I-a făcut un cadou neobișnuit…peste cățiva ani, ea înțelegea de ce!

Cadourile de nuntă sunt un must-have, proaspeții căsătoriți așteptând cu sufletul la gură momentul unirii destinelor, ziua cea mare. Ce a făcut aceaastă femeie pentru fiica sa nu avea să conteze cu adevărat decât peste ani de zile!

dos-and-donts-of-valentines-day-gifts-1054128

Mama unei tinere i-a făcut un cadou mai neobișnuit, dar care s-a dovedit extrem de bine venit câțiva ani mai târziu.

“La sfârșitul petrecerii de nuntă, mama a venit la masa noastră și mi-a întins o agendă și un contract de la o bancă renumită. Mi-a spus că ne-a deschis un cont în care a pus deja 500 RON.

– Să continuați să puneți bani în cont de fiecare dată când sunteți fericiți sau vi se întâmplă ceva deosebit. În agenda să treceți momentele fericite și suma pe care o depuneți. Cu cât evenimentul este mai special cu atât să puneți o sumă mai mare de bani. Apoi să vă uitați în urmă, să rememorați momentele plăcute pe care le-ați trăit.

Și eu și soțul meu am adorat ideea. De abia așteptam să începem să punem bani în contul nostru. Și așa am început.

13 februarie – 500 ron – ziua lui de naștere

FOLLOW ME

8 martie – 1500 ron – mărire de salariu pentru doamna casei

23 martie – 500 ron – weekend în Praga

14 aprilie – 1700 ron – suntem însărcinați!

2 iunie – 1500 ron – domnul casei a fost promovat!

Și așa mai departe. Cu timpul, relația noastră s-a degradat. Au început certurile. Dragostea dispăruse. Nu ne mai puteam suporta.

Într-o zi m-am dus la mama și i-am zis că o să divorțez, că nu îl mai suport. Cum naiba mă măritasem cu idiotul ăsta? Mama a fost foarte calmă.

– Bine, am înțeles. Dacă nu vă mai înțelegeți, înseamnă că asta e singura soluție. Înainte să mergi la avocat, adu-ți aminte de agenda aceea pe care v-am dat-o la nuntă. Du-te și cheltuie acei bani pe ceva frumos. Doar nu vrei să rămâi cu amintirile acelea, nu?

Am plecat de la mama cu gândul să cheltui toți banii ăia pentru mine și fata noastră. Am luat agenda de acasă și m-am dus glonț la bancă. În timp ce stăteam la coadă, m-am decis să deschid agenda aia. Mi s-au umplut ochii de lacrimi, aducându-mi aminte de toate momentele frumoase din relația noastră. M-am întors acasă și i-am întins agenda soțului meu.

– Du-te la bancă și scoate tu toți banii ăia. Eu nu îi vreau!

S-a dus și el la bancă și s-a întors cu lacrimi în ochi. M-am gândit că a răsfoit agenda, la fel cum am făcut și eu.

Mi-a întins agenda și mi-a zis să mă uit în ea.

Scrisese în agendă – 18 decembrie – 5000 ron – ziua în care mi-am dat seama cât de mult de iubesc și câtă fericire mi-ai adus în viață.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.