5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr.

1. Uscarea părului numai cu aer cald

Aproape toate uscătoarele de păr au un mod de curgere a aerului rece și nu este o greșeală a producătorului. Treceți butonul în modul rece pentru a repara rezultatele stilului dvs. Aerul rece va încetini evaporarea umidității, ceea ce înseamnă că buclele vor dura mai mult. Apropo, este o metodă bună de prevenire pentru apariția vârfurilor despicate.

2. Alegerea unei direcții incorecte a fluxului de aer


Uscați-vă părul de la rădăcini până la capete, în direcția creșterii părului. În caz contrar, solzi care alcătuiesc cuticula se vor deschide, ceea ce va duce la frisarea părului și va face să se încurce mai ușor. Dacă vă uscați părul de la rădăcini până la capete, solzii, dimpotrivă, se vor uni și vor adăuga o strălucire naturală părului.

3. Ținând incorect uscătorul

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Ținerea unui uscător de suflare cu mâna dominantă pare a fi destul de naturală – asta face toată lumea. Dar este greșit pentru că ai nevoie de forța și dexteritatea acestei mâini pentru coafarea și distribuirea firelor de păr. Te va ajuta să controlezi mai bine procesul, să lucrezi cu pieptenele mai eficient și să cheltuiești mai puțin efort în general.

4. Tragerea părului în jos

Atunci când periajul și uscarea părului se face în jos elimină orice potențial de volum.
În schimb, trageți mâna în sus, apucați vârfurile părului cu un pieptene și direcționați fluxul de aer cald spre șuvițe. Acest lucru vă va ajuta să aveți o coafură voluminoasă, „plină de viață” și netedă.

5. Ținând uscătorul prea aproape de cap

Dacă țineți uscătorul de păr aproape de cap, nu numai că vă veți face părul mai fragil, dar vă puteți arde și pielea de pe cap. 12 centimetri este distanța recomandată pe care ar trebui să o păstrați între uscător și suflare. Cum o poți măsura? Doar țineți uscătorul la distanța brațului întins.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.