5 lucruri care ți s-au spus de-a lungul vieții, deși sunt GREȘITE

5 lucruri care ți s-au spus de-a lungul vieții, deși sunt GREȘITE. De când suntem mici experimentăm sentimentul de curiozitate. O dată cu el vine și neputința de a afla în totalitate adevărul, ceea ce ne lasă cu niște semne de întrebare.

Ar mai fi multe lucruri de dezbătut, unele încă se cercetează, dar acestea sunt cu certitudine adevărate. Pentru că oamenii sunt obsedați de a afla adevărul în orice circumstanță și pentru că ne dorim să obținem puterea cunoștinței tuturor lucrurilor, am realizat un top prin care se explică câteva lucruri esențiale.

1. Cine a fost primul, oul sau găina?

Aceasta este întrebarea de baraj în orice contex. Conform teoriei evoluției, a geneticianului J. Haldane răspunsul corect este oul. Păsările s-au tras din reptile, iar reptilele se înmulțesc prin ouă. Asta înseamnă că dintr-un ou depus de o reptilă a rezultat la un moment dat după milioane de ani, o găină.

2. Rechinii mor din cauza cancerului de piele

Deși se spune că rechinii sunt imuni la boli, știința a dovedit că unii rechini își găsesc sfârșitul din cauza unei forme de cancer de piele, melanom.

3. Turii nu se enervează când văd roșu

Se pare că mitul conform căruia taurii se enervează când văd roșu este total fals. Asta deoarece sunt discromați. Ei pot vedea doar alb, negru și gri. Așadar capa toreadorului poate avea orice culoare. Taurul se va ghida după mișcările ei.

4. Bananele nu cresc în copaci

Bananierul nu este un copac, este o plantă ierboasă.

FOLLOW ME

5. Uleiul nu ajută la fierberea pastelor

Se spune că dacă pui ulei în apa pastelor în timp ce le fierbi acesta va ajuta ca pastele să nu se lipească între ele. Însă, conform legilor chimiei atunci când adaugi ulei în apă acesta se va ridica la suprafață, iar pastele vor fierbe liniște în apă normal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.