3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte

3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte. Este timpul să înveți trucuri noi care te vor ajuta să rezolvi problemele pe care le-ai întâmpinat probabil cu pantofii. Nu este atât de ușor elimini mirosurile rele sau să-ți faci tocurile mult mai confortabile. Dar asta se schimbă chiar acum!

1. Remedii pentru încălțăminte și picioare mirositoare

Cu toții am fost într-o situație în care nu am vrut să ne scoatem pantofii în fața altora, deoarece erau prea mirositori. Dar, din fericire, există un spray natural pe care îl puteți face cu ușurință acasă. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați aceste ingrediente într-o sticlă spray de 2 litri:

-1 litru alcool (spirt)
-1 oțet de oțet de mere
-4 picături ulei de arbore de ceai

Pentru picioarele și pantofii mirositori, uleiul de arbore de ceai nu este necesar, dar este foarte bine de utilizat împotriva ciupercilor, așa că vă recomandăm să îl adăugați și pe acesta.

Uneori, pantofii noi pot mirosi foarte ciudat și îți pot face ușor mirosul picioarelor. Pentru a scăpa de mirosul respectiv, puteți turna niște sodă de copt și lăsați-o să stea cel puțin 12 ore, sau așezați câteva pungi de ceai în interior.

2. Pernița de silicon pentru câlcâie.

Pernițele de silicon pentru câlcâie oferă un control mai bun asupra încălțămintei tale. Indiferent dacă este vorba despre adidași, tocuri, pantofi de îmbrăcăminte etc., o prindere cu toc este perfectă pentru prevenirea alunecării. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va reduce șansele de formare a blisterelor.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Folosește oțet pentru a oferi strălucire pantofilor tăi

Aici vine super-eroul nostru magic, oțet. De data aceasta, oțetul va avea grijă de petele de apă și sare de pe pantofii de piele. Acest simplu hack vă va economisi mult timp și bani. Nu trebuie decât o periuță de dinți și oțet. Turnați oțet într-un bol și scufundați periuța de dinți în el. Începeți să curățați petele de apă și veți vedea rezultate minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.