7 BĂRBAȚI care se machiază mai bine decât orice FEMEIE

Make-up-ul a fost, până acum, considerat un lucru strict pentru fete. Totuși, lumea înconjurătoare, precum și concepțiile sale se schimbă, odată cu trecerea timpului. Experții nu consideră că trebuie să mai existe o diferențiere de sexe, în ceea ce privește industria de make-up.

În ultima perioadă, tinerii s-au implicat destul de mult în acest domeniu, astfel că nu doar fetele mai pot fi considerate adevărate experte în make-up. Deși probabil nu te-ai fi așteptat, ai putea chiar să iei lecții de la bărbați, în ceea ce privește highlighter-ul perfect.

Fă cunoștință cu cei mai buni dintre ei

1. Manny Mua


Acest tânăr fermecător are milioane de urmăritori aât pe canalul de YouTube, cât și pe contul de Instagram. Numele său real este Manuel Gutierez și este primul bărbat ambasador de la Maybelline. Este beauty influencer-ul anului și are propria sa linie de make-up, în colaborare cu prietenii săi.

2. Jeffree Star

FOLLOW ME


Acesta și-a început, inițial, cariera în muzică. Este prieten cu Kat Von D și are propriul său brand de make-up. Este extrem de urmărit, având propriul depozit de unde vinde produse de brand.  Pe lângă faptul că este un make-up artist talentat, este și un bun om de afaceri. Pe lângă asta, a lucrat și în modeling și design.

3. Patrick Starrr


Este una dintre cele mai recunoscute imagini în industriade make-up. Are propria sa linie de make-up de la MAC. Patrick este o persoană optimistă, muncitoare și este pasionat de acest domeniu.

4. Zachary Edward


Locuind în 2 mari orașe, Las Vegas și Los Angeles, Zachary este extrem de cunoscut pentru trucurile sale de make-up, ușor de realizat. Creează look-uri uimitoare și este pasionat de artă.  Nu a trăit mereu în puf, ci a muncit pentru cariera sa. Într-o perioadă a trăit pe străzi, pentru a ajunge unde este astăzi.

5. Jack Emory


Ceea ce este interesant despre acest tânăr este faptul că nu a făcut niciun fel de curs de make-up, la începutul carierei. A învățat să facă totul singur, iar, spre deosebire de cei de mai sus, a fost născut și crescut în UK.  Duce o luptă împotriva hărțuirii și rușinii de kilogramele în plus. Transmite mereu mesaje pe acest subiect și încurajează oamenii să nu-i judece pe ceilalți, pentru că le-ar putea distruge sima de sine și dezvoltarea personală.

6. Ryan Potter


Cuvântul care descrie perfect ceea ce face Ryan este –eleganță-. Este extrem de tânăr, are doar 17 ani și reprezintă un nume important în această industrie. Pe lângă machiajele zilnice, care sunt foarte atent realizate, reușește să creeze look-uri wow pentru Halloween.

7. James Charles


James este cunoscut în mediul online, este tânăr, muncitor și are tot ce îi trebuie pentru a deveni un bun make-up artist. Este primul băiat care a devenit purtător de cuvânt pentru CoverGirl.  Promovează un look natural, simplu, lucru extrem de apreciat.

Ce părere ai despre acești tineri? Crezi că ar trebui ca această meserie să rămână doar pentru femei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.