5 SECRETE care te ajută să arăți bine în haine NEGRE

Cu siguranță ai auzit de multe ori expresia „roșu/ alb/ gri e noul negru”, însă adevărul e că nimic nu poate înlocui elegantul negru. E o culoare clasică, e mereu la modă și se potrivește în orice ocazie.

Totuși, pentru a obține efectul pe care ți-l dorești, trebuie să știi cum să-l porți. Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți uimitor de fiecare dată  în negru:

Variază țesăturile

Poți jongla cu diferite tipuri de texturi pentru a crea un aspect deosebit. De exemplu, poți purta pantaloni de bumbac cu o bluză de mătase sau o fustă creion din piele cu un pulover din lână fină. O geantă sau niște pantofii negri din piele vor completa perfect ținuta all-black.
Asigură-te că imaginea de ansamblu e perfectă

Negru te poate scoate cu ușurință din orice situație, însă accentuează imperfecțiunile. Dacă ești obosită sau ai cearcăne, dacă ești palidă ori nu simți nevoia să te machiezi, alege o altă culoare, pentru că negru va face decât să scoată în evidență toate nesiguranțele tale.

Accentuează ochii

FOLLOW ME

Negrul te poate face să arăți mult mai în vârstă decât ești, dacă nu porți machiaj. Cel mai bine ar fi să te concentrezi pe ochi și să optezi pentru o nuanță naturală pe buze.

Luminează-ți fața prin accesorii

Negrul se potrivește foarte bine persoanelor cu părul închis la culoare. Dacă ai părul deschis la culoare sau roșcat ori ai pistrui, atunci când porți haine negre, fața ta pare mai palidă. Pentru a evita acest lucru, poartă cât mai aproape de față o culoare care se potrivește tenului tău. Poate fi un fular, o broșă, o eșarfă ori un accesoriu supradimensionat.

Poartă haine mai largi

Nu e un secret pentru nimeni că negrul te face să pari mai slab. Dacă acesta este efectul pe care îți dorești să îl obții, trebuie să știi că hainele foarte strâmte nu fac decât să accentueze imperfecțiunile. Optează pentru haine mai lărguțe, mai ales atunci când e vorba de fuste sau pantaloni.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.