#TIPS&TRICKS

5 TESTE care dau bătăi de cap și celor mai ASCUȚITE MINȚI! Poți să le REZOLVI?

Scris de Laura P la 08 decembrie 2017

Ce ai alege pentru a supraviețui?

Situațiile extreme pot apărea oricând. În general, oamenii nu își pun astfel de probleme și nu se gândesc dincolo de confortul casei lor.  Totuși, problemele și situațiile critice sunt la orice pas. În acele momente, calmul și rațiunea sunt vitale pentru a supraviețui. Dacă nu reușești să gândești rapid și limpede, s-ar putea să nu poți ieși cu bine din situație.

Publicitate

Următorul test îți va oferi răspunsul necesar la întrebarea pe care probabil ți-o pui chiar acum: „ Sunt în stare să trec peste o situație periculoasă?”


1. Peștera

Te-ai pierdut într-o peșteră. Erai acolo deoarece trebuia să faci niște fotografii pentru jobul tău. Nu știi care este ieșirea bună, dar, privind în jur, vezi 5 tuneluri care conduc afară. Din nefericire, fiecare tunel are propriile pericole. Trebuie să treci prin ele, deoarece nu există altă cale. Pe care tunel l-ai alege?

Publicitate

Iată pericolele care te așteaptă

Mușcătrile de vampir
Primul tunel este invadat de lilieci. Dacă te atacă vreuna dintre aceste creaturi, poți fi infectat cu o boală mortală. Nu prea este o opțiune înțeleaptă, nu? Sau este?

Alunecările de teren
Al doilea tunel este plin de pietre, din cauza unei alunecări uriașe de teren. Ai allege această variantă?

Publicitate

Lavă
Lava este cea care te așteaptă în cel de-al 3-lea tunel. Poți să arzi de viu, la propriu.

Gazele toxice
Aceste gaze toxice din cel de-al patrulea tunel ucid instantaneu animalele care le inhalează. Ai fi destul de curajos să te riști?

Plantele radioactive
Plantele radioactive prezente în ultimul tunel te vor ucide din cauza radiației.

Alege cu atenție tunelul prin care crezi că ai putea trece, fără să pățești ceva și verifică rezultatul. Crezi că ai luat decizia corectă?

Verdictul…
Cea mai sigură opțiune din cele cinci ar fi să urmezi tunelul cu gaze, deoarece acestea afectează numai animalele. Ele nu influențează atât de mult oamenii. În plus, celelalte opțiuni te-ar fi putut ucide, cu siguranță! Deci, dacă ai ales cel de-al patrulea tunel, înseamnă că știi cum să te descurci în situații extreme.

2. Executarea

Ești prins de un trib de aborigeni care vrea să te omoare. Nu a ice să le faci, deoarece ești în inferioritate numerică. În schimb, ai 2 opțiuni- poți minți și vei fi împușcat sau poți spune adevărul și vei fi ars de viu.

În acest caz, ce ai alege?

Verdictul…
Încearcă să-i induci în eroare Spune-le că ar trebui să fii împușcat . Astfel, te vor executa, corect? Nu chiar, deoarece dacă spui adevărul, ar trebui să fii ars. Dar tu spui adevărul? Aceasta este întrebarea. Astfel, ei vor fi destul de confuzi și te vor lăsa să pleci, până la urmă.

Iată următorul scenariu

3. Lifturile

Ești blocat într-un lift, la cel mai înalt etaj al unei clădiri care va fi demolată. Soluția este reprezentată de 3 alte lifturi.
Într-unul dintre ele este un păianjen care de-abia așteaptă să te injecteze cu venin. Al doilea este plin cu apă fierbinte, iar în al treilea sunt niște țânțari, ale căror mușcături pot cauza boli periculoase. Pe care îl alegi?

Verdictul…
Cea mai bună alegere este liftul cu țânțari. Poți folosi pantofii pentru a te apăra de înțepături sau poți spera să existe vreun vaccin salvator.

4. O celulă

Ești blocat într-o celulă, fără lumină. Brusc, auzi o voce care îți spune să jucați un joc. Ușa celulei se deschide și apar încă alte 3 uși.

După prima ușă te așteaptă un criminal, care a ucis mai mult de 300 de oameni în 1890.
După a doua ușă există niște senzori care activează eliminarea de azot, ce are capacitatea de a te îngheta pe loc.
Ultima ușă are dușuri acide. Nu va dura mult până când ți se va topi carnea.
Ce ușă ai alege?

Verdictul…
Cea mai bună soluție este cea după care se află criminalul în serie. Dacă ai citit cu atenție, ți-ai putut da seama că probabil doar oasele au mai rămas din el, având în vedere anul în care a executat crimele.

5. Pastile
Ești blocat într-un apartament, singur. În plus, cel mai rău lucru este că ești orb și bolnav. Trebuie să iei 2 tablete pentru a-ți ține sub control boala. Acestea sunt roșii și albastre.
Dacă iei mai mult de două din fiecare, poți muri. Forma și textura lor nu variază. Ce faci?

Verdictul…
Cea mai bună idee ar fi să rupi fiecare dintre pastille în jumătate. După care, le pui separate într-un loc, asigurându-te că nu se amestecă. Eventual, vei avea 4 jumătăți într-o mână și 4 în cealaltă. Acum poți alege oricare mână.

Ai fi putut să-ți dai seama de această soluție?

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

--