7 CELEBRITĂȚI despre care se spune că și-au înscenat MOARTEA

Iată o listă cu celebritățile despre care se zvonește că și-ar fi înscenat propriul deces. Totuși, nu au apărut dovezi clare care să susțină aceste fapte.

Michael Jackson

A murit pe 25 iunie 2009, din cauza supradozajului de Propofol. Moartea ar fi fost pusă în scenă de Michael pentru a ieși din datorii și a trăi restul vieții în pace și liniște. În 1993 și 2003, Jackson a fost acuzat de molestare. În ambele cazuri, vina lui nu a fost dovedită. Aceste evenimente și schimbări constante ale vieții sale (schimbarea culorii pielii și a formei feței) au constituit situații care l-au marcat pe artist. În fiecare an apar noi speculații asupra vieții sale. Anul trecut, a apărut o poza a fiicei sale, Paris, în care teoreticienii de conspirație au crezut că l-au văzut pe Michael. Anul acesta, internetul a explodat odată cu apariția lui Sergio Cortes, apariție ce a provocat un nou val de teorii și bârfe.

Elvis Presley

Elvis Presley a murit pe 16 august 1977, din cauza unui supradozaj. Se presupune că acesta și-a înscenat moartea pentru a se putea retrage din afaceri și pentru a se dedica spiritualității. Teoria despre moartea sa fictivă din 1977 este susținută de mai multe fapte. Acestea includ investigații medicale confidențiale despre cauza morții sale, absența fotografiilor corpului cântărețului și numele greșit de pe piatra de mormânt: Aron în loc de Aaron. Imediat după moartea regelui Rock ‘n’ Roll, Jimmy „Orion” Ellis a apărut în spectacole. El se asemăna cu idolul nu numai la corp, ci și la timbrul vocal identic. Acest cântăreț a apărut mereu purtând o mască atât pe scenă, cât și în public, motiv pentru care mulți oameni au crezut că el însuși era Elvis.

Prințesa Diana

FOLLOW ME

La 31 august 1997, Diana a murit într-un accident de mașină din Paris. Mulți oameni cred că printesa Diana a fost implicată într-un accident în acea noapte, dar ea nu a murit.  Rănile ei nu au fost fatale, iar viața ei ar fi fost salvată. În locul ei, o altă femeie ar fi fost îngropată, iar prințesa supraviețuitoare ar fi plecat în SUA, unde se presupune ca ar avea o viață simplă, comunicând cu fiii ei din când în când. Totuși, aceasta nu este singura teorie a conspirației despre moartea ei. Teoriile despre supraviețuirea ei sunt susținute de fapte ambigue. De exemplu, se crede că a fost îngropată într-un sicriu închis . De asemenea, nu există alte fotografii ale corpului mort al Prințesei și nicio fotografie a ei înainte de moartea sa, în afară de o fotografie a unei femei blonde într-o mașină deteriorată în accident.

Kurt Cobain

Potrivit unei versiuni a investigației, Cobain s-a injectat cu o doză fatală de heroină. Apoi s-a împușcat în cap la 5 aprilie 1994. În 2016, The Daily Mail a publicat un articol provocator, cu un titlu care spune că acesta ar putea să fie viu și să ofere o dovadă video. În videoclipul din 2012, cântărețul Ramiro Saavedra interpretează piesa lui Nirvana „Came as you are”.  Artistul seamănă cu Cobain atât la ​​voce, cât și la înfățișare.

Tupac Shakur

Pe 13 septembrie 1996, Tupac Shakur a murit într-o unitate de îngrijire critică, din cauza sângerărilor interne din mai multe răni. Se spune că Tupac este încă în viață și trăiește în Cuba (unde, din anii ’80, a locuit o rudă a lui care a primit azil politic). Teoreticienii conspirației încearcă să folosească multe detalii care nu pot fi nici dovedite, nici disputate. Cel ce l-ar fi ucis pe Tupac nu este încă recunoscut. Cadillacul alb din care a fost împușcat a dispărut într-o direcție necunoscută într-un oraș înconjurat de un deșert. Dupa moartea rapperului, au fost lansate 7 albume noi cu melodii ale sale, acesta fiind un număr extrem de mare. Toate aceste și alte câteva fapte susțin ideea că legendarul rapper este încă în viață.

Marilyn Monroe

Pe 5 august 1962, Marilyn Monroe a murit de la o supradoză, iar versiunea oficială a morții ei este sinuciderea. La momentul morții sale, aceasta suferea de tulburări psihice și era dependență de medicamente. Fotografiile post-mortem ale actriței par a fi foarte suspicioase pentru fanii ei. Există mai multe teorii, iar cea mai populară este faptul că o actriță necunoscută și bolnavă care arăta ca Marilyn a fost injectată cu o doză letală de droguri și transferată în apartamentul lui Marilyn. Celebritatea reală, pompată cu sedative puternice, a fost furată de oamenii lui Kennedy și trimisă în secret în Elveția, unde a fost plasată într-un spital privat și bine protejat. Acolo s-a întâlnit cu dr. Laube, văduv cu 3 fii, iar curând după aceea s-a căsătorit cu el și s-a stabilit în Elveția. În anii ’70, soțul ei a murit, dar ea se crede că ar fi încă în viață și în bună stare de sănătate, bucurându-se de nepoții ei de la copiii ei adoptați.

Paul Walker

Pe 30 noiembrie 2013, Paul Walker a murit într-un accident de mașină. Se presupune că imaginile anterioare și ulterioare ale plăcuțelor de înmatriculare nu se potrivesc. De asemenea, fanii săi au fost surprinși de faptul că poliția nu a ieșit din locul accidentului, permițând tuturor să facă fotografii. Cu toate acestea, corpul victimei nu a fost de găsit. Potrivit unei alte versiuni, chiar și culorile mașinilor sunt diferite.  Mulți oameni cred că Paul locuiește pe o insulă privată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.