3 zodii de FEMEI pe care nu poți să le MINȚI sub niciun chip! Nu încerca!

Minciuna este un termen prea dur și într-adevăr, nu multor oameni le place să mintă, însă mulți oameni probabil au încercat să te influențeze și tu la rândul tău ai încercat să întorci situația în favoarea ta. Acest obicei este în condiția umană și este firesc. Însă probabil ai întâlnit oameni pe care nu ai putut să îi influențezi să acționeze în favoarea ta oricât te-ai străduit și indiferent de tacticile pe care le-ai ales. Astrologii au o explicație pentru asta. Se pare că există niște semne zodiacale care pur și simplu nu pot fi mințite și pot vedea mai bine imaginea de ansamblu. Așa că, pe viitor, evită să te mai străduiești să spui un adevăr mascat în preajma acestor persoane, pentru că va fi în zadar.

Iată în ce zodii sunt născute persoanele care își vor da seama imediat atunci când încerci să le minți sau să le manipulezi:

Gemeni 

Ar trebui să nu îți pierzi timpul încercând să păcălești un nativ Gemeni. Pe lângă faptul că vei pierde timp și energie, s-ar putea să te pună și într-o postură proastă. Gemenii sunt foarte intuitivi și inteligenți și mai mult decât atât, au abilități extraordinare de comunicare și interacțiune socială, așa că nu este ușor să te lupți prin cuvinte cu ei. Un nativ Gemeni analizează tot ce îi spui, iar fiecare cuvânt greșit se poate dovedi ca fiind în defavoarea ta. Este de asemenea, un om căruia îi place să fie la curent cu tot ce este în jur, așa că s-ar putea să știe deja mersul lucrurilor și adevărul înainte ca tu să apuci să încerci să îl influențezi în vreun fel.

Fecioară

Nativul Fecioară se bucură de o inteligență practică cum rar poți să întâlnești. Este un om foarte rațional și foarte grijuliu. Puțin perfecționist uneori, nu va accepta părerile tale înainte să le treacă printr-un filtru al gândirii. Chiar dacă nu este informat dinainte se o situație, un nativ Fecioară va mirosi pur și simplu când e vorba de o minciună. Așa că nu încerca să îl minți, pentru că e posibil chiar să încerce să te facă să te simți prost pentru comportamentul tău.

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Capricorn 

Nativul Capricorn este aprig și vigilent. Pur și simplu nu ai nicio șansă, așa că nici măcar nu încerca să te joci cu adevărul cu un Capricorn. Gândirea sa neconvențională îl ajută să facă conexiuni care îi sunt ascunse unui ochi neavizat. Fiind un element al pământului, un om care se naște sub această zodie va fi foarte rațional și responsabil așa că orice pare departe de realitate, va refuza categoric. Capricornul este un semn care reprezintă timpul și responsabilitatea, iar reprezentanții săi sunt tradiționali și, adesea, foarte serioși prin natura lor. Acești indivizi posedă o stare de independență impresionantă așa că nu se vor lăsa influențați de nimeni din jurul lor. Nu mai vorbim de minciună, ci nici măcar nu încerca să îi ascunzi adevărul, pentru că taxează aspru acest tip de comportament.

0 comentarii pe “3 zodii de FEMEI pe care nu poți să le MINȚI sub niciun chip! Nu încerca!

  1. David says:

    Recunosc ca am aflat de curand de acest blog, la recomandarea surorii mele. Dar odata intrata, greu am reusit sa ma desprind. Sincer. Am inceput un articol, apoi altulai un stil f cald de a scrie, care atrage! Felicitari! Povestile cu animale ne_au atras noua atentia. Am observat ca sunt recomandate copiilor care sunt la inceputul cititului singurei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.