15 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar nu le recunosc

Fiecare dintre noi facem uneori lucruri amuzante sau stupide. Oricum, celor mai mulți le e frică să-și lase partea „ciudată” la iveală, de teamă ca oamenii să nu facă haz pe seama lor.
Ar trebui, de fapt, să ne acceptăm și trăsăturile mai stranii, pentru că ele ne fac unici și ne diferențiază de ceilalți:

1. Când întrebi care e prețul unui articol și afli că nu ai bani suficienți pentru a plăti și te prefaci că te gândești dacă să îl cumperi sau nu

2. Ai un atac de panică atunci când casierul servește alt client și tu nu ți-ai pus încă restul în portofel


3. Când ești înt-o cafenea și oamenii de la masa de alături râd prea tare


4. Privirea de pe fața ta când cineva face o poză și nu ești pregătit


5. Acel moment când îți auzi vocea înregistrată și îți vine să ceri scuze fiecărei persoane căreia i-ai vorbit vreodată

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?


6. Fața ta când dai de cineva vag cunoscut și te întrebi dacă ar trebui să o saluți sau nu


7. Când încerci să te înscrii pe un site nou și ți se spune că mail-ul tău e deja folosit: „Nu-mi amintesc de locul acesta.”


8. Când auzi din întâmplare conversația unor străini și îți spui opinia în gând


9. Când stai la bancomat și ai impresia că persoana din spatele tău te spionează


10. Când stingi luminile și fugi de la baie în camera ta, ca să nu te omoare nimeni


11. Când nu poți să dormi și trebuie să te trezești devreme ca să mergi la serviciu: „Pot dormi 6 ore, 21 de minute și 48 de secunde dacă adorm chiar acum”


12. Când te sună cineva cu care nu vrei să vorbești și trebuie să aștepți să închidă până când îți poți folosi iar telefonul

13. Când pleci din magazin fără a cumpăra nimic și îți tot spui: „Poartă-te normal, ești nevinovat”


14. Câte tricouri am: 20. Câte tricouri chiar port: 5. Câte tricouri pot arunca: 0


15. Când îți sună alarma dimineața și tu stai în pat înncă 20 de minute, pentru că nu te poți ridica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.