15 accesorii pentru TELEFONL tău care sunt pur și simplu GENIALE

Telefoanele mobile au devenit o parte importantă din viața noastră. Le folosim pe post de ceas deșteptător, pentru a comunica sau pentru efectuarea unor plăți. Cu toate astea, smartphone-urile pot face o grămadă de alte lucruri.
Iată o serie de accesorii pur și simplu geniale:

1. Termometrul
De ce să folosețti un termometru demodat dacă poți avea unul digital? Poți folosi telefonul tău și acest gadget pentru a afla temperatura oricărui lucru.

2. Consola pentru jocuri
Cei care se joacă mult vor fi încântați de acest dispozitiv. O consolă pentru jocuri care te ajută să dobori toți inamicii de pe ecranul telefonului tău.

3. Setul pentru jocuri de tip aracdă
Acest gadget este la un alt nivel. O consolă de tip arcadă doar pentru tine! Exact ca în anii 1980!

4. Un dispozitiv digital pentru subliniere
Acest dispozitiv este folosit pentru a sublinia conținutul important. Este mult mai util de atât deoarece te ajută să păstrezi conținutul important pe care l-ai subliniat, sub o formă digitală.

1-600x440-1499387

FOLLOW ME

5. Carcasa cu ustensile
Dacă îți place să faci lucuri diferite, atunci această carcasă este ceea ce îți trebuie. Este mereu de folos atunci când vrei să tai sau să desfaci ceva.

6. Urmărirea activității
Acest dispozitiv are forma unei broșe și are rolul de a monitoriza cât de activ ai fost pe parcursul unei zile.

7. Proiectorul
Un smartphone care este folosit pe post de proiector. Este foarte util pentru cei care preferă să se uite la televizor pe un ecran mai mic.Transformă-ți astfel camera într-o sală de cinema – tot ce ai nevoie este acest gadget minunat.

8. Detectorul de alcool
Nu doar polițiștii vor crede că acest dispozitiv este foarte util dar și persoanele care vor să consume alcool într-un mod sănătos.

3-600x473-7884149

9. Glastra pentru flori inteligentă
Dacă îți plac florile, atunci această glastră inteligentă este ce ai nevoie. Îți va spune când să îți uzi plantele și dacă au nevoie de mai mult soare.

10. Dispozitivul pentru măsurarea hidratării pielii
Verifică dacă pielea ta este suficient de hidratată! Este mai simplu decât niciodată! Conectează acest dispozitiv la telefonul tău mobil și atinge-ți pielea cu el.

4-600x238-8335296

11. Sterilizatorul pentru telefon
Au existat multe rapoarte legate de cât de neigienic este telefonul mobil, așadar există un nou dispozitiv care sterilizează smartphone-ul! Ia-ți adio de la bacterii!

5-600x236-7286786

12. Blițul pentru pozele ”selfie”
Dacă ești un blogger sau doar adori să faci selfie-uri, atunci acest dispozitiv cu bliț este ce ai nevoie.

6-600x346-2987981

13. Cititorul de card și stick
Un cititor de card și un stick de memorie în același timp. Combinația perfectă pentru numeroasele lucruri pe care le poți face cu telefonul tău.

14. Încărcătorul portabil
Nu mai este nevoie să iei toate acele cabluri cu tine. Acest încărcător portabil va face toată munca în locul tău.

15. Microfonul care face poze
Acest dispozitiv este la un alt nivel, poți face poze cu telefonul tău folosind doar un microfon. Este un dispozitiv microscopic care te va ajuta cu asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.