#TIPS&TRICKS

Și vedetele plâng câteodată; „băieții răi” de la Hollywood, prinși în fapt și arestați

Scris de Ela Crăciun la 10 mai 2016

Am văzut asta întâmplându-se de prea multe ori, însă avem o listă a vedetelor preferate de voi, care au fost implicate în scandaluri monstru şi arestate, după ce au comis infracţiuni. Încă o dată, se dovedeşte că statutul de celebritate nu este de ajuns pentru a te ţine departe de belele. Priviţi şi vă minunaţi!

1. Jay Z
jayz
Jay Z a intrat într-o altercație cu un alt bărbat, iar cel din urmă a avut nevoie de îngrijire medicală, după ce a fost înjunghiat.

Publicitate

2. Bruno Mars
bruno
Cântărețul a fost arestat după ce 2.6 grame de cocaină au fost găsite în posesia lui, la un concert în Las Vegas.


3. Justin Bieber
j
Cel mai mare idol al adolescenților a fost arestat în 2014 după ce a fost prins la volan cu permisul expirat, sub influența băuturilor alcoolice și s-a împotrivit arestării.

4. Nicolas Cage

Publicitate

nic

Marele actor Nicolas Cage nu lipsește din top, fiind arestat pentru deranjarea liniștii publice și pentru o dispută domestică violentă.

5. Alec Baldwin
alec
Starul din 30 Rock a fost prins pedalându-și bicicleta în direcția greșită pe 5th Avenue, New York. Și nu, nu este o glumă!

6. Matthew McConaughey

Publicitate

matt
Un vecin al actorului a sunat la poliție, reclamând faptul că în casa lui McConaughey era o larmă de nedescris, iar când au descins, l-au surprins pe acesta dansând dezbrăcat. Pe măsuța de cafea au găsit multe droguri.

7. Kevin Hart
kev
Comediantul a fost încătușat după ce poliția l-a surprins conducând agresiv, evitând la milimetru un rezervor de benzină.

8. Shia LaBeouf

shia
Nici Shia nu a fost mai cuminte, în 2011 fiind arestat după ce a provocat un conflict într-un bar.

9. Reese Witherspoon

reese
Îndrăgita actriță a fost oprită de un echipaj al poliției pentru faptul că a condus agresiv. Ea se afla cu soțul în mașină, iar amândoi erau sub influența unor substanțe, acest lucru fiind clar de îndată ce au coborât din mașină.

10. Paris Hilton
paris
Nu puteam să o excludem din top pe buclucașa moștenitoare a imperiului Hilton, care este cunoscută mai mult pentru abaterile de la lege și bețiile crunte pe care le organizează, decât pentru lucruri notabile și acte de caritate.

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--