15 probleme pe care le înțeleg numai FEMEILE cu părul lung

Foarte multe femei își doresc să aibă un păr cât mai lung considerându-l un semn de atracție. Totuși, părul lung are și dezavantaje. Iată câteva foarte haioase:

1. Faptul că e un iad să pleci de acasă fără un elastic de păr. Ai putea la fel de bine să îți fi uitat pantalonii sau cămașa.

2. Momentul acela când simți deodată ceva pe picior și intri în panică, gândindu-te că e vorba de o insectă sau de un șarpe și, de fapt, ție doar ți-a căzut un fir de păr foarte lung. Ceea ce înseamnă că te sperie propriul păr.

3. Părul îți rămâne prins în eșarfă iarna și în orice colier vara. Practic se blochează în orice.

4. Îți legi părul într-o coadă de cal atât de des încât te întrebi de ce îți mai ții părul lung.

5. Groaza de a găsi fire de păr în mâncare. E probabil de la tine, dar dacă nu?

FOLLOW ME

6. Dumnezeu să aibă milă de momentele intime. Practic, în orice poziție vei petrece cam 85% din timp încercând să-ți scoți părul din gură într-un mod delicat.

7. Momentul în care îți strângi părul atunci când faci sport, dar tot e suficient de lung ca să-ți ajungă la subraț. .

8. Când ai vârfuri uscate și despicate, dar nu îți vine să le tai deoarece îți vei pierde identitatea de Fată-cu-Părul-Lung. Probabil că nu vrei să îți tai nimic din păr în următorii șase ani, pentru că vrei să arăți ca o sirenă.

9. Aștepți o eternitate ca să ți se usuce părul. Anotimpurile se schimbă, lunile trec – și tot așa.

10. Nici nu poți să te gândești la un luciu de buze lipicios. Părul tău parcă știe că îl porți și vrea să îl încerce și el.

11. Perierea părului echivalează cu exercițiile fizice. O consideri un fel de cardio, pentru că oricum vei fi prea obosită ca să mai faci ceva după aceea.

12. Îți prinzi părul în fermoar. De fiecare dată.

13. Colierul tău nu mai e un colier. Este un colier cu păr prins în el, ca o muscă într-o pânză de păianjen.

14. Dacă dormi cu părul desfăcut, vei muri în somn, așa că trebuie să îl strângi ca o mireasă din anii 1800.

15. Momentul în care vrei să postezi un selfie pe Instagram, iar părul tău este atât de lung și somptuos încât nu încape în poză. Care mai e rostul, atunci?

Merită părul lung atâta osteneală? Bineînțeles, pentru că toate femeile visează la el și pentru că toate fetițele te invidiază.

 

0 comentarii pe “15 probleme pe care le înțeleg numai FEMEILE cu părul lung

  1. Elena Ramona Sovoiu says:

    Woaw daa, mereu ma confrunt cu toate cele enumerate mai sus😂😂 daca era dupa mine era scurt acum, mereu am avut parul foarte lung😊

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.