12 modalități IEFTINE și distractive de a-ți ține copiii OCUPAȚI

Să fii părinte însemna să fii mereu pregătit. Trebuie să îți ajuți copilul să fie isteț și creativ și să îi acorzi cât de multă atenție poți ca să eviți să se plicitsească.

Dacă poți să îl faci pe cel mic să rămână ocupat fără să cheltuiești o groază de bani, ești cu adevărat un super-părinte. Iată câteva idei grozave pentru a-ți păstra copii ocupați și care îi ajută să își dezvolte imaginația:

 

6-burete-4525580
Lasă-l să contruiască un turn din burete tăiat. Un astfel de joc îl va calma pe cel mic și îl va face să se concentreze.

 

1-pista-auto-5913705
Folosește bandă adezivă colorată pentru a face o pistă auto.

 

2-sotron-8660948
În loc de cretă colorată, poți folos bandă adezivă colorată pentru a face un joc de șotron în casă.

 

4-vopsit-cu-lipici-8739574
Amesetecă lipci și coloranți alimentari, apoi lasă-ți copilul să își folosesca imaginația; rezultatul s-ar putea să te surprindă.

 

5-hartie-cu-baloane-5952324
Folosește o folie cu bule, vopsea și o bucată mare de pânză/ hârtie.

 

8-nisip-4250803
Copiilor le place să se joace în nisip. Pot petrece ore în șir desenând sau scriind litere pe plajă. Cu ajutorul unie cutii cu zahăr și a unui creion le poți aduce această distracție și în casă.

 

12-ata-4230272
Dacă aranjezi ață roșie și le spui copiilor că sunt într-o misiune secretă, aceștia se vor trasforam imediat în eroii lor preferați.

 

10-racheta-9911878
Le poți construi propria rachetă-balon! Vei avea nevoie de circa 2 metri de fir de pescuit/ sfoară, un balon, 2 scaune, un pai, bandă adezivă și o foarfecă. Leagă un capăt al aței de scaun. Prin celălalt capăt al sforii, bagă paiul de plastic. Întinde ața bine de tot și leag-o de alt scaun într-o altă parte a camerei. Umflă balonul și lipește-l de pai, fără să lipești și ața. Dă drumul balonului și vezi cum zboară!

 

16-tricou-8450046
Lasă-ți copiii să devină proprii lor designeri.

 

curcubeu-soseta-7996903
Creeză un curcubeau de baloane! Vei avea nevoie de: o sticlă de plastic, un ciorap flaușat, bandă adezivă, colorant alimentar și detergent de vase. Taie partea de jos a sticlei de plastic și lipește șoseta peste ea. Pune niște colorant alimentar pe șosetă și amestecă detergentul de vase cu apă. Înmoaie sticla în acest amestec și suflă.

 

13-sapun-7397090
Pune un săpun alb în cuptorul cu microunde timp de 90 de secunde și după ce se răcește, vei avea un nor de săpun.

 

11-bowling-2972377
Poți creea oricând propria pistă de bowling folosind ceea ce ai la îndemână pentru a înlocui popicele și bila de bowling.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.