3 zodii cu GHINION în DRAGOSTE: sunt cel mai greu de iubit

Nimeni nu crede că există un sentiment mai plăcut decât dragostea. De fapt, majoritatea oamenilor se află într-o continuă căutare a acestui sentiment, iar mulți dintre aceștia se mulțumesc cu tot ce li se întâmplă odată ce găsesc dragostea și se simt împliniți. Există însă anumite persoane care vor mai mult decât acest sentiment.Astfel, intrați într-o relație, dragostea nu îi poate mulțumi pe deplin și au constant nevoie de mai mult. Astrologii au clasificat 3 semne zodiacale ai căror nativi par că nu se mulțumesc niciodată doar cu dragostea partenerului și vor mereu ceva mai mult.
Află dacă tu sau partenerul tău va aflați în această clasificare:

Zodii nemulțumite în dragoste:

Balanță

Deși de cele mai multe ori echilibrată, iubești armonia și pacea, ești foarte pretențioasă și vrei mereu ce este mai bun. Ești un mare cunoscător și iubitor al tot ceea ce este frumos și dacă ceva ți se pare mai prejos de perfecțiune, nu ești mulțumit.

Dacă ai probleme în relația de cuplu, preferi să eviți certurile, dar ai tendința să crezi că totul se întâmplă din vina ta. Dacă partenerul se străduiește să îți facă pe plac, tot nu ești pe deplin mulțumit, parcă tinzi către o perfecțiune care este imposibil de atins.

Astfel, nu eviți să nu îi atragi atenția partenerului ori de câte ori simți că este cazul. Te nemulțumesc cel mai tare aspectele legate de bani.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Rac

Ești o persoană extrem de complexă. Ai foarte mare încredere în tine și deci și standarde înalte, deci e dificil pentru alții să îți facă pe plac. Partenerul tău ar trebui să depună eforturi imense pentru ca tu să te simți mulțumit, indiferent de cât de mult l-ai iubi.

Pentru tine există mereu un “Se putea și mai bine”, indifferent de situație. Vestea proastă pentru partenerul tău este nu doar că te nemulțumesc multe lucruri, ci că ai și o memorie foarte bună și ți le amintești pe toate. Tu îți vezi iubitul mai degrabă ca pe un subaltern care trebuie să asculte toate indicațiile tale, fără nicio abatere.

Berbec

Toată lumea știe că ești o persoană foarte încăpățânată și deseori orgoliul e mai puternic ca rațiunea în cazul tău. În viziunea ta, relația de cuplu ar trebui să evolueze la fel ca o iubire pe care o vezi în filme, de aceea tinzi să aspiri către idealuri false. O relație sănătoasă este condimentată și cu certuri și compromisuri și nu se aseamănă pe cât ai crede cu ceea ce vezi în filme.

Iubirea e importantă pentru tine, dar simți nevoia ca manifestările de dragoste să fie făcute prin intermediul lucrurilor materiale. Astfel, aștepți mereu cadouri și surprize din partea partenerului, iar fără acestea dragostea, ca sentiment, nu mai are aceeași însemnătate și nu numai- chiar stârnești reale conflict pe tema aceasta.

E o întreagă teorie în spatele dragostei, e nevoie și de compromisuri, sprijin reciproc, încredere, chiar și de cadouri. Însă trebuie să știi când să te oprești și când să simți că este suficient.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.