11 trucuri pentru a te simți CONFORTABIL pe TOCURI

Fetele nu își pot imagina o seară în oraș fără pantofii lor cu toc preferați, dar aceștia cauzează și probleme, precum bătăturile și durerea de picioare. E o adevărată provocare să te simți confortabil pe tocuri, dar există niște trucuri simple și ușoare pentru ca tocurile să nu te mai chinuie.

Iată 11 secrete care te vor ajuta să te simți comod pe tocuri:

1. Lipește-ți degetele

Dacă folosești bandă adezivă se va dimina presiunea asupra venelor, deci picioarele nu se vor mai umfla. Lipește-ți al doilea și al treilea deget.

2. Folosește deodorant roll on pe margini

Astfel vei evita bătăturile și te vei putea încălța mai ușor.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Folosește punguțe ermetice pline cu apă pentru a-i lărgi

Pantofii noi sunt mereu foarte strâmți și, pentru a-i lărgi, pune în ei o punguță plină cu apă și apoi bagă-i în frigider. Sparge apoi gheața mai târziu.

4. Folosește-ți șosetele ca branțuri și usucă-le

Pune-ți o pereche de șosete și apoi încălță-te și usucă-ți șosetele. Poartă-le toată ziua ca branțuri pentru ca pantofii să se mai șase.

5. Folosește șampon uscat pentru a evita transpirația

Transpirația te poate face să cazi sau poate provoca și ea bătături. Pentru a evita asta pune dă-ți cu șampon uscat pe picioare înainte să te încalți.

6. Nu trece de la tocuri la balerini imediat

E recomandat să-ți lași picioarele să se obișnuiască cu diferența de înălțime. De la tocuri înalte treci la unele mai joase și apoi la balerini.

7. Folosește hârtie abrazivă pentru a evita alunecarea

Freacă hârtia abrazivă de talpa pantofilor pentru a împiedica să mai alunece.

8. Folosește căptușeli pentru a te obișnui cu pantofii cu toc înalt

Acestea te vor face să te simți foarte confortabil.

9. Fă-ți o baie la picioare

Înmoaie-ți picioarele în apă călduță pentru 20 de minute înainte de noaptea în care porți tocurile. Astfel te vei putea obișnui mai ușor cu ele.

10. Cumpără pantofi cu toc înalt seara

Picioarele se mai umflă până seara, deci dacă pantofii ți se potrivesc atunci, înseamnă că sunt mărimea potrivită.

11. Folosește vaselină pentru a le da strălucire

Aceasta îi va lăsa lucioși și frumoși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.