14 MINCIUNI de PUBLICITATE pentru a face mâncarea să arate APETISANT

Nimic nu arată la fel de bine în realitate ca în reclamă și ai fi surprins să afli cât de înșelătoare poate fi media.

Iată 15 trucuri de fotografie care pot face ca alimentele să pară proaspete și apetisante:

1. Deodorantul face fructele strălucitoare

Fructele sunt mereu strălucitoare în reclame. Pentru asta ai nevoie doar de un deodorant spray – sau de fixativ.

2. Ulei de mașină în loc de sirop de arțar

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Clătitele absorb siropul prea repede ca acesta să fie fotografiat, așa că acesta e înlocuit cu ulei de mașină. Alt truc e să acoperi clătitele cu spray rezistent la apă.

3. Chiftelele din burgeri sunt colorate cu cremă de pantofi

Chiftelele din reclame sunt aproape crude, apoi rumenite pentru câteva secunde. Fotografii le colorează cu cremă de pantofi și creează urm de grătar cu bețe pentru frigărui.

4. Glicerina face că fructele de mare să arate proaspăt

 Fotografii folosesc un amestec de apă și glycerol.

5. Sirop de glucoză pentru paste

 Aceasta este gata în câteva minute, dar se usucă repede.

6. Carton în interiorul prăjiturii

 Pentru a menține prăjiturile uscate, fotografii introduc cartoane în prăjitură și le prind cu scobitori. Același truc este folosit și în reclamele la sandvișuri sau burgeri.

7. Săpunul lichid creează spumă

Pentru a fotografia laptele, berea sau cafeaua, fotografii adaugă săpun lichid. Acesta formează un strat stabil de spumă ce arată natural și atractiv.

8. Piure de cartofi în loc de înghețată

 Înghețata se topește prea repede sub luminile unui studio foto. Prin urmare, fotografii o înlocuiesc cu piure decartofi colorat sau o pastă din amidon, zahăr pudră, sirop de porumb, grăsimi și alte componente.

9. Spumă de ras în loc de frișcă

Spre deosebire de frișcă, spuma de ras nu se topește.

10. Cuburi de gheață din plastic

Fiindcă gheața se topește foarte repede sub lumina echipamentului, fotografi folosesc cuburi de plastic.

11. Adeziv în loc de lapte

 Cerealele se scufundă repede în lapte și se înmoaie. Ca să poată fi fotografiate în forma originală, laptele e înlocuit cu adeziv.

12. Băuturi scânteietoare cu antiacid

Acidul din băuturile carbogazoase dispare rapid, așa că fotografii folosesc antiacid, care, în combinație cu apa carbogazoasă, produce o reacție chimică de neutralizare.

13. Puiul e umplut cu prosoape de hârtie

Puiul din reclame nu e niciodată gătit pe grătar. E supus unei temperature de încălzire minimă și apoi e vopsit, iar fotografii îndeasă în el prosoape de hârtie și apoi îl cos.

14. Sosurile sunt preparate cu ceară

 Pentru a crea consistența perfectă, fotografii adaugă ceară colorată topită în sosuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.