3 zodii de FEMEI pe care nu poți să le MINȚI sub niciun chip! Nu încerca!


Minciuna este un termen prea dur și într-adevăr, nu multor oameni le place să mintă, însă mulți oameni probabil au încercat să te influențeze și tu la rândul tău ai încercat să întorci situația în favoarea ta. Acest obicei este în condiția umană și este firesc. Însă probabil ai întâlnit oameni pe care nu ai putut să îi influențezi să acționeze în favoarea ta oricât te-ai străduit și indiferent de tacticile pe care le-ai ales. Astrologii au o explicație pentru asta. Se pare că există niște semne zodiacale care pur și simplu nu pot fi mințite și pot vedea mai bine imaginea de ansamblu. Așa că, pe viitor, evită să te mai străduiești să spui un adevăr mascat în preajma acestor persoane, pentru că va fi în zadar.

Iată în ce zodii sunt născute persoanele care își vor da seama imediat atunci când încerci să le minți sau să le manipulezi:

Gemeni 

Ar trebui să nu îți pierzi timpul încercând să păcălești un nativ Gemeni. Pe lângă faptul că vei pierde timp și energie, s-ar putea să te pună și într-o postură proastă. Gemenii sunt foarte intuitivi și inteligenți și mai mult decât atât, au abilități extraordinare de comunicare și interacțiune socială, așa că nu este ușor să te lupți prin cuvinte cu ei. Un nativ Gemeni analizează tot ce îi spui, iar fiecare cuvânt greșit se poate dovedi ca fiind în defavoarea ta. Este de asemenea, un om căruia îi place să fie la curent cu tot ce este în jur, așa că s-ar putea să știe deja mersul lucrurilor și adevărul înainte ca tu să apuci să încerci să îl influențezi în vreun fel.


Fecioară

Nativul Fecioară se bucură de o inteligență practică cum rar poți să întâlnești. Este un om foarte rațional și foarte grijuliu. Puțin perfecționist uneori, nu va accepta părerile tale înainte să le treacă printr-un filtru al gândirii. Chiar dacă nu este informat dinainte se o situație, un nativ Fecioară va mirosi pur și simplu când e vorba de o minciună. Așa că nu încerca să îl minți, pentru că e posibil chiar să încerce să te facă să te simți prost pentru comportamentul tău.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Capricorn 

Nativul Capricorn este aprig și vigilent. Pur și simplu nu ai nicio șansă, așa că nici măcar nu încerca să te joci cu adevărul cu un Capricorn. Gândirea sa neconvențională îl ajută să facă conexiuni care îi sunt ascunse unui ochi neavizat. Fiind un element al pământului, un om care se naște sub această zodie va fi foarte rațional și responsabil așa că orice pare departe de realitate, va refuza categoric. Capricornul este un semn care reprezintă timpul și responsabilitatea, iar reprezentanții săi sunt tradiționali și, adesea, foarte serioși prin natura lor. Acești indivizi posedă o stare de independență impresionantă așa că nu se vor lăsa influențați de nimeni din jurul lor. Nu mai vorbim de minciună, ci nici măcar nu încerca să îi ascunzi adevărul, pentru că taxează aspru acest tip de comportament.


0 comentarii pe “3 zodii de FEMEI pe care nu poți să le MINȚI sub niciun chip! Nu încerca!

  1. David says:

    Recunosc ca am aflat de curand de acest blog, la recomandarea surorii mele. Dar odata intrata, greu am reusit sa ma desprind. Sincer. Am inceput un articol, apoi altulai un stil f cald de a scrie, care atrage! Felicitari! Povestile cu animale ne_au atras noua atentia. Am observat ca sunt recomandate copiilor care sunt la inceputul cititului singurei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.