5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr

5 greșeli pe care majoritatea dintre noi le facem când folosim un uscător de păr.

1. Uscarea părului numai cu aer cald

Aproape toate uscătoarele de păr au un mod de curgere a aerului rece și nu este o greșeală a producătorului. Treceți butonul în modul rece pentru a repara rezultatele stilului dvs. Aerul rece va încetini evaporarea umidității, ceea ce înseamnă că buclele vor dura mai mult. Apropo, este o metodă bună de prevenire pentru apariția vârfurilor despicate.

2. Alegerea unei direcții incorecte a fluxului de aer

Uscați-vă părul de la rădăcini până la capete, în direcția creșterii părului. În caz contrar, solzi care alcătuiesc cuticula se vor deschide, ceea ce va duce la frisarea părului și va face să se încurce mai ușor. Dacă vă uscați părul de la rădăcini până la capete, solzii, dimpotrivă, se vor uni și vor adăuga o strălucire naturală părului.

3. Ținând incorect uscătorul

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Ținerea unui uscător de suflare cu mâna dominantă pare a fi destul de naturală – asta face toată lumea. Dar este greșit pentru că ai nevoie de forța și dexteritatea acestei mâini pentru coafarea și distribuirea firelor de păr. Te va ajuta să controlezi mai bine procesul, să lucrezi cu pieptenele mai eficient și să cheltuiești mai puțin efort în general.

4. Tragerea părului în jos

Atunci când periajul și uscarea părului se face în jos elimină orice potențial de volum.
În schimb, trageți mâna în sus, apucați vârfurile părului cu un pieptene și direcționați fluxul de aer cald spre șuvițe. Acest lucru vă va ajuta să aveți o coafură voluminoasă, „plină de viață” și netedă.

5. Ținând uscătorul prea aproape de cap

Dacă țineți uscătorul de păr aproape de cap, nu numai că vă veți face părul mai fragil, dar vă puteți arde și pielea de pe cap. 12 centimetri este distanța recomandată pe care ar trebui să o păstrați între uscător și suflare. Cum o poți măsura? Doar țineți uscătorul la distanța brațului întins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.