12 invenții INUTILE care au un preț incredibil. Doar un nebun ar folosi numărul 2!

Să presupunem că ai la dispoziție un milion de dolari în plus – cum l-ai cheltui? Ai vrea să mănânci niște floricele de lux sau i-ai amenaja o baie animalului tău de companie? Iată câteva lucruri care au niște prețuri exagerat de mari:

12. Popcorn – 250$

Dacă îl pregătești cu ajutorul celor mai bune ingrediente (zahăr organic din Vermont, cea mai scumpă sare din Danemarca, unt și vanilie specială ), până și popcornul poate să fie un articol de lux, al cărui preț să înceapă de la 250$.

11. Prezervative de lux – 279$

La un moment dat, Channel a pus în circulație niște prezervative pentru Ziua Îndrăgostiților. Casa de modă a spus că treaba a fost o glumă, dar apoi Marc Jacobs și Louis Vuitton le-au urmat exemplul, așa că e posibil să găsești preservative de firmă.

10. Bumerang – 1325$

FOLLOW ME

Ce ar putea fi mai bun pentru un VIP decât un bumerang de la Chanel? Nu-i așa că e mereu frumos să vezi cum investițiile tale financiare revin în mâinile tale?

9. Bloc de lego – 12500$

La începutul anilor 80 a fost confecționat un bloc de lego rar din aur de 15 carate pentru muncitorii care au lucrat la fabrica de Lego timp de 25 de ani (în Hohenwestedt, Germania).

8. Cataramă pentru curea – 25000$

Ce ar putea să fie atât de sofisticat la o curea? Ei bine, Roland Iten au o capodoperă de cataramă asamblată în Germania. Pentru a fi creată a fost nevoie de nouă luni de muncă, de cele mai bune materiale și de cele mai sofisticate metode de producție – astfel explicându-se prețul ridicat.

7. Cadă cu diamante pentru câini – 39000$

Dacă ai 39000$ în plus și vrei să îți faci animăluțul de companie fericit, află că poți să îi cumperi o cădiță încrustată cu 45000 cristale Swarovski.

6. Domino – 147000$

Cunoscătorii vor prețui cu siguranță capodopera celor de la Lieb Manufaktur: un set de domino din aur masiv cu 169 de diamante într-o cutie de marmură.

5. Dispozitiv pentru ascultarea vinilurilor, 210000$

Acest dispozitiv pentru discurile din vinil este de o calitate excepțională, iar modelul stilat îl face să fie și mai costisitor.

4. Barbie – 302500$

La o licitație din Sidney în 2010 a fost vândută una dintre cele mai scumpe păpuși din lume. Păpușa are un colier cu un diamant roz rar, înconjurat de unele diamante albe. Tot profitul strâns în urma vânzării păpușii a fost trimis la Fundația pentru Cancer la Sân.

3. Cadă de baie exclusivă – 800000$

Baldi – Harrods sculptează căzi de baie luxoase dintr-o singură bucată de cristal. Prima astfel de cadă a fost vândută pentru 700000 de euro, iar acum compania o pregătește pe cea de-a doua, care este ceva mai mai mică.

2. Geantă de mână – 1900000

Această geantă luxoasă de la Hermes Birkin Ginza Tanaka este confecționată din platină pură și încrustată cu 2000 de diamante transparente. Cureaua cu diamant poate fi folosită și pe post de brățară sau colier.

1. Toaletă – 2500000$

La Muzeul Guggenheim poți găsi o copie a toaletei realizate de Kohler. În mod curios, oricine poate să o folosească – dar contra cost.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.