3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte


3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte. Este timpul să înveți trucuri noi care te vor ajuta să rezolvi problemele pe care le-ai întâmpinat probabil cu pantofii. Nu este atât de ușor elimini mirosurile rele sau să-ți faci tocurile mult mai confortabile. Dar asta se schimbă chiar acum!

1. Remedii pentru încălțăminte și picioare mirositoare

Cu toții am fost într-o situație în care nu am vrut să ne scoatem pantofii în fața altora, deoarece erau prea mirositori. Dar, din fericire, există un spray natural pe care îl puteți face cu ușurință acasă. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați aceste ingrediente într-o sticlă spray de 2 litri:

-1 litru alcool (spirt)
-1 oțet de oțet de mere
-4 picături ulei de arbore de ceai

Pentru picioarele și pantofii mirositori, uleiul de arbore de ceai nu este necesar, dar este foarte bine de utilizat împotriva ciupercilor, așa că vă recomandăm să îl adăugați și pe acesta.


Uneori, pantofii noi pot mirosi foarte ciudat și îți pot face ușor mirosul picioarelor. Pentru a scăpa de mirosul respectiv, puteți turna niște sodă de copt și lăsați-o să stea cel puțin 12 ore, sau așezați câteva pungi de ceai în interior.

2. Pernița de silicon pentru câlcâie.

Pernițele de silicon pentru câlcâie oferă un control mai bun asupra încălțămintei tale. Indiferent dacă este vorba despre adidași, tocuri, pantofi de îmbrăcăminte etc., o prindere cu toc este perfectă pentru prevenirea alunecării. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va reduce șansele de formare a blisterelor.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Folosește oțet pentru a oferi strălucire pantofilor tăi

Aici vine super-eroul nostru magic, oțet. De data aceasta, oțetul va avea grijă de petele de apă și sare de pe pantofii de piele. Acest simplu hack vă va economisi mult timp și bani. Nu trebuie decât o periuță de dinți și oțet. Turnați oțet într-un bol și scufundați periuța de dinți în el. Începeți să curățați petele de apă și veți vedea rezultate minunate.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.