13 imagini care arată cum cresc cățeii peste ani

Amanda Jones a făcut un proiect pentru a arăta cum se schimbă animalele noastre de companie iubite în 20 de ani. Unele parcă nu au fost afectate de trecerea timpului, altele au albit sau se vede după ochii lor că sunt mai în vârstă. În orice caz, ele îmbătrânesc mai repede ca noi – și poate că acesta e motivul pentru care fotografiile Amandei sunt înduioșătoare și puțin triste.

Iată câteva dintre fotografiile sale care dovedesc că lucrul care rămâne după trecerea timpului este bucuria de a putea să comunici cu câinele tău:

1. Corbett, 2 ani vs 11 ani

1-9-2377767
2. Bruce, 1 an vs 10 ani

2-9-8400237
3. Poppy, 1 an vs 7 ani


4. Fred, 2 ani vs 10 ani

FOLLOW ME

5. Cooper, 3 ani vs 10 ani

5-8-4271925
6. Kayden și Brody, 11 luni vs 5 ani, 7 ani vs 12 ani

6-7-7570468
7. Audrey, 3 ani vs 12 ani

7-6-9061302
8. Rufus, 6 luni vs 13 ani

8-6-1307562
9. Cindy și Savanna, 16 luni vs 5 ani, 10 luni vs 9 ani

9-5-2924624
10. Maddy, 5 ani vs 10 ani


11. Abigail, 5 lunivs 8 ani


12. Lily, 8 luni

[contact-form][contact-field label=”Nume” type=”name” required=”true” /][contact-field label=”Email” type=”email” required=”true” /][contact-field label=”Sit web” type=”url” /][contact-field label=”Mesaj” type=”textarea” /][/contact-form]

vs 15 ani


13. Maddy și Ellie la 7 vs 6 ani și apoi la 14 vs 13

Dacă ai și tu un cățel (sau mai mulți) ca animal(e) de companie, iată câteva trucuri surprinzătoare care îți vor face viața mai ușoară:

1. Dacă îți e greu să periezi dinții câinelui tău, stoarce niște pastă de dinți pentru căței pe o frânghie de jucărie și lasă-l să-și facă de cap.

2. Ai mult de învățat? Iată cum poți să citești și să te joci cu animalul tău de companie în același timp – leagă-ți o frânghie de jucărie în jurul piciorului.

3. Scapă de urina cățelului de pe covor cu ajutorul bicarbonatului de sodiu. Presară bicarbonate pe covor, lasă-l să acționeze și apoi mătură sau aspire.

4. Pune o minge în bolul cu mâncare al câțelului tău dacă el / ea mănâncă prea repede. Va fi obligat/ă să plimbe mingea pentru a ajunge la toată mâncarea.

5. Un suport de duș e grozav pentru depozitarea tuturor lucrurilor de care ai nevoie pentru îngrijirea câinelui tău.

6. Dacă ai un cățel căruia îi place să distrugă cablurile, presară spray de mere amar pe un prosop de hârtie și șterge cablurile cu el.

7. În zilele călduroase de vară, umple o mică piscină gonflabilă cu apă și gheață și lasă-ți câinele să se răcorească în ea.

8. Confecționează-ți un scaun de mașină gen hamac pentru cățel Acesta va face ca animalul tău de companie să nu se rănească dacă trebuie să pornești sau să oprești brusc mașina.

9. Pentru a îndepărta ușor căpușele, aplică săpun lichid pe o dischetă de bumbac și trece0o peste căpușă pentru câteva secunde.

10. Lăbuțele câinilor sunt la fel de sensibile ca pielea oamenilor la căldură, așa că nu-ți scoate câinele afară când e foarte cald sau plimbă-l numai în zone cu iarbă.

 

Citește și: Ce cățeluș se potrivește în funcție de zodie

Îți dorești să îți iei un câine ca animal de companie? Iată ce rasă ți s-ar potrivi, în funcție de zodia ta:

1. Berbec – Australian Shepherd

Un câine pentru turme din fire, ciobăneștii australieni sunt hotărâți, încrezători și plini de energie, exact ca un nativ al zodiei Berbec. Ai grijă însă – dacă prietenul tău nu face destulă mișcare și nu primește suficientă atenție, s-ar putea să devină puțin morocănos.

2. Taur – Bernese Mountain Dog

Taurii au nevoie de un câine nepretențios și cu picioarele pe pământ. Poți să fii și sensibil/ă, așa că îl vei antrena cu ușurință, iar acesta îți va scoate la iveală latura afectuoasă. Ai tendința de a fi leneș/ă din când în când – câinele îți va ține companie în acele momente.

3. Gemeni – Chihuahua

Se știe că voi aveți două personalități. Datorită firii voastre multifațetate, te vei conecta instantaneu cu un Chihuahua și cu dispozițiile sale schimbătoare.

4. Rac – Yorkshirre Terrier

Racule, ești una dintre cele mai dificile zodii pe care le poate cunoaște cineva, deoarece și personalitatea ta are mai multe dimensiuni. Pare logic ca și câinele tău să aibă aceleași trăsături. Adorabilul Yorkie poate că e mic, dar are și o personalitate puternică.

5. Leu – Husky Siberian

Leule / Leoaico, ești o fire pasionată și dominatoare, așa că ai nevoie de un câine care să fie în centrul atenției, la fel ca tine. Câinii Husky sunt buni la suflet și prietonoși, dar pot fi foarte încăpățânați dacă nu primesc ce vor. Înțelegi cum e, nu?

6. Fecioară – Shiba Inu

Această rasă japoneză este inteligentă și introspectivă, fiind însoțitorul perfect pentru Fecioarele inteligente. La fel ca și stăpânul său, shiba adoră să-și folosească mintea pentru a rezolva problemele complicate.

7. Balanță – Poodle Mix

Balanțelor, vă veți îndrăgosti instantaneu de un poodle mix. La fel ca voi, acești câini sunt fermecători și inteligenți. Tânjesc după socializare și afecțiune, dar pot sta și foarte liniștiți. Sunt la fel de mulțumiți dacă îi pui să-ți aducă bățul sau dacă se ghemuiesc în poala ta.

8. Scorpion – German Shepherd

Ciobăneștii germani sunt curioși, încrezători și niște lideri încrezători. Rasa este și una dintre cele mai devotate și mai curajoase. Alături de un ciobănesc german te vei simți mereu în siguranță.

9. Săgetător – Golden Retriever

Ca și Săgetătorii, această rasă loială este energică, fermecătoare și curioasă. Câinele tău nu va vrea nimic altceva decât să te vadă fericit/ă și iubit/ă și este ideal pentru personalitatea ta extrovertită.

10. Capricorn – French Bulldog

Dragă Capricorn, ești o persoană de încredere și un tovarăș grozav, așa că al tău Frenchie loial și iubitor de atenție va deveni prietenul tău cel mai bun imediat.

11. Vărsător – Chow Chow

Ești independent/ă și original/ă, așa că din când în când tânjești după niște timp singur/ă. Un chow-chow este tovarășul perfect pentru tine, deoarece caută și el independență.

12. Pești – Cavalier King Charles Spaniel

Această rasă este perfectă pentru firea ta empatică și afectuoasă, deoarece este incredibil de iubitoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.