3 zodii care te mint privindu-te în ochi. Ce nerușinare!

3 zodii care te mint privindu-te în ochi. Ce nerușinare!

3 zodii care te mint privindu-te în ochi. Ce nerușinare! Nimeni nu e perfect, mulți dintre noi facem greșeli fără să vrem pentru că este normal ca omul cât trăiește învață. Însă aceste zodii au o afinitate spre a înflori adevărul sau a ascunde undele acțiuni. Te privesc în ochi și te pot face să te simți vinovat dacă încerci să le acuzi.

Nu doar că reușesc să mintă cu anumite nimicuri, însă se joacă cu cele mai importante cuvinte: ”Te iubesc!”. Dacă ești pregătită să afli despre cine e vorba, citește în continuare!

Gemeni

Nativii acestei zodii sunt recunoscuți pentru detașarea cu care privesc o relație. Deși pot părea implicați cu adevărat, Gemenii nu vor fi niciodată 100% acolo. Atunci când auzi te iubesc din gura unui astfel de nativ trebuie să te gândești cât este atașament și cât este respectul pentru ceea ce faci tu în acea relație. Ba chiar mai mult, firi independente, gemenii pot lăsa loc pentru aventuri. Din cauză că nu se implică 100% pot înșela.

Citește și: 7 lucruri pe care trebuie să le faci măcar o dată în viață

Leu

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Partenerul acestei zodii ar trebuie să știe două lucruri: leilor le place să fie iubiți și ocrotiți. Cuvintele ”te iubesc” venite din gura unui Leu sunt menite pentru a te face să fii mult mai drăgăstos și mai atent cu el. Dragostea adevărată vine după muuuulte luni de relație, ba chiar ani și asta pentru că au nevoie de dovezi infinite că partenerul este total dedicat.

Scorpion

Scorpionii prin definiție nu știu să iubească. Ei intră în relații pentru a primi sprijin, suport, susținere necondiționată pentru a-și atinge dorințele mult visate. Acești nativi intră în relații cu persoane influente, persoane care le pot oferi o rampă de lansare sau lucruri materiale. Nu vor rosti din suflet ”Te iubesc” ci o vor face pentru a primi mai mult din ce își doresc.

Dacă cunoașteți persoane care sunt în aceste zodii spune-ne cât de mult se potrivesc cuvintele acestea pentru ei.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu SHARE.  

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

1. Să mă urmărești pe INSTAGRAM – Aici răspund cel mai rapid tuturor mesajelor pe care le primesc

2. Să te abonezi la canalul meu de YOUTUBE

3. Să dai like paginii mele de FACEBOOK

4. Să te înscrii în grupul MĂMICI ȘI COPII FERICIȚI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.