6 secrete pentru a fi o adevărată lady


Este greu de definit eleganța. Și totuși, prezența sa este întotdeauna ușor de recunoscut. Este în modul în care o femeie merge, în modul în care ea vorbește. E inconfundabilă și o observi cu ușurință  în purtarea unei femei. În felul în care se mișcă încheieturile ei, în ușurința zâmbetul ei, într-o multitudine de alte detalii care vor vrăji orice persoană.

Eleganța nu este ceva care trebuie să fie măsurat și etichetat. Este ceva ce poate fi simțit și emanat.

6 secrete pentru a fi o lady

1. O lady este întotdeauna conștientă de modul în care arată
Atunci când oamenii se uită la tine, ce văd? O femeie prinsă în mulțime, grăbindu-se? Pe cineva cu mâinile pline, în continuă mișcare și cu mișcări agresive, așteptând metroul atât de încruntată încât oamenii ar putea crede că te antrenezi pentru o competiție de morocănoși?  Cum s-a întâmplat? Când a devenit această imagine neatractivă expresia ta de zi cu zi? Răspunsul simplu este că, atunci când nu lucrăm  la menținerea unei expresii faciale frumoase, alunecă în mod natural spre obscuritate.

O femeie elegantă are întotdeauna controlul asupra modului în care arată. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să te străduiești să zâmbești tot timpul. Mai degrabă, atractivitatea trebuie să devină o a doua natură a ta. Printre altele, acest lucru include o poziție încântătoare și radiantă. Amintește-ți că asta nu e pentru a arăta bine în ochii celorlați, ci pentru a te bucura de propria companie.


2. Învață să te iubești

O femeie adevărată știe când să se relaxeze și să o lase mai ușor. Îi place să asculte sunetul tăcerii. Ea ar urmări mai degrabă norii decât se holbeze la ecranul telefonului ei.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

Orice ar face, nu face până la epuizare totală.

Nu există niciun rost în a te epuiza de dragul succesului în carieră ori pentru a-i face pe ceilalți fericiți-acest drum nu duce nicăieri! Pe de altă parte, atunci când te simți relaxată și împăcată cu lumea, ai o șansă mult mai bună de a străluci acasă și la locul de muncă. Asigură-te că îți încarci întotdeauna bateriile interne pentru a rămâne radiantă. Doar așa vei putea aduce lumină și în viețiile altora.

3. Să fii elegantă înseamnă să fii optimistă

O lady râde în fața adeversității. Nu vede lumea ca pe un loc rău  și nu consideră surprizele mai puțin plăcute ale vieții ca pe o insultă personală. Nimic nu poate fi mai stupid decât să crezi că soarta îți este potrivinică! Pentru a fi elegantă, o femeie trebuie să învețe să-și plaseze starea de bine mai presus de orice altceva.  La fel de important, o femeie cu adevărat elegantă nu simte nevoia de a bârfi despre problemele altora. Ea nu suferă de stimă de sine scăzută.

4. O lady știe să accepte privirile admirative
O femeie cu stil se află mereu în centrul atenției. Ea știe cum să accepte complimente și privirile admirative. Ea nici nu suferă de lipsă de popularitate și nici nu devine orbită de ea. Ea își cunoaște valoarea. Atunci când un coleg laudă modul în care ea arată, ea nu răspunde cu: „Oh, vechitura asta?”. Ea pur și simplu primește complimentul și mulțumește pentru el.

5. O adevărată lady se simte bine în pielea ei
Dacă încă mai crezi că o femeie elegantă trebuie să aibă o talie și șolduri perfecte, trebuie să uiți de acest stereotip! Există o mulțime de exemple de femei cu siluete mai proeminente care sunt catalogate ca fiind elegante, pentru că știu să-și pună în valoare trupul. Pentru a arăta atractiv, o astfel de femeie nu are nevoie să poarte blugi strâmți sau rochii care sunt cu două dimensiuni mai mici. Mai degrabă, hainele trebuie să fie în armonie cu corpul ei.

6. Eleganța nu este sclava regulilor și a convențiilor

Ultimul secret pentru a fi o adevărată lady este să deții mereu controlul. O lady nu poartă sacou etanș la picnic și nici nu poartă tocuri pentru o plimbare pe o zi fierbintă de vară. Ascultă-ți intuiția. Dacă ai impresia că părul tău arată foarte bine în stare naturală, atunci lasă-l așa. Tocurile înalte pot fi întotdeauna abandonate în favoarea unor pantofi în care te simți bine. Nu urma moda, urmează-ți stilul!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.