14 ACTORI celebri care au fost CONCEDIAȚI în timpul filmărilor

Filmările sunt extrem de importante în crearea unui film, așa că totul trebuie să decurgă cât mai bine. Atunci când acestea sunt îngreunate chiar de actori, directorii și producătorii trebuie să facă ceva. Astfel, mulți actori au fost concediați, în ciuda celebrității lor.

1. Natalie Portman- Claire Danes

Natalie Portman a fost propusă pentru rolul din Romeo și Julieta, în care juca alături de Leonardo DiCaprio. În timpul filmărilor, actrița în vârstă de 14 ani a trebuit să renunțe, din cauza staturii sale mult prea mici. În plus, unele scene erau considerate prea senzuale. Ca urmare, Claire Danes a înlocuit-o.

2. Robert Downey Jr.- George Clooney

Unul dintre principalele roluri din filmul „Gravitația” i-a fost oferit lui Robert Downey Jr., care improvizează adesea în timpul filmărilor. După câteva zile de lucru, a fost clar că actorul nu este deloc potrivit pentru acest rol. După cum a spus directorul de film Alfonso Cuaron, „Robert este un actor fantastic, dar aspectele tehnologice ale filmului vor fi un obstacol mare în calea stilului său de joc”. Ca rezultat, actorul a fost înlocuit de George Clooney.

3. Megan Fox- Rosie Huntington-Whiteley

FOLLOW ME

În timpul filmărilor pentru „Transformers 3: The Dark Side of the Moon„, Megan Fox și regizorul Michael Bay s-au certat serios. Unul dintre motive a fost cerința de a se îngrăsa 3-4kg.  A fost imediat concediată, așa că locul lui Megan a fost luat de Rosie Huntington-Whiteley.

4. Nicole Kidman- Jodie Foster

Nicole Kidman a petrecut cel mult 18 zile la filmare, jucând rolul de mamă în thrillerul „Room of Fear„, dar în cele din urmă a fost forțată să părăsească platourile de filmat tocmai din cauza complicațiilor cauzate de leziunile genunchiului, obținute anterior la filmarea filmului muzical „Moulin Rouge„. În final, rolul principal a fost jucat de Jodie Foster.

5. Ryan Gosling- Mark Wahlberg

Ryan Gosling este mica excepție a acestui articol, deoarece se pare că actorul nu a fost concediat în timpul filmcărilor, ci chiar înainte de a începe. Directorul l-a trimis acasă, înlocuindu-l cu Mark Wahlberg.

6. Samantha Morton- Scarlett Johansson

Locul Samanthei a fost luat de Scarlett, deși filmările filmului Her deja se încheiaseră. Totul s-a petrecut din cauza vocii sale. Producătorul a considerat că vocea lui Scarlett este mai potrivită, deși numele personajului a rămas Samantha.

7. Richard Gere- Perry King

După doar câteva zile de filmări pentru Lords Flatbush, tânărul a reușit să se certe cu jumătate din grup. După un conflict cu Sylvester Stallone care s-a încheiat cu o bucată de pui pe pantalonii acestuia, Richard Gere a fost trimis acasă.

8. James Remar- Michael Bean

În timpul filmării filmului „Aliens„, James Cameron l-a respins în mod neașteptat pe actorul James Remar și l-a înlocuit cu Michael Bean. Motivul oficial al concedierii a fost „dezacord creativ”. Și numai câțiva ani mai târziu, Remar însuși a recunoscut că, după începerea filmării, a fost arestat pentru posesie de droguri. Și pentru a nu ieși din program, Cameron a trebuit să-l concedieze pe Remar.

9. James Purefoy- Hugo Weaving

Modificarea a avut loc din cauza vocii actorului, despre care producătorii au spus că nu ar fi suficient de amenințătoare.

10. Stuart Townsend- Viggo Mortensen

În acest caz, de vină a fost vârsta actorului. Peter Jackson a ajuns, după 4 zile de filmare, la concluzia că Townsend este mult prea tânăr, așa că Viggo Mortensen a fost chemat în schimb.

11. Anne Hathaway- Katherine Heigl

Anne a fost destul de numulțumită de anumite secvențe din filmul Un pic gravidă, așa că s-a certat cu regizorul și, în cele din urmă, rolul i-a revenit lui Katherine Heigl.

12. Jean-Claude Van Damme- Kevin Peter Hall

Van Damme a avut și el anumite comentarii de făcut asupra filmului Predator. Pe lângă asta, se pare că a bătut un cascador la filmări. Așadar, regizorul l-a înlocuit cu Kevin Peter Hall, care se pare că a fost mult mai potrivit pentru rolul respectiv.

13. Kevin Spacey- Christopher Plummer

Kevin Spacey a fost acuzat de hărțuire de către 3 bărbați, lucru care i-a cam pătat imaginea. În plus, regizorii afirmă despre el că era destul de răsfățat.  Drept urmare, Netflix a decis să-l scoată din „House of Cards”, unde actorul a jucat rolul principal, Deoarece premiera filmului este programată pentru 22 decembrie a acestui an, au fost reluate filmările cu Christopher Plummer.

14. Eric Stolz- Michael J. Fox

Eric Stolz a jucat timp de 5 săptămâni Marty McFly în prima parte a filmului „Înapoi în viitor„. Dar, potrivit regizorului Robert Zemeckis, în Stolz „nu au fost suficiente detalii care să facă rolul într-adevăr amuzant și memorabil”. Actorul Michael J. Fox a fost de acord cu rolul lui Marty, iar producătorul Steven Spielberg a aprobat imediat noul candidat, iar studioul a trebuit să reia întregul material de la zero.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.