10 TRUCURI de frumusețe TESTATE: funcționează sau nu?

Pentru că trucurile de frumusețe sunt din ce în ce mai populare și le vedem peste tot pe Instagram și Youtube, foarte multe femei au devenit interesate de ele și încearcă să le introducă în rutina lor de frumusețe. Unele par foarte eficiente și ușor de făcut, în timp ce altele te fac să-ți pui ceva semne de întrebare.

Această domnișoară a testat câteva dintre cele mai populare trucuri. Iată care este părerea ei:

Tutorialul spune că vei avea gene mai lungi sau mai groase dacă pui niște pudră de talc pe ele înainte să folosești rimel

1-machiaj
Dacă folosești o perie curată de gene pentru a le separa, metoda menționată mai sus ar putea să funcționeze pentru a obține un look dramatic.

 

Un strat de făină de porumb îți va matifia rujul lucios

2-ruj-3057729
Trebuie să aplici rujul și apoi să pui niște făină de porumb peste. Textura și gustul ar putea să nu ți se pară plăcute, deci poate că ar trebui să folosești această metodă numai pentru o ședință foto, de pildă.

Folosește scotch când aplici dermatograf sau fard de pleoape

Metoda funcționează și e recomandat să pui niște scotch și pe mână pentru a evita iritarea și pentru a-l da jos mai ușor.
Metoda funcționează și e recomandat să pui niște scotch-ul pe mână prima oară, pentru a evita iritarea și pentru a-l da jos mai ușor.

Folosește aftershave ca bază pentru machiaj

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
4-baza-machiaj-7479174
Acest truc îți poate face fața mai uleioasă, iar aftershave-ul nu arată în mod extraordinar de diferit față de o bază obișnuită. Nu pare a fi o metodă de recomandat.

Poți transforma un creion de ochi într-un dermatograf lichid dacă îl ții deasupra unei flăcări

Dacă încerci, creionul se va topi foarte repede, iar liniile trase nu vor mai fi deloc precise.
Dacă încerci, creionul se va topi foarte repede, iar liniile trase nu vor mai fi deloc precise.

Amestecă oja cu amidon de porumb și vei obține una mată

6-oja-4785748
Microgranulele de porumb încă se vor vedea. Nu e o metodă de recomandat.

Dacă amesteci fard de pleoape cu ojă, vei obține o culoare nouă

7-oja
E complicat de amestecat ingredientele până când oja de unghii se usucă de tot, astfel că textura obținută nu e tocmai una potrivită și mai rămân particule.

Poți obține o linie dreaptă perfectă dacă folosești scotch.

8-oja-8754820
Acest truc nu îți garantează că vei obține o linie dreaptă. Pare ușor de făcut, însă deși am încercat de mai multe ori, nu a mers.

Folosește niște agrafe pentru a-ți face părul prins în coadă să arate mai bine

Nu funcționează și provoacă durere.
Nu funcționează și provoacă durere.

Dacă îți împletești părul și îl usuci, vei obține păr ondulat

10-par-7613804
Acest truc e puțin probabil să funcționeze la fetele care au părul deja ondulat.

 

Nu uita că acestea sunt părerile unei singure persoane și de multe ori nu ni se potrivesc aceleași lucruri. Încearcă-le și vezi care ți se potrivește!

sursa: brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.