15 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar nu le recunosc


Fiecare dintre noi facem uneori lucruri amuzante sau stupide. Oricum, celor mai mulți le e frică să-și lase partea „ciudată” la iveală, de teamă ca oamenii să nu facă haz pe seama lor.
Ar trebui, de fapt, să ne acceptăm și trăsăturile mai stranii, pentru că ele ne fac unici și ne diferențiază de ceilalți:

1. Când întrebi care e prețul unui articol și afli că nu ai bani suficienți pentru a plăti și te prefaci că te gândești dacă să îl cumperi sau nu

2. Ai un atac de panică atunci când casierul servește alt client și tu nu ți-ai pus încă restul în portofel


3. Când ești înt-o cafenea și oamenii de la masa de alături râd prea tare4. Privirea de pe fața ta când cineva face o poză și nu ești pregătit


5. Acel moment când îți auzi vocea înregistrată și îți vine să ceri scuze fiecărei persoane căreia i-ai vorbit vreodată

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!


6. Fața ta când dai de cineva vag cunoscut și te întrebi dacă ar trebui să o saluți sau nu


7. Când încerci să te înscrii pe un site nou și ți se spune că mail-ul tău e deja folosit: „Nu-mi amintesc de locul acesta.”


8. Când auzi din întâmplare conversația unor străini și îți spui opinia în gând


9. Când stai la bancomat și ai impresia că persoana din spatele tău te spionează


10. Când stingi luminile și fugi de la baie în camera ta, ca să nu te omoare nimeni


11. Când nu poți să dormi și trebuie să te trezești devreme ca să mergi la serviciu: „Pot dormi 6 ore, 21 de minute și 48 de secunde dacă adorm chiar acum”


12. Când te sună cineva cu care nu vrei să vorbești și trebuie să aștepți să închidă până când îți poți folosi iar telefonul

13. Când pleci din magazin fără a cumpăra nimic și îți tot spui: „Poartă-te normal, ești nevinovat”


14. Câte tricouri am: 20. Câte tricouri chiar port: 5. Câte tricouri pot arunca: 0


15. Când îți sună alarma dimineața și tu stai în pat înncă 20 de minute, pentru că nu te poți ridica


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.