12 sfaturi care par a fi NEBUNEȘTI până când le încerci personal 


În urma unor chestionare, mai mulți utilizatori au căzut de acord în legătură cu cele mai ciudate, dar și eficiente sfaturi și trucuri de pe Internet. Ca și ei, și tu poți fi uimit la început de unele dintre acestea:  Află mai jos cum funcționează:

1. Pizza este mai delicioasă dacă este udată

Pentru ca pizza să fie suculentă, înainte de încălzirea ei într-un cuptor cu microunde sau cuptor, pune un prosop de hârtie ușor umed sau o stropește-o cu apă, mai ales în jurul marginilor.

2. Încearcă tehnica de relaxare a pisicii


Dorești să îți reîncarci bateriile în mijlocul zilei? Fă o baie de soare , la fel ca și pisicile și copiii. Ia o pătură, o pernă și dormi chiar pe jos – acolo unde cad razele soarelui.

Dacă te odihnești în aer liber, nu uita protecția solară și limitează-te la 15-20 de minute pentru a evita șocurile termice.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Pune arahide sărate în Coca-Cola

Astfel nucile capătă o aromă dulce sau sărată plăcută , devin ușor mai moi.

4. O zi proastă la locul de muncă? Pune-ți șosete noi chiar în spatele biroului 

Este dificil să exprimi în cuvinte sentimentul pe care îl experimentezi când pui o pereche nouă de șosete în picioare. Acest sfat este util dacă te pregătești de o călătorie lungă.

Poate funcționa la fel și atunci când ai o zi proastăla birou și simți că oboseala își spune cuvântul.

5. Ai uitat cuvântul potrivit ? Repetă alfabetul cu voce tare

În 90% din cazuri funcționează.

6. Nu ai energie?Fără cafea, du-te la duș

Dacă te simți leneș sau descurajat, nu pierde timpul pe Internet și nu spera că o cafea îți va reda energia. Cel mai rapid mod de a-ți recupera motivația este un duș scurt.

7. Ai răcit? Se fierbe cola, se adaugă ghimbir și se bea ca poțiune 

Acest remediu pentru combaterea răcelii este foarte popular în China. Dacă dorești, adaugă câteva felii de lămâie. Un astfel de medicament te eliberează de durerile în gât și congestie nazală, încălzind corpul din interior.

8. Ai nevoie să te relaxezi? Fă-ți un masaj la gât și la urechi

Mulți utilizatori au observat un efect uimitor de pacificare și senzații extrem de plăcute.

9. Sosul de soia are gust de caramel, dacă îl pui peste înghețata de vanilie 

Poate că sună ciudat, dar sosul de soia îi va da un gust de caramel înghețatei.

 

10. Dacă îți miros mâinile a usturoi, folosește sare sau oțel inoxidabil

În loc de săpun, folosește sare pentru a te spăla pe mâini, sau înmoaie-ți mâinile într-un recipient din oțel inoxidabil.

11. Burger cu marshmallow și unt de arahide

Astfel de burgeri au devenit recent atât de populari încât se găsesc adesea în restaurante și cafenele ca delicatese speciale.

12. Cu sare, fructul este mai dulce și cafeaua nu este amară 

Este surprinzător, dar puțină sare poate face ca o salată de fructe să fie mai dulce și cafeaua mai puțin amară.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.