14 lucruri la care poți folosi pâinea și nu știai

14 lucruri la care poți folosi pâinea și nu știai. pâinea este apreciată ca fiind surprinzător de benefică în casă, chiar și fără a fi mâncată! Te poate ajuta să încetezi să plângi din cauza cepei. Mai mult, este produsul final de curățare naturală.

1. Îndepărtați așchii

Nu încercați să vă scoateți așchiile din piele cu ajutorul acelor sau pensetelor. Fără a se înmuia, toarnă puțină apă clocotită pe pâine și las-o să se răcească suficient pentru a o putea atinge. Pune pâinea pe zona vătămată și acoperiți-o cu un bandaj sau cu orice altă pânză curată. Puteți face noduri la capete pentru a împiedica pâinea să se miște. Păstrați pâinea așa cât timp puteți și repetați procesul, dacă este necesar. Apa fierbinte înmoaie pielea din jurul așchiei, iar pâinea o va scoate în timp ce va deveni rece și uscată. Este atât de ușor!

2. Dă o altă viață tablourilor tale vechi.

Partea moale a pâinii are o textură excelentă care vă permite să acoperiți goluri minuscule. Aceasta este o caracteristică excelentă când vine vorba de curățarea suprafețelor detaliate precum picturile vechi. Doar o bucată de pâine proaspătă pe tablou și vei vedea că praful și murdăria se blochează pe ea. Dacă observați firimituri, folosiți o perie moale pentru a le șterge.

3. Scapă de pete.

Textura spongioasă a pâinii este de asemenea uimitoare pentru curățarea petelor. Faceți o bilă fermă din pâine crudă și folosiți-o pentru petele de bucătărie sau baie. Va funcționa ca o radieră și nu va trebui să vă faceți griji pentru produsele chimice din produsele de curățare!

4. Uitați de lacrimi în timp ce tăiați ceapa.

Acest lucru poate părea amuzant, dar funcționează ca un farmec! Puneți o bucată de pâine uscată în gură, lăsând o porție în afara buzelor. Motivul pentru care plângeți atunci când tăiați ceapa este din cauza sulfaților care sunt eliberați în timpul tăierii. Pâinea absoarbe gazul și creează un aer curat.

5. Păstrați prăjitura proaspătă mult mai mult.

Orice este expus la aer liber își va pierde structura și se va deteriora în timp. Pâine va fi folosită ca un scut între aer și prăjitura ta. Acoperiți partea feliată cu pâinea neagră pentru a o păstra mai proaspătă mai mult timp.

FOLLOW ME

6. Preveniți mirosul rău al verzelor.

Amintiți-vă factorul de umiditate din punctul precedent. De asemenea, îți afectează legumele cu frunze verzi, chiar dacă sunt la frigider. După uscarea verzelor, introduceți o felie de pâine în recipientul în care le păstrați. Acest lucru va împiedica putrezirea verzelor și deasemenea apariția unui miros urât.

7. Ridicați bucățile de sticlă în siguranță.

Fibra este textura de care aveți nevoie în timp ce încercați să ridicați sticla spartă, iar pâinea are această textură. Folosiți partea moale a pâinii ca o bilă de bumbac și curățați zona accidentului apăsând-o pe suprafață.

8. Folosește-o ca tratament pentru picioare

Când vine vorba de un tratament natural pentru picioare, oțetul de cidru de mere și pâinea pot crea minuni împreună. Proprietățile acide din oțet ajută la umezirea pielii uscate și crăpate. Între timp, structura poroasă a pâinii va rămâne umedă mai mult în comparație cu bumbacul sau o cârpă obișnuită. Lasă-l peste noapte, acoperindu-ți picioarele cu pungi și șosete de plastic. Te vei trezi cu pielea mai moale pe călcâie.

9. Scoateți excesul de grăsime din alimente.

Pâinea poate absorbi lichidul cu ușurință. De asemenea, devine util pentru lucrurile pe care nu doriți să le mâncați! Pentru a degresa grăsimea din supă, un sos sau orice altă mâncare grasă, înmuiați niște pâine direct pe grăsime. Acesta va fi absorbit cu ușurință și poate fi scos și aruncat.

10. Scoateți și grăsimea din țesătură!

Din nou, pâinea este un foarte bun absorbant când vine vorba de lichide. Dacă ai pus ceva pe tine din greșeală pune o bucată de pâine pe pată, așteaptă puțin, iar apoi poți spăla haina.

11. Păstrați marshmallows în stare bună mai mult timp.

Odată ce marshmallows își pierd aspectul pufos, nu vor fi la fel de gustoase. Dar există o soluție simplă pentru a le îmbunătăți. Lăsați o felie de pâine în pungă pentru câteva zile. După ce o vezi afectată, scoateți pâinea afară.

12. Eliminați gustul ars din orezul copt.

Dacă orezul este ars, nu-l arunca. Pur și simplu scăpați de partea problematică mai întâi și așezați o felie de pâine deasupra restului pentru a îndepărta mirosul. Nimeni nu va observa!

13. Curățați mașinile de tocat cafea și alte zone dificil de accesat pentru ustensilele de bucătărie.

Pesmetele de pâine se vor potrivi în locuri mici în care pur și simplu nu îți poți bloca buretele. Se macină niște bucăți de pâine într-o mașină de tocat cafea și va crea minuni. Rămășițele asemănătoare pudrei vor cădea pe partea de jos. Goliți rezervorul de cafea și clătiți-l.

14. Curățați petele de grăsime de pe pereți

Degetele grase și mâinile proaspete-murdare ale copiilor îți vor păta pereții. Puteți încerca să le frecați cu un burete, dar s-ar putea să lăsați o amprentă și să schimbați culoarea pereților dvs. în timp. Folosiți partea albă a pâinii, iar petele vor dispărea fără efecte ulterioare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.