10 TRUCURI care fac viața de femeie mai UȘOARĂ! Îndrăznești să le încerci?

Orice femeie își dorește să fie frumoasă, dar uneori nu poți avea grijă de tine așa cum ai vrea, din diverse motive. Iată câteva secrete care te vor ajuta să fii frumoasă fără să cheltuiești prea mulți bani și economisind și timp:

1. Pentru gene și sprâncene dese

Nu-ți arunca vechea sticlă de rimel. Spală recipientul și amestecă în el niște ulei de ricin, vitamina E și suc de aloe vera. O pensulă de rimel este perfectă pentru a aplica acest amestec pe gene și sprâncene. Fă acest lucru în fiecare noapte timp de o lună, înainte de a merge la culcare.

2. Pentru piele frumoasă

Dacă ai părul gras, sarea simplă de gătit sau, și mai bine, sarea de mare este tot ce îți trebuie. Adaugă 2-3 lingurițe în șamponul tău favorit, iar rădăcinile părului tău vor rămâne curate pentru mai mult timp.

3. Pentru cearcăne

FOLLOW ME

Dacă îți place cafeaua, nu arunca zațul de cafea – el te poate ajuta să îți păstreze ochii înviorați. Amestecă, în proporții egale, zaț și ulei de cocos și aplică-l pe pielea de sub ochi timp de 15 minute. Aplică masca de 3-4 ori pe săptămână.

4. Pentru un corp sănătos

Amestecă 2 lingurițe de ghimbir măcinat, 5 lingurițe de ceară cosmetică și 10 lingurițe de apă caldă. Aplică amestecul pe zonele cu probleme de celulită și înfășoară-te cu o pungă de plastic. Stai așa timp de o oră, apoi scapă de folie și fă un duș călduț. Fă acest lucru o dată pe săptămână.

5. Pentru picioare fine

Zahărul este considerat una dintre cele mai bune metode de epilare. E mai puțin dureros, nu irită pielea și te scapă de firele crescute în piele. Amestecă o pătrime de pahar de suc de lămâie, două pahare de zahăr și o pătrime de pahar de apă. Încălzește amestecul la foc mic până când devine auriu, răcește-l și aplică-l pe picioare împotriva direcției creșterii firelor de păr, apoi îndepărtează pasta.

6. Pentru unghii frumoase și puternice

Un amestec de ulei de cocos și miere cu câteva picături de ulei de lavandă în proporții egale este perfect pentru întărirea unghiilor. Ca să îți fie mai ușor, toarnă-l într-o sticlă de ojă folosită.

7. Pentru punctele negre de pe față

Dacă te-ai săturat de punctele negre de nas și bărbie, fă-ți o mască simplă: amestecă o linguriță de apă caldă, o linguriță de făină și o linguriță de miere. Înmoaie o dischetă de bumbac în acest amestec și aplic-o în zona cu probleme. Îndepărteaz-o după 10-15 minute.

8. Pentru călcâie frumoase și moi

Amestecă 2 căni de apă caldă, ½ cană de bicarbonat de sodiu și 1 cană de oțet. Înmoaie-ți picioarele pentru 15-20 de minute, apoi șterge-te cu un prosop și aplică niște cremă hidratantă.

9. Pentru cei mai albi dinți

Căpșunile te vor ajuta să-ți albești în mod delicat dinții. Amestecă 1 linguriță de căpșuni cu 1 linguriță de bicarbonat de sodiu și folosește amestecul în loc de pastă de dinți, de două ori pe lună.

10. Epilare mai ușoară

Dacă dorești să scăpați de părul nedorit, trebuie să exfoliezi bine pielea înainte pentru a diminua durerea.  Topește o bucată de săpun, apoi adaugă o lingură de făină de năut, o lingură de făină de linte și o lingură de turmeric. Te va ajuta să exfoliezi celulele moarte ale pielii și, în cele din urmă, să scapi de părul nedorit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.