11 lucruri pe care le fac toate CUPLURILE, chiar dacă nu RECUNOSC

Dragostea adevărată nu e așa cum se arată în comediile romantice, ci se găsește în lucrurile mici, care îi fac pe oameni să se apropie cu adevărat. Nu e nevoie să spui „te iubesc” în cuvinte, pentru că de multe ori gesturile vorbesc mult mai clar.

Iată câteva lucruri pe care toate cuplurile le fac, dar probabil nu le recunosc niciodată:

1. Bârfesc despre alte cupluri și ajung mereu la concluzia că ei sunt cei mai buni.


2. Se gândesc la un nume pentru viitorul copil.


3. Își dau unul altuia porecle stupide.

FOLLOW ME

4. Vă stabiliți părțile patului – ce cuplu nu are desemnate părțile patului? Poate se întâmplă însă ca partenerul să ajungă pe podea până dimineața, iar partenera să ocupe tot patul.

5. Își verifică bubițele.


6. Miros hainele partenerului, atunci când acesta nu e prin preajmă.


7. Se strâmbă atunci când fac poze.


8. Se ceartă în legătură cu lucruri mărunte și le trece super repede.


9. Împart fructe și dulciuri.


10. Își imaginează cum vor fi când vor îmbătrâni.

11. Bărbații înțeleg că femeile au o perioadă mai delicată – menstruația este dureroasă din punct de vedere fizic și emoțional, iar primele trei zile sunt cele mai rele. Când partenerul e devotat, îți tolerează mofturile.

Citește și: 15 imagini ADORABILE care arată cum REZISTĂ mult timp o RELAȚIE

Dragostea tânără e magică şi îţi oferă nişte amintiri uimitoare. Emoţia. Dorinţa de a fi cu celălalt când nu sunteţi împreună. Agitaţia de dinainte de a vă vedea. Poţi deveni dependent de asta, iar unii vor aşa ceva mereu. Vor să simtă căldura focului de tabără al energiei emoţionale.

Acestea nu rezistă însă mult timp. Asemenea unor stele uriașe, ard fierbinte și rapid, dar apoi se prăbușesc într-o gaură neagră a durerii și furiei. Alte stele, ca și alte iubiri, rezistă mai mult, cu o căldură și o intensitate stabilă. De exemplu, cei căsătoriți care rămân împreună.

Cum rămân împreună? Sunt recunoscători că se au unul pe celălalt în viața lor.

Nu îl iau pe celălalt de bun. Tot ce face partenerul e un dar pentru ei. Fiecare act merită apreciere, fiindcă știu că lucrurile mici sunt manifestări ale dragostei.
Atunci când ești recunoscător, apreciezi cu adevărat fiecare lucru mărunt pe care îl face celălalt pentru tine, pentru familie și pentru prieteni. Nu te plângi că lucrurile nu sunt absolut perfecte.

Cel mai important lucru pe care-l pot face cei căsătoriți pentru a păstra dragostea

Micile gesturi de iubire și devotament de zi cu zi sunt un combustibil pentru focul dragostei voastre. Îl hrănesc cu blândețe, empatie și iertare. Crezi că e ușor să arunci lemne pe foc, nu? E evident că nu a trebuit niciodată să întreții un foc în mijlocul unei furtuni îngrozitoare de iarnă. Atunci când lucrurile cele mai simple și mai ușoare devin grele are nevoie focul de cea mai multă îngrijire.

În sălbăticie, stingerea focului aduce mutilări din cauza degerăturilor sau chiar moarte. Pentru o relație, poate însemna același lucru. Dacă neglijezi focul, dragostea se va stinge încet, arzând ultimele rămășițe de combustibil până când nu mai rămâne nimic. În loc să-ți pierzi degetele din cauza frigului, îți pierzi o bucată de inimă pe care n-o mai poți recăpăta. Dacă vrei ca dragostea să țină o viață întreagă, trebuie să împărțiți căldura focului și să aveți grijă de el împreună, ca o echipă.

Artistul coreean Puuung a produs câteva ilustrații simpatice care evidențiază detaliile simple, dar foarte importante, ale felului în care ne exprimăm dragostea pentru partenerii noștri în viața de zi cu zi. Dragostea stă în lucrurile mici, iar când vei arunca o privire asupra acestor desene, te vei convinge (din nou).
Așadar, dragostea înseamnă:

1. Să îl/o îmbrățișezi fără vreun motiv anume

2. Să stați împreună


3. Să gătiți împreună


4. Să vă uitați la televizor împreună până târziu


5. Să nu faceți nimic, dar să vă simțiți special

Vezi continuarea pe următoarea pagină

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.