15 TRUCURI de FRUMUSEȚE pe care nu le-ai știut până acum

Femeile sunt foarte pasionate de tot ceea ce înseamnă trucuri de frumusețe! vrem să știm din ce în ce mai multe și să ne ușurăm cât mai mult posibil treaba atunci când vine vorba de înfrumusețare. Cu câteva trucuri, poți avea un machiaj fabulos fără să îți bați capul foarte multe ore.

1. Un sfat pentru baza de machiaj

Nu aplica niciodată anticearcăn sau fond de ten pe pleoape ca bază.

 

2. Aplică mascara ajutându-te de o lingură de plastic

Folosește o lingură de plastic ca să aplici mascara pe genele de jos fără să îți murdărește pielea. Te va ajuta și să aplici un strat mult mai gros.

 

3. Creionează-ți ochii folosind bandă adezivă

Acest truc neconvențional te va ajuta să aplici corect dermatograful și fardul de pleoape, mai ales dacă vrei un look „cat eye”.

 

4. Mișcări în jos

Trebuie să te speli pe față și să aplici cremă hidratantă în sus pentru a reduce liniile fine și să folosești mișcări în jos pentru fondul de ten și pudră.

 

5. Pentru cele cu fruntea îngustă

Bretonul va umple instantaneu golul dintre sprâncene și linia părului. Dacă nu vrei însă această tunsoare, optează pentru un bronz mat (care dă efectul de umbră) și o perie mare pentru pudră.

 

6. Fă machiajul să dureze

După ce te dai cu ruj, ține un șervețel peste buze și aplică pudră peste. Asta creează un efect mat care va dura mai mult.

 

7. Efectul de buze 3-D

Pune cu degetul puțin fard de obraz  sau fard de ochi în centrul buzelor.

 

8. Mascara fără cocoloașe

Trebuie să ștergi periuța mascarei pe un șervețel înainte de fiecare aplicare. Așa poți aplica mai multe straturi unitar și fără să încarci genele.

 

9. Zâmbește când aplici fardul de obraz

Când aplici fardul de obraz întâi zâmbește, apoi începe cu pomeții, continuă către vârful urechii apoi în jos spre maxilar.

 

10.  Evidențiază maxilar

Ca să-ți evidențiezi maxilarul, folosește o cremă pentru bronzat și strălucire pentru a-ți adânci obrajii și aplică umbre pe maxilar. Asta îți va da o față mai definită.â

 

11. Nas ascuțit

Aplică fondul de ten obișnuit, apoi trasează o dungă dreaptă din centrul nasului în jos. Fixează cu pudră translucidă, care nu va întuneca iluzia.

 

12. Evidențierea ochilor

Culorile mai deschise ar trebui să fie aplicate în colțurile interioare, la jumătatea ochiuli și chiar sub sprânceană. Aplică-le pe acestea mai întâi și apoi continuă cu nuanțele mai închise.

 

13. Efect Smoky Eye

Aplică mai întâi pudra gri cărbune în formă de arc, apoi îmbină cu linia genelor. Apoi aplică nuanța mai întunecată la colțul exterior al ochiului și amestecă nuanța medie peste pleoapă.

 

14. Ochi mai mari

Folosește un creion alb pentru a crea iluzia unor ochi mai mari.

 

15. Pentru buze mari

Încearcă să-ți creionezi buzele puțin peste conturul lor natural și evită culorile închise – alege nuanțe nud sau de roz pal, care vor mări buzele în mod natural.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.