2 zodii care sunt extrem de norocoase în primele luni ale anului 2023. Primăvara va fi perioada lor de aur

2 zodii care sunt extrem de norocoase în primele luni ale anului 2023. Primăvara va fi perioada lor de aur

Poate că noul an a sosit, simți deja energia inițiatică, de nou început.

Pe 20 decembrie, Jupiter – planeta expansiunii, a norocului și a binefacerii – a trecut în Berbec, primul semn zodiacal cunoscut pentru energia sa de auto-intrare în acțiune. După ce s-a scufundat doar pentru scurt timp în acest semn în 2022 (în timp ce și-a petrecut cea mai mare parte a anului revărsându-și binecuvântările asupra Peștilor), Jupiter se află acum în Berbec până la 16 mai 2023, zâmbind berbecilor cu toată bunătatea sa cosmică înainte de a se muta în Taur și de a le acorda același noroc taurilor pentru restul anului. Datorită acestor tranzite, Berbecul și Taurul sunt destinate să fie cele mai norocoase semne zodiacale în 2023.

Mișcarea lui Jupiter în orice semn este cea care aduce „anul de smarald” (aka un an super-fericit) al acelui semn, potrivit astrologului celebru Susan Miller. Acest lucru se întâmplă cam o dată la 12 ani, deoarece planetei îi ia aproximativ un an pentru a se deplasa prin fiecare semn zodiacal. Deoarece aceste tranzite nu se aliniază întotdeauna cu precizie cu anul calendaristic – și retrogradările deplasează ocazional planeta înapoi cu un semn pentru o vreme -, Jupiter împarte uneori un an între două semne, așa cum va face în 2023, în care va acorda vibrații norocoase atât Berbecului, cât și Taurului, în succesiune.

Când este anul tău de smarald, practic „nu poți greși cu nimic”, spune Miller, despre vibrațiile cosmice fortuite. În esență, Jupiter extinde sau face abundent tot ceea ce atinge, acordând semnului în care se află „o grămadă de șanse norocoase”, spune ea.

„A avea Jupiter în semnul tău este cel mai bun plasament dacă speri să găsești dragostea, dar încurajează, de asemenea, călătoriile, de multe ori într-un loc îndepărtat sau undeva unde nu te-ai așteptat niciodată să mergi”, spune Miller, cu privire la ceea ce Berbecul și Taurul se pot aștepta de la norocosul lor 2023. Deoarece planeta operează în domeniul destinului, efectul său poate, de asemenea, să încline spre serendipitous – astfel, de exemplu, în cazul călătoriilor, s-ar putea să nu ajungi neapărat să planifici tu însuți o călătorie pe lista de dorințe, dar ai putea ajunge să faci una prin ceea ce pare a fi o întâmplare. „Lucruri de acest gen se întâmplă atunci când Jupiter se află în semnul tău, deoarece [planeta] dorește să îți extinzi înțelegerea universului”, spune Miller.

„Să ai Jupiter în semnul tău este cel mai bun plasament dacă speri să găsești dragostea, dar încurajează și călătoriile, adesea într-un loc îndepărtat.” -Susan Miller, astrolog

FOLLOW ME

Atât Berbecul, cât și Taurul vor fi cele mai norocoase semne zodiacale în 2023, fiind principalii beneficiari ai darurilor cosmice ale lui Jupiter. Dar Berbecul, în special, s-ar putea aștepta la un câștig financiar în acest an care vine. Acest lucru se datorează faptului că Jupiter a făcut deja o scurtă incursiune în Berbec în 2022, acordându-le Berbecilor șansa de a se ambiționa cu privire la tipul de creștere monetară care ar putea acum să se concretizeze în 2023.

„Semințele pe care le plantezi la începutul anului tău de smarald încep să răsară în următoarea gestație”, spune Miller, referindu-se la ultimele câteva luni în care Jupiter își face rândul în semnul tău (înainte de a pleca pentru următorii 12 ani). „Așadar, Taurul va avea o perioadă financiară excelentă în 2024 [când Jupiter își încheie tranzitul acolo], în timp ce Berbecul o va avea chiar acum, în 2023”.

Dar, în general vorbind, va fi un an glorios atât pentru Berbeci, cât și pentru Tauri, spune Miller. Chiar și Saturn, planeta limitelor și a restricțiilor, nu va atenua prea mult vibrațiile pentru niciunul dintre cele două semne, deoarece părăsește în sfârșit Vărsătorul – unde se află din 2020 – și se mută în Pești în martie.

Pentru Berbec, acest lucru înseamnă că Saturn își va slăbi stăpânirea asupra celei de-a 11-a case a prieteniei tale (și se va muta în cea de-a 12-a casă a subconștientului). Ca urmare, ai putea găsi lumea ta „umplându-se de noi prietenii în acest an”, spune Miller. Pentru Taur, Saturn se va muta în casa a 11-a, lăsând în sfârșit în urmă casa a 10-a a carierei – oferind o binemeritată ușurare în acest domeniu al vieții tale. „Încă din decembrie 2020, când Saturn s-a stabilit în Vărsător, probabil că ai fost sub o mulțime de control la locul de muncă și ai simțit cu adevărat presiunea, dar dintr-o dată, în jurul lunii februarie sau martie, vei simți că totul se va desprinde”, spune Miller. Iar munca ta recentă ar putea începe să dea roade.

Consideră asta un bonus în plus față de norocul jupiterian pe care îl vei primi și tu în acest an, Taur. Miller merge chiar atât de departe încât spune că aceste victorii particulare în carieră ar putea avea un impact de durată asupra traiectoriei tale personale. „Realizările pe care le dobândești cu Saturn [în casa carierei], ai tendința de a fi cel mai mândru de ele pentru că au necesitat atâta muncă pentru a fi obținute”, spune ea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.