15 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar nu le recunosc

Fiecare dintre noi facem uneori lucruri amuzante sau stupide. Oricum, celor mai mulți le e frică să-și lase partea „ciudată” la iveală, de teamă ca oamenii să nu facă haz pe seama lor.
Ar trebui, de fapt, să ne acceptăm și trăsăturile mai stranii, pentru că ele ne fac unici și ne diferențiază de ceilalți:

1. Când întrebi care e prețul unui articol și afli că nu ai bani suficienți pentru a plăti și te prefaci că te gândești dacă să îl cumperi sau nu

2. Ai un atac de panică atunci când casierul servește alt client și tu nu ți-ai pus încă restul în portofel


3. Când ești înt-o cafenea și oamenii de la masa de alături râd prea tare


4. Privirea de pe fața ta când cineva face o poză și nu ești pregătit


5. Acel moment când îți auzi vocea înregistrată și îți vine să ceri scuze fiecărei persoane căreia i-ai vorbit vreodată

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.


6. Fața ta când dai de cineva vag cunoscut și te întrebi dacă ar trebui să o saluți sau nu


7. Când încerci să te înscrii pe un site nou și ți se spune că mail-ul tău e deja folosit: „Nu-mi amintesc de locul acesta.”


8. Când auzi din întâmplare conversația unor străini și îți spui opinia în gând


9. Când stai la bancomat și ai impresia că persoana din spatele tău te spionează


10. Când stingi luminile și fugi de la baie în camera ta, ca să nu te omoare nimeni


11. Când nu poți să dormi și trebuie să te trezești devreme ca să mergi la serviciu: „Pot dormi 6 ore, 21 de minute și 48 de secunde dacă adorm chiar acum”


12. Când te sună cineva cu care nu vrei să vorbești și trebuie să aștepți să închidă până când îți poți folosi iar telefonul

13. Când pleci din magazin fără a cumpăra nimic și îți tot spui: „Poartă-te normal, ești nevinovat”


14. Câte tricouri am: 20. Câte tricouri chiar port: 5. Câte tricouri pot arunca: 0


15. Când îți sună alarma dimineața și tu stai în pat înncă 20 de minute, pentru că nu te poți ridica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.