3 EXERCIȚII care te vor ajuta să-ți MĂREȘTI FUNDUL într-o lună

E imposibil să-ți imaginezi o siluetă frumoasă fără un fund grozav. Vestea bună e că nu trebuie să te duci la sala de gimnastică tot timpul pentru a obține asta – poți face foarte ușor exerciții acasă, atâta timp cât sunt cele potrivite. Ai nevoie de o pereche de gantere (sau cărți grele), o saltea de yoga și de dorința de a arăta mai bine. Ar trebui să menții această schemă pentru treizeci de zile:

Orar

Numerele din fiecare pătrat indică numărul de repetări necesare în fiecare zi. Exercițiile ar trebui să dureze 2-3 minute, cu o pauză de 1 minut între ele. Nu ar trebui să dureze niciodată mai mult de 11 minute. Nu ignora zilele în care ar trebui să te odihnești – mușchii tăi au nevoie de timp pentru a-și recăpăta forța.

1. Exercițiul de bază

Fă genoflexiuni obișnuite. Depărtează-ți picioarele la nivelul umerilor, ține-ți spatele drept și îndoaie-ți genunchii ca să pară că te așezi, cu brațele întinse. Cel mai important lucru aici e să-ți găsești un echilibru bun și ca greutatea corpului să fie pe ambele picioare.

2. Exercițiul cu ganterele

FOLLOW ME

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3702060246685788

Stai dreaptă, cu picioarele ușor mai depărtate decât umerii. Având o ganteră în fiecare mână și ținându-ți spatele și brațele drepte, repetă mișcarea din exercițiul anterior. Folosește la început gantere ușoare, apoi înlocuiește-le treptat cu unele de 3-4 kg. Dacă obosești excesiv, lucrează cu gantere ușoare.

3. Exercițiul complex

Stai dreapă, cu picioarele mai depărtate decât umerii. Pune-ți mâinile la ceafă,, cu degetele încrucișate și fă genoflexiuni. Asigură-te că vârfurile picioarelor sunt puțin ieșite în afară, nu aliniate cu genunchii. Nu-ți împinge gâtul cu mâinile și să nu-ți apleci capul în față. Ar trebui să simți cum lucrează mușchii spatelui. Nu ar trebui să-ți poți observa coatele în vederea periferică.

sursa: brightside.me

0 comentarii pe “3 EXERCIȚII care te vor ajuta să-ți MĂREȘTI FUNDUL într-o lună

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.