5 trucuri de stil care te fac să pari mai înaltă și mai slabă

Nu cred că există nicio femeie care să nu vrea să fie elegantă, dar, din păcate, tendințele în modă nu se potrivesc tuturor înalățimilor ori dimensiunilor. Dacă vrei să fii elegantă și să te adaptezi tendințelor, înainte de toate, trebuie să știi ce te-ar avantaja și cum poți să adaptezi hainele siluetei tale.

Iată 5 trucuri care te vor face să pari mai înaltă:

1. Alege pantofii și accesorile potrivite

1-47-3596044

Cel mai simplu truc pentru a deveni mai înaltă este alegerea unui pantof cu toc. Culoarea pantofilor este foarte importantă: orice încălțăminte neutră, va face picioarele să para mai lungi, în timp ce pantofii negri, în special cei cu multe barete, fac picioarele să arate mai scurte.

În fotografie, poți vedea, de asemenea, că nu trebuie să poarți accesorii care „taie”  imaginea într-o linie orizontală. Acel colier face ca tot corpul să pară mai gros și mai îndesat.

2. Alege blugi și genți care se potrivesc mărimii tale

3-36-4975101

În cazul în care ești mică de o înălțime  și porți blugi „scurtați”, aceștia te pot face să pari chiar și mai mică. Combină o astfel de pereche cu un toc înailt și un top simplu. Dacă talia este înaltă, e și mai bine!

Acordă atenție și la dimensiunea genții. Observă în imagine diferențele.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Încearcă pantalonii Palazzo

4-39-5278363

Pantaloni Palazzo sunt o modalitate foarte bună de a ascunde tocurile înalte sau pantofi platformă, făcând în același timp picioarele mai înalte.  Top scurt și pantaloni cu talie înaltă și ai creat o ținută care e în vogă de mai multe sezoane. 

4. Nu te teme de fustele creion

5-34-4416791

Fustele creion nu trebuie să lipsească din garderoba ta! O fustă neagră simplă, combinată cu o cămașă albă și ai creat o ținută de mare efect! Nu uita să accentuezi talia pentru a obține iluzia de înălțime. 

5. Poartă rochiile-cămăși corect

6-38-9867918

O astfel de rochie are un design interesant care merge bine cu aproape orice figură. Pentru a părea mai slabă și mai înaltă, folosește o centură pentru a ecidenția talia. Încearcă să alegi o astfel de rochie într-o singură culoare și aranjează mânecile cât să fie 3/4.

 

via brightside.me

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.