3 EXERCIȚII care te vor ajuta să-ți MĂREȘTI FUNDUL într-o lună

E imposibil să-ți imaginezi o siluetă frumoasă fără un fund grozav. Vestea bună e că nu trebuie să te duci la sala de gimnastică tot timpul pentru a obține asta – poți face foarte ușor exerciții acasă, atâta timp cât sunt cele potrivite. Ai nevoie de o pereche de gantere (sau cărți grele), o saltea de yoga și de dorința de a arăta mai bine. Ar trebui să menții această schemă pentru treizeci de zile:

Orar

Numerele din fiecare pătrat indică numărul de repetări necesare în fiecare zi. Exercițiile ar trebui să dureze 2-3 minute, cu o pauză de 1 minut între ele. Nu ar trebui să dureze niciodată mai mult de 11 minute. Nu ignora zilele în care ar trebui să te odihnești – mușchii tăi au nevoie de timp pentru a-și recăpăta forța.

1. Exercițiul de bază

Fă genoflexiuni obișnuite. Depărtează-ți picioarele la nivelul umerilor, ține-ți spatele drept și îndoaie-ți genunchii ca să pară că te așezi, cu brațele întinse. Cel mai important lucru aici e să-ți găsești un echilibru bun și ca greutatea corpului să fie pe ambele picioare.

2. Exercițiul cu ganterele

FOLLOW ME

Stai dreaptă, cu picioarele ușor mai depărtate decât umerii. Având o ganteră în fiecare mână și ținându-ți spatele și brațele drepte, repetă mișcarea din exercițiul anterior. Folosește la început gantere ușoare, apoi înlocuiește-le treptat cu unele de 3-4 kg. Dacă obosești excesiv, lucrează cu gantere ușoare.

3. Exercițiul complex

Stai dreapă, cu picioarele mai depărtate decât umerii. Pune-ți mâinile la ceafă,, cu degetele încrucișate și fă genoflexiuni. Asigură-te că vârfurile picioarelor sunt puțin ieșite în afară, nu aliniate cu genunchii. Nu-ți împinge gâtul cu mâinile și să nu-ți apleci capul în față. Ar trebui să simți cum lucrează mușchii spatelui. Nu ar trebui să-ți poți observa coatele în vederea periferică.

sursa: brightside.me

0 comentarii pe “3 EXERCIȚII care te vor ajuta să-ți MĂREȘTI FUNDUL într-o lună

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.