5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr.

1. Uscarea părului numai cu aer cald

Aproape toate uscătoarele de păr au un mod de curgere a aerului rece și nu este o greșeală a producătorului. Treceți butonul în modul rece pentru a repara rezultatele stilului dvs. Aerul rece va încetini evaporarea umidității, ceea ce înseamnă că buclele vor dura mai mult. Apropo, este o metodă bună de prevenire pentru apariția vârfurilor despicate.

2. Alegerea unei direcții incorecte a fluxului de aer

Uscați-vă părul de la rădăcini până la capete, în direcția creșterii părului. În caz contrar, solzi care alcătuiesc cuticula se vor deschide, ceea ce va duce la frisarea părului și va face să se încurce mai ușor. Dacă vă uscați părul de la rădăcini până la capete, solzii, dimpotrivă, se vor uni și vor adăuga o strălucire naturală părului.

3. Ținând incorect uscătorul

FOLLOW ME

Ținerea unui uscător de suflare cu mâna dominantă pare a fi destul de naturală – asta face toată lumea. Dar este greșit pentru că ai nevoie de forța și dexteritatea acestei mâini pentru coafarea și distribuirea firelor de păr. Te va ajuta să controlezi mai bine procesul, să lucrezi cu pieptenele mai eficient și să cheltuiești mai puțin efort în general.

4. Tragerea părului în jos

Atunci când periajul și uscarea părului se face în jos elimină orice potențial de volum.
În schimb, trageți mâna în sus, apucați vârfurile părului cu un pieptene și direcționați fluxul de aer cald spre șuvițe. Acest lucru vă va ajuta să aveți o coafură voluminoasă, „plină de viață” și netedă.

5. Ținând uscătorul prea aproape de cap

Dacă țineți uscătorul de păr aproape de cap, nu numai că vă veți face părul mai fragil, dar vă puteți arde și pielea de pe cap. 12 centimetri este distanța recomandată pe care ar trebui să o păstrați între uscător și suflare. Cum o poți măsura? Doar țineți uscătorul la distanța brațului întins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.