7 COAFURI care nu sunt deloc pe placul BĂRBAȚILOR

Dacă petreci multe ore în oglindă, aranjându-ți părul pentru întâlnirea cu un bărbat, ar trebui să iei în calcul faptul că există câteva coafuri care pur și simplu îi îngrozesc pe bărbați. S-ar putea să fii surprinsă, pentru că e vorba chiar și de câteva coafuri în vogă acum.

Iată ce coafuri ar trebui să eviți dacă vrei să fii sigură că vei fi pe placul lui:

1. The half bun

1-5-600x600-4591708
Bărbații nu înțeleg acest stil și li se pare că este foarte nedeterminat, ori vrei să îți lași părul dezlegat, ori îl vrei prins. Deși această coafură e foarte populară în rândul vedetelor de la Hollywood, bărbații nu o îndrăgesc atât de mult și nu o înțeleg.

2. Mini-cocurile

2-4-600x400-6204460
Dacă ești fan Miley Cyrus probabil recunoști aceste mini cocuri care au devenit din nou populare. Însă, aceste cocuri arată pentru bărbați ca și coafura unei fetițe de 3 ani și nu găsesc nimic senzual și feminin la ele.

FOLLOW ME

3. Buclele permanent

3-3-498x600-5835089

Buclele strânse, atât de celebre n anii 80, sunt încă folosite astăzi în diferite ținute, dar cu siguranță bărbații nu le apreciază. Ei preferă mai degrabă niște bucle lejere, feminine, care să îi ducă cu gândul la modelele Victoria’s Secret. În plus, bărbații preferă coafurile cât mai simple.

4. Cocurile tip mohawk

4-4-500x600-2962432

Cu siguranță îi vei face pe bărbați să tresară-la amintirea filmelor indiene din copilărie. Bărbații pot aprecia mai degrabă alți bărbați care poartă această coafură, dar în niciun caz o femeie a cărei senzualitate ar fi ruinată.

Indiferent de restul ținutei și de un machiaj glam, această coafură nu e deloc pe placul bărbaților.

5. Două codiţe inocente

5-7201118
Această coafură specifică copilăriei a intrat și în trendurile pentru adulți. Și poți contura un look de festival perfect cu două simple codițe care cu siguranță te vor face să arăți angelic în poze.

Dar bărbații sunt îngroziți de aceste codițe și se gândesc mereu că sunt înconjurați de minori. Ei nu văd totul așa boem și nostalgic cum ar face-o femeile.

6. Pixie cu creastă

5-5-9843029
Ruby Rose este admirată de mulți bărbați și nimeni nu poate nega asta. Dar fața ei angelică și trăsăturile inocente compensează pentru coafura dură. Însă nici aceste trăsături nu o fac în totalitate.

Trebuie, deci să anumite trăsături pentru a îți tunde părul scurt și a evita ca bărații să te vadă ca pe un amic de-al lor. În plus, bărbații sunt atrași în general de părul lung.

7. Cocul voluminos

6-5-481x600-2372674
Această coafură nu mai este de ceva timp în trenduri și totuși este destul de populară, și da, poți încă să îl porți și să atragi atenția bărbaților, dar depinde și cum îl porți.

De exemplu, ar trebui să uiți de elasticele speciale pentru coc, fixativ și agrafe, desigur, dacă nu vrei să arăți ca o nășică la o nuntă de la țară. Fă-ți însă un coc mare, aparent neglijent, care să evidențieze faptul că ai o podoabă capilară bogată. Așa cum am mai zis, bărbații iubesc coafurile neglijente și îi atrage mai ales un păr des.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.