4 semne că BĂRBATUL tău te înșeală! Numărul 3 DISTRUGE tot!

Șeful agențiilor de detectivi australieni Lipstick Investigations, David King, a vorbit despre cele mai comune semne care sugerează trădarea masculină. Potrivit lui, femeile care se întorc la detectivi au dreptate în 80% din cazuri. Detectivii știu cum să observe detaliile cărora soțiile lor nu le acordă importanță.

Mai jos sunt cele 4 semne care indică un posibil adulter

1. Primul semn

Primul și cel mai evident semn este o grijă mult mai evidentă a barbatului față de el însuși: un parfum nou și o tunsoare nouă, un nou stil de haine. Dacă toate acestea nu sunt însoțite de o atenție sporită pentru tine și pentru relația voastră sau de dorința de a vă petrece timpul împreună mai des, atunci cel mai probabil, soțul începe sa se schimbe și, cu siguranță, are un motiv întemeiat pentru care face acest lucru.

2. Al doilea semn

Dacă soțul tău nu te lasă să ai acces la telefonul său sau la calculator, este momentul să îți pui niște întrebări. Bineînțeles, dacă abuzezi de acest lucru și îi monitorizezi toate apelurile sau mail-urile, atunci, ar trebui să-i înțelegi reacția firească. Ca orice alt om, și el are nevoie de spațiu personal și de intimitate. Nu trebuie să exagerezi și să îl sufoci.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Dar dacă relația ta era una demnă de încredere, iar mai apoi, fără niciun motiv, bărbatul a început să se ascundă față de tine , să-și pună parole la telefon sau să-și șteargă mesajele, probabil că într-adevăr se întâmplă ceva.

3. Al treilea semn

A treia trăsătură a comportamentului celui care înșeală este furia și agresiunea excesivă. La fiecare apel, soțul decide să plece pentru a vorbi din altă cameră. Orice întrebare inofensivă duce la o ceartă de proporții. Caută o ocazie de conflict din orice. Aceste lucruri ar trebui să te pună pe gânduri. Acest comportament este specific oamenilor care doresc să dea vina pe celălalt, mai târziu, în cazul unei separări, fără a-și asuma răspunderea. Fii foarte atentă la aceste semnale!

4. Al patrulea semn

Ultimul semn, dar nu și cel din urmă, al infidelității bărbatului tău este dorința de a pleca constant de acasă fără tine. Dacă soțul obișnuia să te scoată la filme, la restaurante, în oraș împreună cu prietenii săi sau propunea să mergeți într-un weekend romantic într-un alt oraș, iar acum își dorește în mod constant să iasă undeva de unul singur, înseamnă că ceva nu este în regulă.

Situația este aceeași în cazul în care soțul tău a fost întotdeauna un iubitor al statului acasă, iar acum are întâlniri regulate. Cel mai probabil, a găsit un nou partener de viață, dar tu încă nu știi despre el.

Fiecare dintre aceste semne, în mod individual, ar putea să nu însemne nimic grav. Dar, luate în ansamblu, ele servesc ca un semnal de alarmă ce cu siguranță nu trebuie ignorat. Asta dacă nu-ți dorești să fii mințită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.