6 trucuri pentru a face IMPRESIE BUNĂ

Cu toţii am prefera să fim judecaţi după abilităţile şi cunoştinţele noastre şi nu după ce pare că suntem. Sunt necesare însă doar câteva secunde pentru ca cineva să ne evalueze la prima întâlnire. De aceea să faci o impresie bună e atât de important – pentru că nu vei mai avea a doua șansă.

Înfățișarea poate avea un efect serios asupra obținerii succesului, așa că iată 6 trucuri pe care ar trebui să le iei în considerare:

1. Atitudinea

1-articol-9872367

Fii conștientă de comunicarea non-verbală, de expresiile faciale, de limbajul corpului – acestea cântăresc de patru ori mai greu decât cuvintele. Nu subestima puterea unui zâmbet sincer.

2. Proxemica

2-atitudine-3196697

FOLLOW ME

Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡  Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă:  ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.   ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei.  Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.
Unul din cele mai mari visuri ale noastre a fost să avem un ACASĂ al nostru 🏡 Odată ce visul acesta a devenit realitate, următorul pas a fost să avem o plasă de siguranță care să ne ofere ajutor în caz de neprevăzut. Sunt o persoană optimistă și nu pun răul înainte, dar nici nu stau liniștită că „mie nu mi se poate întâmpla”. Acolo unde am posibilitatea, prefer să fiu prevăzătoare. Acesta este motivul pentru care casa noastră are atât asigurare obligatorie, cât și facultativă: ✨ Asigurarea obligatorie - este impusă de legislația în vigoare încă din anul 2008 și include cele trei catastrofe care pot distruge o locuință: cutremur, inundație din cauze naturale și alunecări de teren.  ✨ Asigurarea facultativă - deși nu este impusă de legislație, este necesară tocmai pentru că acoperă și alte riscuri, precum: incendiu, explozie, trăsnet, inundația cu apă provenită de la vecini, furt, vandalism etc. Noi am ales pentru siguranța căminului nostru Asigurarea de locuință cu extra acoperiri de la @groupama_asigurari, pentru că am putut să o personalizăm după nevoile noastre și am adăugat fix acele acoperiri de care noi am avut nevoie. În plus, noi am optat si pentru clauza suplimentară de asistenta tehnică de urgență “Acasă”, prin intermediul careia un specialist vine la noi acasă și ne ajută în regim de urgență cu rezolvarea problemei. Cu ajutorul lor ne simțim mult mai în siguranță, știind cât de mult ne-ar putea ajuta în cazul unui eveniment nefericit.

Proxemica este studiul felului în care folosim spațiul atunci când comunicăm. E ceva foarte important la interviuri. Când ți se oferă un loc, stai drept și confortabil, dar nu te înclina prea mult în față sau în spate. Încearcă să nu-ți încrucișezi mâinile și picioarele, pentru că asta te poate face să pari în defensivă.

3. Îmbrăcămintea

3-machaij-5797607

Hainele ar trebui să fie în concordanță cu vorbele și comportamentul tău. Dacă vrei să faci o primă impresie bună, asigură-te că hainele tale sunt curate, că ți se potrivesc și că sunt potrivite pentru situație.

4. Accesoriile

4-accesorii-7647497

Mai puțin înseamnă mai mult. Să ai bijuterii simple – accesoriile ar trebui să adauge ceva la ținută, nu să distragă atenția de la ea. Și pantofii joacă un rol important, așa că asigură-te că arată perfect.

5. Părul

5-par-1-7177258

Părul poate contribui la imaginea ta sau o poate strica de tot. Asigură-te că este curat și îngrijit – la fel și unghiile.

6. Machiajul

Machiajul te poate face să arăți mai puternică și mai încrezătoare, dar ar trebui să îl alegi în funcție de ocazie pentru a te asigura că lași impresia corectă.
Nu purta machiaj în exces la un interviú. Alege unul ușor și natural care îți evidențiază trăsăturile și fumusețea naturală.

Ține minte că modul în care te prezinți e strâns legat de modul în care ești percepută.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.