10 trucuri de frumusețe TESTATE


În fiecare zi apar tot mai multe trucuri de frumusețe, dar ar trebui să avem încredere în ele? Cineva a încercat câteva dintre cele mai populare trucuri și nu a fost dezamăgită.

Iată care sunt trucurile ce merită încercate:

1. Folosirea lipiciului pentru a îndepărta oja în exces

Funcționează, dar durează foarte mult până se usucă lipiciul. O altă opțiune ar fi să folosești vaselină sau cremă de mâini.


2. Înmoaie-ți degetele în apă rece pentru a-ți face oja să se usuce mai repede?

Poate că apa nu era suficient de rece, dar oja s-a uscat ca de obicei. Dacă vrei să se usuce totuși mai repede încearcă un spray special pentru asta.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Pentru a-ți readuce rimelul la viață, ține-l în apă fierbinte timp de 5 minute

Trucul e simplu: închide rimelul, ține-l în apă caldă pentru 5 minute și va fi ca nou. Funcționează.

4. Pentru ojă mată, ține-ți unghiile la aburi

Aburul chiar îți face oja mată. Ai grijă doar să nu te opărești.

5. Dacă ai rămas fără dermatograf, folosește rimel

Rimelul îți poate sări în ajuto dacă dermatograful s-a uscat – culoarea și textura sunt potrivite pentru asta. Atinge pensula de mascara cu vârful dermatografului, apoi desenează.

6. O periuță de dinți te scapă de rimelul excesiv

Chiar îți poți pieptăna genele cu o periuță de dinți – vor căpăta niște volum în plus.

7. Dacă nu ai fard de obraz, folosește ruj

Acesta este un truc testat și dovedit de mult. Regula principală e să alegi nuanța potrivită de ruj și să o amesteci cu grijă.

8. Rujul roșu și highlighter-ul pot ascunde cearcăne?

Nu e un truc folositor. Nu vei putea ascunde cercurile negre, plus că vei folosi multe șervețele umede pentru a scăpa de rujul de sub ochi.

9. Pentru a desena mai bine linii cu dermatograful, folosește o lingură

Sfatul e bun și merită urmat. Doar asigură-te că nu îți tremură mâna.

10. Pentru a afla unde să aplici fard, pune-ți degetul mijlociu și arătătorul lângă nas

Trebuie să începi să amesteci culoarea de lângă degetul arătător, de la pomeți spre tâmple.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.