7 BĂRBAȚI care se machiază mai bine decât orice FEMEIE


Make-up-ul a fost, până acum, considerat un lucru strict pentru fete. Totuși, lumea înconjurătoare, precum și concepțiile sale se schimbă, odată cu trecerea timpului. Experții nu consideră că trebuie să mai existe o diferențiere de sexe, în ceea ce privește industria de make-up.

În ultima perioadă, tinerii s-au implicat destul de mult în acest domeniu, astfel că nu doar fetele mai pot fi considerate adevărate experte în make-up. Deși probabil nu te-ai fi așteptat, ai putea chiar să iei lecții de la bărbați, în ceea ce privește highlighter-ul perfect.

Fă cunoștință cu cei mai buni dintre ei

1. Manny MuaAcest tânăr fermecător are milioane de urmăritori aât pe canalul de YouTube, cât și pe contul de Instagram. Numele său real este Manuel Gutierez și este primul bărbat ambasador de la Maybelline. Este beauty influencer-ul anului și are propria sa linie de make-up, în colaborare cu prietenii săi.

2. Jeffree Star

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!


Acesta și-a început, inițial, cariera în muzică. Este prieten cu Kat Von D și are propriul său brand de make-up. Este extrem de urmărit, având propriul depozit de unde vinde produse de brand.  Pe lângă faptul că este un make-up artist talentat, este și un bun om de afaceri. Pe lângă asta, a lucrat și în modeling și design.

3. Patrick Starrr


Este una dintre cele mai recunoscute imagini în industriade make-up. Are propria sa linie de make-up de la MAC. Patrick este o persoană optimistă, muncitoare și este pasionat de acest domeniu.

4. Zachary Edward


Locuind în 2 mari orașe, Las Vegas și Los Angeles, Zachary este extrem de cunoscut pentru trucurile sale de make-up, ușor de realizat. Creează look-uri uimitoare și este pasionat de artă.  Nu a trăit mereu în puf, ci a muncit pentru cariera sa. Într-o perioadă a trăit pe străzi, pentru a ajunge unde este astăzi.

5. Jack Emory


Ceea ce este interesant despre acest tânăr este faptul că nu a făcut niciun fel de curs de make-up, la începutul carierei. A învățat să facă totul singur, iar, spre deosebire de cei de mai sus, a fost născut și crescut în UK.  Duce o luptă împotriva hărțuirii și rușinii de kilogramele în plus. Transmite mereu mesaje pe acest subiect și încurajează oamenii să nu-i judece pe ceilalți, pentru că le-ar putea distruge sima de sine și dezvoltarea personală.

6. Ryan Potter


Cuvântul care descrie perfect ceea ce face Ryan este –eleganță-. Este extrem de tânăr, are doar 17 ani și reprezintă un nume important în această industrie. Pe lângă machiajele zilnice, care sunt foarte atent realizate, reușește să creeze look-uri wow pentru Halloween.

7. James Charles


James este cunoscut în mediul online, este tânăr, muncitor și are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bun make-up artist. Este primul băiat care a devenit purtător de cuvânt pentru CoverGirl.  Promovează un look natural, simplu, lucru extrem de apreciat.

Ce părere ai despre acești tineri? Crezi că ar trebui ca această meserie să rămână doar pentru femei?


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.