3 METODE prin care poți să SLĂBEȘTI fără să te ÎNFOMETEZI

În ziua de astăzi, kilogramele în plus sunt o problemă extrem de gravă, mai ales pentru femei. Acestea visează întotdeauna la un corp perfect, fără pic de celulită. Cu toate acestea, ele nu pot dispune mereu de timpul necesar pentru a merge la sala de sport și pentru a avea un program strict al alimentației.

Te întrebi cum ai putea să dai câțiva centimentri jos din jurul taliei? Soluția este una chiar uimitor de simplă. Tot ce trebuie să faci este să înveți cum să te folosești de exercițiile de respirație și să te odihnești corespunzător.
Sună bine, nu-i așa?

Iată câteva modalități alternative de a pierde kilogramele în plus fără a face prea mult efort la sala de gimnastică și fără a urma regimuri dure și, de cele mai multe ori, inutile. Cu siguranță nu te-ai gândit la ele până acum.

1. Tehnicile de respirația

Deși poate pare ciudat, respirația are un rol foarte important în pierderea kilogramelor în plus. Regula principală a acestei gimnastici respiratorii este: inhalarea și expirarea nu sunt produse de torace, ci de stomac. Talia subțire si evidențierea abdomenului plat se pot realiza prin efectuarea unui set de exerciții de respirație – poți începe cu 15 minute pe zi. Exercițiile de respirație pot fi făcute stând întins sau în picioare. Efectele lor benefice se vor putea observa în scurt timp de la începerea acestei tehnici.

2. Alternarea temperaturii dușului

FOLLOW ME

Metoda este destul de simplă și merge adesea în combinație cu alte metode. La sfârșitul dușului, alternează temperatura apei – de la rece la fierbinte. Circulația sângelui se va îmbunătăți considerabil dacă faci acect procedeu constant. Dușurile contrastante ameliorează nu numai excesul de greutate, dar și de o serie de boli, cum ar fi aritmia, obezitatea, distonia vegetativă, hipertensiunea în stadiul primar și celulita. Există de asemenea si unele contraindicații, acest tip de duș nefiind chiar pentru toată lumea.

Un duș cu temperaturi în contrast nu este recomandat persoanelor bolnave sau cu o imunitate foarte slabă. Cu o scădere dramatică a temperaturii, această categorie de persoane este expusă la posibila dezvoltare a bolilor infecțioase severe. În astfel de cazuri, experții recomandă utilizarea temperaturilor mai blânde.

3. Masajul

Masajul este, pe lângă o metodă ideală de relaxare și un mod de a lupta cu kilogramele în plus. În lupta împotriva depozitelor de grăsimi subcutanate, tipurile de masaj bazate pe împachetări cu miere efectuate manual s-au dovedit extrem de eficiente. Acestea îți permit să scapi de rezervele de grăsime, să îți îmbunătățești circulația peretelui abdominal anterior si să normalizezi peristaltismul intestinal. Procedurile pot fi efectuate atât în mod independent cât și în saloane speciale, sesiunile trebuind să fie sistematice. Fă-ți un program cât mai fix și nu rata nicio ședință.

Aceste exerciții sunt extreme de benefice, iar rezultatele te vor surprinde! Cei ce s-au săturat de nenumăratele tipuri de diete nefolositoare, ar trebui să încerce aceste tehnici simple și eficiente de slăbire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.