12 idei GENIALE de depoziare a lucrurilor pentru cei care sunt obsedați de ORDINE

Cu toții ne bucurăm atunci când casa noastră este perfect ordonată. Pentru asta, totul trebuie să fie pus la locul potrivit. Totuși, pentru a ajunge la acest rezultat, trebuie să trecem printr-un proces lung și plictisitor.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să ai o casă mai ordonată:

 

Masa de călcat

16-masa-de-clacat-2102030

Mesele de călcat ocupă întotdeauna foarte mult spațiu. Înlocuiește-ți masa de călcat cu un dulap înalt, îngust și acoperit cu materialul potrivit. În acest fel, vei putea folosi rafturile de jos pentru a depozita tot feul de lucruri și ansamblul va arata mult mai bine decât o masă de călcat sprijinită de perete.

 Cum să depozitezi conserve și borcane

4-frigider-5472916
O soluție excelentă pentru a economisi spațiu într-o bucătărie mică este o cutie de depozitare făcută pentru a pune toate acele cutii pe care le-ai înghesui în mod normal în dulap. Este extrem de ușor de făcut și la îndemână.

FOLLOW ME

 Economisește spațiu în șifonier

5-umerase-5597721

Vei fi surprinsă de cât de utilă este o simplă cheiță. O poți folosi pentru a te ajuta să economisești spațiu în dulap și să îți organizezi mai bine lucrurile. Trebuie doar să o fixezi pe un cuier de haine.

Recipiente pentru condimente

8-condimente-6580069
Cutiile goale de tic-tac sunt bune pentru a-ți stoca condimente și pentru a le ține în siguranță.

Spațiu de stocare pentru bijuterii

10-bijuterii-6698493
Vei avea nevoie de o bucată de carton perforată și niște cârlige mici. Acest lucru te va ajuta să îți găsești mai ușor
bijuteriile.

Cum păstrezi ordinea în dulapuri

12-ordine-2953913
Chiar dacă nimeni nu se uită în interiorul dulapuri, nu îl transforma într-un spațiu dezordonat. Aranjează totul în sertare sau instaleze rafturi pe interiorul ușilor de dulap atunci când e posibil.

Cum organizezi lenjeria intimă în dulap

13-ordine-3324876

Sortarea rufelor

14-lenjerie-sortata-4449540
În loc de un singur coș imens de rufe, folosește mai multe cutii mici. Aceaste te vor ajuta să sortezi lucrurile în avans.

Dulapuri ascunse în interiorul tablourilor

17-ordine-5641604
În spatele unui cadru de imagine poți ascunde un dulap mic și îngust. Acesta nu va fi util numai pentru a economisi spațiu, dar va arăta și foarte bine.

Cum îți organizezi produsele de păr

3-placa-de-par-3955929

Ustensilele de coafat de mari dimensiuni pot sa fie depozitate în poziție verticală într-un fost suport de reviste. În acest fel le vei găsi mult mai ușor.

                                                                           Pastrează uneltele la îndemână

6-ustensile-3585974

Ustensilele de gradină pot fi cu usurință depozitate pe bare suspendate. Nu trebuie să le ții în grămezi dezordonate pe podea. În acest fel îți va fi mult mai ușor să le găsești!

Cum organizezi obiectele mici

15-ordine-5130024

Plasează un suport pentru căni/ o tavă de brioșe în sertar si depozitează mai multe mărunțișuri în acesta. În acest fel, lucrurile mici pe care le ai nu se vor mai pierde!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.