3 ZODII de femei PERFECTE – Una la un milion se naște așa

Orice bărbat își dorește să aibă lângă el o femeie care să-i facă viața mai frumoasă și să-l facă să simtă că trăiește în Paradis. O femeie care e o doamnă în societate, dar și o amantă  perfectă în intimitate. E foarte greu să găsești o astfel de femeie, pentru că sunt extrem de puține. Cele care sunt cu adevărat perfecte sunt născute su aceste 3 semne zdiacale:

1. FECIOARĂ

Fecioara aspiră constant către fericire, fără să fie conștientă că e de fapt că e perfecțiunea întruchipată. Nu suportă să nu-i iasă lucrurile așa cum își dorește, așa că e foarte meticuloasă. Îi place să fie mereu la punct cu noutățile, să studieze și să citească și vorbește foarte frumos. Acest aspect e completat de aspectul ei fizic desăvârșit și de romantismul care o caractrizează. E dispusă să-i ajute mereu pe cei din jur.

 

2. CAPRICORN

Fiind foarte ambițioasă, femeia Capricorn este prin definiție o perfecționistă. E foarte determinată atunci când face ceva, fapt care o face să-i impresioneze pe cei din jur. Îi plac provocările și savurează pe deplin orice victorie, chiat și amoros. La momentul potrivit își va aloca tot timpul familiei și devine soția și mama perfectă. Deși e o fire tradiționalistă și practică, e o amantă desăvârșită.

3. TAUR

FOLLOW ME

O „alchimistă” desăvârșită, femaia Taur transformă tot ceea ce atinge în aur și scoate tot ce e mai bun din oameni. Are puterea de a transforma în bine viața unui bărbat. Este foarte atentă la nevoile partenerului, drăgăstoasă, senzuală și iubește răsfățul. Îi place și să fie răsfățată și să răsfețe. E o fire calmă și realistă, și totuși foarte romantică atunci când trebuie. Este independentă financiar și o extraordinară gospodină. Fidelitatea și stabilitatea sunt cele mai importante calități ale ei.

Citește și: HOROSCOP IUBIRE 2018

Horoscop iubire 2018 Berbec

Dacă ești dornic de o relaţie, atunci acesta este anul tău. Există şansă să întâlneşti pe cineva în următoarele săptămâni. Asigură-te că noul partener este cineva care poate oferi stabilitate, dar și puţină libertate. Dacă vrei cu adevărat ca lucrurile să funcţioneze, acesta este tipul de echilibru de care vei avea nevoie.

Horoscop iubire 2018 Taur

Ca Taur, nu eşti întotdeauna concentrat pe relaţii. Şi este perfect OK. Dar dacă ești în căutare va fi foarte uşor să găsești pe cineva.

Horoscop iubire 2018 Gemeni

Ai fost prea ocupaţi în 2017 să vă gândiţi la o relaţie. Dar dacă dorești să se schimbe acest lucru, se poate în totalitate în 2018. De fapt, ai putea fi chiar copleşiţi de afluxul de posibili parteneri – deşi majoritatea nu sunt o idee bună. În orice caz nu încerca să forţezi nimic. În luna mai se poate întâmpla ceva bun. Deci, fă-ţi o favoare şi aşteaptă.

Horoscop iubire 2018 Rac

Dacă dorești o relaţie, ocazia va apărea cu siguranță în acest an – dacă ești dispus să aşteptaţi puţin. Acest lucru nu înseamnă compromis – faci doar loc pentru schimbări, atâta timp cât modificările sunt sănătoase. Persoana potrivită va respecta în totalitate acest lucru.

Horoscop iubire 2018 Leu

Veți începe anul pe aceeași lungime de undă și lucrurile vor merge perfect. Dar în curând, leul înfricoșător din interiorul tău va ieși și vei fi atât de plictisit de rutina ta încât începi să te întrebi dacă iarba este mai verde de cealaltă parte.

Horoscop iubire 2018 Fecioară

Pentru Fecioară, anul acesta aduce la un loc condițțile pentru a duce relația la următorul nivel. Dacă încă nu ai o relație, vei avea posibilitatea să te implici într-una, care va începe cu multă senzualitate și pasiune. Noua relație are toate șansele să evolueze treptat. Cel mai bine e să te implici într-i relație nouă după înceheierea primului trimestru al anului. Dacă ești implicat într-o relație stabilă sau chiar căsătorit, va prevala siguranța, în strânsă legătură cu stabilitatea financiară a ta și a partenerului tău. Acesta va fi obiectivul cel mai important pentru tine și sunt toate șansele să-l atingi și să-l stăpânești.

Horoscop iubire 2018 Balanță

Balanţa are parte de schimbări neașteptate. Se creează condiţii favorabile pentru a cunoaşte atât partenerul de viaţă dint-o relaţie de lungă durată, cât si a celor aflate la început, iar acest lucru te va surprinde.

Horoscop iubire 2018 Scorpion

Încă din luna februarie vor apărea schimbări pentr scorpionii celibatari, urmând ca unile martie si aprilie să fie la fel de favorabile. În această perioada şansele de a cunoaşte sufletul pereche sunt crescute, însă nativul scorpion trebuie să iasă mult in lume.

 

Horoscop iubire 2018 Săgetător

Cu Uranus în casa iubirii, săgetătorul găsește momentul potrivit pentru a-şi declara sentimentele persoanei la care ţin.
Deși dorinţa pentru distracţie si flirt rămâne incă pronunţată, exista şansa ca printre acele aventuri să îşi găsească sufletul pereche.

 

Horoscop iubire 2018 Capricorn

Anul 2018 promite multe pentru viaţa amoroasă a capricornilor. Vor apărea multe schimbări pe plan sentimental, în bine!

Horoscop iubire 2018 Vărsător

Izolarea și atitudinea mai puţin prietenoasă a vărsătorilor îi poate împiedica să îşi găsească dragostea.

Horoscop iubire 2018 Pești

Peștii celibatarii au șanse mari să dea startul unei relații amoroase care, chiar dacă va porni greu, promite să fie profundă. Peştii trebuie să fie atenţi la persoanele din jur, mai cu seamă la prieteni. Nu este exclus ca, pornind de la o amiciție, să se nască o dragoste intensă.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.