12 trucuri de FRUMUSEȚE foarte simple

Orice fată vrea să arate bine până în cele mai mici detalii oriunde, oricând. Din păcate, fiind foarte ocupate, aproape că nu avem niciodată timp pentru noi.

Iată câteva trucuri de frumusețe care îți vor ușura viață și te vor ajuta să economisești timp, energie și bani. Pregătește-te să-i impresionezi pe toți!

1. Uleiurile esențiale de scorțișoară și mentă sunt foarte eficiente în a-ți face buzele să pară mai mari și mai luminoase. Dacă nu ești alergică, doar adaugă câteva picături în balsamul de buze sau în gloss.

2. Uleiurile de cocos și de măsline sunt bune pentru a înlătura machiajul rezistent la apă, fără a fi nevoie să folosești un produs demachiant.

3. Pentru o piele strălucitoare, amestecă o lingură de bicarbonate de sodiu cu gelul pentru față sau cu laptele de curățare. Aplică pe față, masând ușor pentru câteva secunde și apoi îndepărtează cu apă călduță. Repetă procedura de 2-3 ori pe săptămână.

4. Când mascara ta favorită începe să se usuce, o poți readuce la viață adăugând câteva picături de ser fiziologic în tub sau punând-ul într-un bol cu apă caldă pentru 5 minute.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

5. Dacă oja ta favorită nu se mai deschide, a devenit prea groasă sau dificil de aplicat, încearcă să o repari cu apă caldă. Pune sticluța în apă foarte fierbinte pentru câteva minute, apoi scoate-o și aplic-o pe unghii cât e caldă încă.

6. Îndoaie-ți părul și taie toate șuvițele care ies din rând. Aceasta e o modalitate grozavă de a scăpa de vârfurile despicate acasă, fără a mai trebui să mergi la salon.

7. Fixativul e grozav pentru a-ți îmblânzi sprâncenele și pentru a le face să stea la locul lor. Pune puțin fixativ pe o perie veche de mascara și aplică-l pe sprâncene.

8. O cremă de îngrijire a pielii clasică aplicată pe vârfurile părului înainte de culcare îți va face părul mai moale și mai strălucitor.

9. Pentru a evita bătăturile atunci când porți pantofi noi, aplică niște deodorant transparent pe picioare sau folosește o pudră sfărâmicioasă.

10. Freacă-te ușor cu niște vaselină în toate locurile unde vrei să aplici parfum, pentru ca mirosul să reziste mai mult.

11. Ia două elastice și fă-ți două cozi, una deasupra celeilalte. Acest truc simplu îți va face părul să pară mai gros și mai lung.

12. Când îți faci unghiile, folosește vaselină sau lipici obișnuit de școală în jurul unghiilor. Oja în exces se va îndepărta mai ușor când se va usca.

0 comentarii pe “12 trucuri de FRUMUSEȚE foarte simple

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.