4 semne că BĂRBATUL tău te înșeală! Numărul 3 DISTRUGE tot!


Șeful agențiilor de detectivi australieni Lipstick Investigations, David King, a vorbit despre cele mai comune semne care sugerează trădarea masculină. Potrivit lui, femeile care se întorc la detectivi au dreptate în 80% din cazuri. Detectivii știu cum să observe detaliile cărora soțiile lor nu le acordă importanță.

Mai jos sunt cele 4 semne care indică un posibil adulter

1. Primul semn

Primul și cel mai evident semn este o grijă mult mai evidentă a barbatului față de el însuși: un parfum nou și o tunsoare nouă, un nou stil de haine. Dacă toate acestea nu sunt însoțite de o atenție sporită pentru tine și pentru relația voastră sau de dorința de a vă petrece timpul împreună mai des, atunci cel mai probabil, soțul începe sa se schimbe și, cu siguranță, are un motiv întemeiat pentru care face acest lucru.


2. Al doilea semn

Dacă soțul tău nu te lasă să ai acces la telefonul său sau la calculator, este momentul să îți pui niște întrebări. Bineînțeles, dacă abuzezi de acest lucru și îi monitorizezi toate apelurile sau mail-urile, atunci, ar trebui să-i înțelegi reacția firească. Ca orice alt om, și el are nevoie de spațiu personal și de intimitate. Nu trebuie să exagerezi și să îl sufoci.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Dar dacă relația ta era una demnă de încredere, iar mai apoi, fără niciun motiv, bărbatul a început să se ascundă față de tine , să-și pună parole la telefon sau să-și șteargă mesajele, probabil că într-adevăr se întâmplă ceva.

3. Al treilea semn

A treia trăsătură a comportamentului celui care înșeală este furia și agresiunea excesivă. La fiecare apel, soțul decide să plece pentru a vorbi din altă cameră. Orice întrebare inofensivă duce la o ceartă de proporții. Caută o ocazie de conflict din orice. Aceste lucruri ar trebui să te pună pe gânduri. Acest comportament este specific oamenilor care doresc să dea vina pe celălalt, mai târziu, în cazul unei separări, fără a-și asuma răspunderea. Fii foarte atentă la aceste semnale!

4. Al patrulea semn

Ultimul semn, dar nu și cel din urmă, al infidelității bărbatului tău este dorința de a pleca constant de acasă fără tine. Dacă soțul obișnuia să te scoată la filme, la restaurante, în oraș împreună cu prietenii săi sau propunea să mergeți într-un weekend romantic într-un alt oraș, iar acum își dorește în mod constant să iasă undeva de unul singur, înseamnă că ceva nu este în regulă.

Situația este aceeași în cazul în care soțul tău a fost întotdeauna un iubitor al statului acasă, iar acum are întâlniri regulate. Cel mai probabil, a găsit un nou partener de viață, dar tu încă nu știi despre el.

Fiecare dintre aceste semne, în mod individual, ar putea să nu însemne nimic grav. Dar, luate în ansamblu, ele servesc ca un semnal de alarmă ce cu siguranță nu trebuie ignorat. Asta dacă nu-ți dorești să fii mințită.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.