6 combinații de ZODII perfecte! Zodiile care fac cele mai bune CUPLURI

Să ai o relaţie poate fi complicat. Nu ai de unde să ştii cu certitudine cu cine te-ai potrivi cel mai bine și nu știi niciodată de cine va ajunge să-ți placă. Poate că relația voastră nu ar fi atât de puternică pe cât ți-ar plăcea. În această situație, s-ar putea să fie folositor să știi câte ceva depre ce spun astrele. Anumite zodii se înțeleg foarte bine cu altele. Dacă niște persoane cu firi asemănătoare – sau complementare – sunt împreună, între ei există chimie și ar trebui să aibă o relație grozavă. Iată ce zodii sunt foarte compatibile:

1. Balanța și Scorpionul

Ambii sunt foarte pasionanți, iar de aceea pot fi prieteni și parteneri grozavi. Balanțele vor să fie dorite, iar Scorpionii pot deveni obsedați de alți oameni. Mai mult, Scorpionii au adesea nevoie de sfaturi, iar Balanțele dau cele mai bune sfaturi, așa că ei își împlinesc nevoile. Chiar dacă pare că sunt diferiți și că au interese diferite, dacă petrec timp împreună vor ajunge să se înțeleagă.

2. Pești și Rac

Acestea sunt cele mai emotive zodii. Pe lângă asta, ambele sunt foarte intuitive. Datorită acestor similarități, ei se înțeleg la un cu totul alt nivel. Când un Pești întâlnește un Rac, între ei se formează imediat o legătură pe care alții s-ar putea să nu o înțeleagă.

 

FOLLOW ME

3. Săgetător și Berbec

Atunci când un Săgetător și un Berbec sunt împreună, evadarea e inevitabilă. Acești doi oameni se gândesc unul la altul, oganizează excursii și discută despre tot ce le vine în minte. Sunt intelectuali, deciși, cu o voință puternică. Dacă au o relație, probabil că la început au fost cei mai buni prieteni.

4. Gemeni și Vărsător

Gemenii și Vărsătorii sunt ca magneții – adică se atrag fiindcă sunt opuși. Ei se află la două extreme – Gemenii sunt împrăștiați și indeciși, iar Vărsătorii au o voință puternică și sunt foarte implicați, astfel că atunci când sunt împreună se creează un echilibru în viețile lor. Relația are succes deoarece, în ciuda diferențelor, ambii au scopuri comune – amândoi își doresc o viață fericită și echilibrată.

5. Fecioară și Taur

Atunci când se spune că perechile sunt scrise în stele, sigur oamenii se referă la potrivirea dintre un Taur și o Fecioară. Ei pot să își echilibreze visele unul altuia, pot fi excelenți parteneri de afaceri și cei mai buni prieteni. Într-o relație amoroasă, vor simți că celălalt îi înțelege ca nimeni altcineva. Se simt atrași unul de celălalt și se bucură să petreacă timp împreună.

 

6. Balanță și Rac

Balanța și Racul se completează reciproc. Racii sunt foarte emotivi, iar Balanțele gândesc foarte limpede, dar au nevoie de alți oameni – iar aici intervin Racii, care le fac să se simtă iubite. De îndată ce încep să se înțeleagă unul pe celălalt, fac planuri pentru a-și petrece viața împreună, fără să mai piardă timp – poate și datorită dorinței Racilor de a se așeza la casa lor. Căsătoriile timpurii par să funcționeze în cazul lor.

 

Citește și: 8 semne că sunteți CUPLUL PERFECT

Te iubește partenerul tău? Se bazează pe tine? Sigur vă potriviți perfect? Dacă da, ai găsit persoana potrivită pentru tine. Dar relația perfectă nu există. Relația sănătoasă însă da – și e atunci când la bază stau încrederea, sinceritatea, sprijinul, respectul și înțelegerea reciprocă. În fiecare relație există lucruri sănătoase și mai puțin sănătoase.

Iată 9 semne care îți arată că ești într-o relație perfectă:

1. Sunteți optimiști

O atitudine pozitivă și câteva zâmbete sincere pe zi pot să vă facă relația mai sigură. Când un partener e optimist, sunt mai puține conflicte în relație.

2. Vorbiți puțin prin mesaje

Un studiu a arătat că bărbații care le scriu mai des femeilor cred că au relații de slabă calitate, dar asta e invers pentru femei.

3. Nu folosiți atât de mult rețelele de socializare

Oamenii care folosesc Facebook-ul execsiv și își trăisc relația pe internet au probleme în relație, care duc la înșelat, despărțire sau divorț.

4. Vă strângeți în brațe

Afecțiunea contribuie la păstrarea unei legături fizice și a intimității în cuplu.

5. Vă certați în loc să vă înghițiți sentimentele

Dacă învățață să vă ciondăniți într-un mod sănătos, vă puteți exprima sentimentele mai ușor și puteți clarifica ce e de clarificat.

6. Faceți dragoste des

Dacă amândurora vă plac momentele intime, asta vă va face pe amândoi mai fericiți. Trebuie însă să vreți să ajungeți în ipostaze intime atât de des.

7. Aveți pasiuni diferite

Dacă unul e avar și celălalt e risipitor, s-ar putea să fiți perfecți împreună.

8. Vă distrați bine

Când un cuplu râde împreună, înseamnă că sunteți făcuți unul pentru celălalt. Râsul vă poate apropia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.