Stimulează-ți organismul ASTFEL!

Poate că știți deja că cea mai mare greșeală atunci când vreți să slăbiți este să recurgeți la soluțiile extreme, la înfometare. Poate că va da rezultate, dar în foarte puțin timp veți acumula kilogramele pierdute, poate chiar și câteva în plus.

Cum să vă stimulaţi organismul şi să aveţi un corp fit, să vă simţiţi încrezătoare? Câteva metode vă voi prezenta astăzi, în articol.

body-1500901

Încearcă să îţi măreşti masă musculară!

Sportul este important, sănătate curată, nu credeţi la fel? Ce e o dietă fără activitate fizică? Ştim deja ce ar presupune exerciţiile fizice, să consumi mai mult decât mănânci, dacă vrei să slăbești, sau cât mănânci, dacă vrei să te menții. Sedentarismul fie stă la baza fie agravează cele mai multe probleme de sănătate.
Urcatul scărilor în ritm alert este, de asemenea, un exercițiu foarte eficient pentru stimularea metabolismului.

Bea multă apă!

Hidratarea este esențială pentru organism pentru că fiecare celulă din care este format are nevoie de apă pentru a funcționa corect.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Ai grijă la ceea ce mănânci și introdu în dieta câteva alimente-minune:

Ananas
Ardei iuți
Fructe de pădure
Urdă
Ceai verde
Pătrunjel
Carne de curcan
Pește
Piept de pui

Proteinele sunt bune!

Nu, nu glumesc, ştiu că aţi auzit că îţi cresc masă musculară şi… o fac într-un mod nesănătos dacă mănânci exclusiv proteine, dar nu este chiar aşa. Proteinele au proprietatea de a stimula organismul.

Trebuie să te odihneşti!

Somnul este esențial pentru metabolism, iar în intervalul orar 22-6 este cel mai bine să dormi. 6-8 ore trebuie să fie suficiente pentru a-ţi încărca bateriile!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.