3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte

3 trucuri prin care elimini mirosul urât din încățăminte. Este timpul să înveți trucuri noi care te vor ajuta să rezolvi problemele pe care le-ai întâmpinat probabil cu pantofii. Nu este atât de ușor elimini mirosurile rele sau să-ți faci tocurile mult mai confortabile. Dar asta se schimbă chiar acum!

1. Remedii pentru încălțăminte și picioare mirositoare

Cu toții am fost într-o situație în care nu am vrut să ne scoatem pantofii în fața altora, deoarece erau prea mirositori. Dar, din fericire, există un spray natural pe care îl puteți face cu ușurință acasă. Tot ce trebuie să faceți este să amestecați aceste ingrediente într-o sticlă spray de 2 litri:

-1 litru alcool (spirt)
-1 oțet de oțet de mere
-4 picături ulei de arbore de ceai

Pentru picioarele și pantofii mirositori, uleiul de arbore de ceai nu este necesar, dar este foarte bine de utilizat împotriva ciupercilor, așa că vă recomandăm să îl adăugați și pe acesta.

Uneori, pantofii noi pot mirosi foarte ciudat și îți pot face ușor mirosul picioarelor. Pentru a scăpa de mirosul respectiv, puteți turna niște sodă de copt și lăsați-o să stea cel puțin 12 ore, sau așezați câteva pungi de ceai în interior.

2. Pernița de silicon pentru câlcâie.

Pernițele de silicon pentru câlcâie oferă un control mai bun asupra încălțămintei tale. Indiferent dacă este vorba despre adidași, tocuri, pantofi de îmbrăcăminte etc., o prindere cu toc este perfectă pentru prevenirea alunecării. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că va reduce șansele de formare a blisterelor.

FOLLOW ME

3. Folosește oțet pentru a oferi strălucire pantofilor tăi

Aici vine super-eroul nostru magic, oțet. De data aceasta, oțetul va avea grijă de petele de apă și sare de pe pantofii de piele. Acest simplu hack vă va economisi mult timp și bani. Nu trebuie decât o periuță de dinți și oțet. Turnați oțet într-un bol și scufundați periuța de dinți în el. Începeți să curățați petele de apă și veți vedea rezultate minunate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.