5 trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă și mai slabă


Nu cred că există nicio femeie care să nu vrea să fie elegantă, dar, din păcate, tendințele în modă nu se potrivesc tuturor înalățimilor ori dimensiunilor. Dacă vrei să fii elegantă și să te adaptezi tendințelor, înainte de toate, trebuie să știi ce te-ar avantaja și cum poți să adaptezi hainele siluetei tale.

Iată 5 trucuri care te vor face să pari mai înaltă:

1. Alege pantofii și accesorile potrivite

1-47-3596044

Cel mai simplu truc pentru a deveni mai înaltă este alegerea unui pantof cu toc. Culoarea pantofilor este foarte importantă: orice încălțăminte neutră, va face picioarele să para mai lungi, în timp ce pantofii negri, în special cei cu multe barete, fac picioarele să arate mai scurte.

În fotografie, poți vedea, de asemenea, că nu trebuie să poarți accesorii care „taie”  imaginea într-o linie orizontală. Acel colier face ca tot corpul să pară mai gros și mai îndesat.


2. Alege blugi și genți care se potrivesc mărimii tale

3-36-4975101

În cazul în care ești mică de o înălțime  și porți blugi „scurtați”, aceștia te pot face să pari chiar și mai mică. Combină o astfel de pereche cu un toc înailt și un top simplu. Dacă talia este înaltă, e și mai bine!

Acordă atenție și la dimensiunea genții. Observă în imagine diferențele.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Încearcă pantalonii Palazzo

4-39-5278363

Pantaloni Palazzo sunt o modalitate foarte bună de a ascunde tocurile înalte sau pantofi platformă, făcând în același timp picioarele mai înalte.  Top scurt și pantaloni cu talie înaltă și ai creat o ținută care e în vogă de mai multe sezoane. 

4. Nu te teme de fustele creion

5-34-4416791

Fustele creion nu trebuie să lipsească din garderoba ta! O fustă neagră simplă, combinată cu o cămașă albă și ai creat o ținută de mare efect! Nu uita să accentuezi talia pentru a obține iluzia de înălțime. 

5. Poartă rochiile-cămăși corect

6-38-9867918

O astfel de rochie are un design interesant care merge bine cu aproape orice figură. Pentru a părea mai slabă și mai înaltă, folosește o centură pentru a ecidenția talia. Încearcă să alegi o astfel de rochie într-o singură culoare și aranjează mânecile cât să fie 3/4.

 

via brightside.me


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.