#TIPS&TRICKS

7 COAFURI rapide pe care le poți încerca acasă

Scris de Laura P la 12 iunie 2018

O femeie obișnuită petrece aproximativ 55 de minute pe zi, făcându-și părul și aplicând machiajul. Dar, uneori, nu există timp pentru a trece prin această rutină și ai nevoie de un coafură rapidă și elegantă în loc de una complexă.

Iată coafuri rapide și ușor de făcut care arată frumos și elegant:

Publicitate

1. O coadă deosebităAdună-ți părul într-o coadă joasă dar nu îl prinde cu un elastic. Asigură-te că este puțin prins spre dreapta. Răsucește baza cozii în sensul acelor de ceasornic. Folosește agrafe pentru a fixa răsucirea.

2. Coc într-un minut

Publicitate


Adună-ți părul într-o coadă de cal. Răsucește-ți coada în sensul acelor de ceasornic. Prinde părul cu un elastic și folosește agrafe dacă este necesar.

3. Răsucire rapidă


Separă părul în 3 secțiuni identice și leag-o pe cea din mijloc într-o coadă de cal. Ia una din părțile rămase din păr, răsucește-o și rotește-o în jurul cozii de cal. Trebuie să faci acest lucru o singură dată. Trage răsucirea prin banda elastică, combinând-o cu coada. Fă același lucru cu cealaltă parte. Folosește agrafe dacă e nevoie să îți fixezi părul.

Publicitate

4. Nodul


Separă-ți părul în 2 secțiuni, unul în partea de sus, celălalt în partea de jos. Leagă-le cu o bandă elastică, formând 2 cozi (una deasupra celeilalte). Fă o gaură deasupra cozii de jos și trage-o pe cea superioară prin ea. Acum pune această coadă trasă deoparte.

Fă o gaură deasupra cozii de sus și trage-o pe cea inferioară prin ea. Asigură-te că o tragi în direcția opusă celei dintâi, formând un nod.

5. Împletitura în formă de inimă


Îndreaptă-ți părul. Desprinde de deasupra urechii o porțiune de păr și desparte-o în 3 șuvițe. Fă o împletitură normală și prinde-o cu un elastic. Alege o nouă șuviță de păr în apropierea primei împletituri și fă o împletitură nouă. Pentru a forma o inimă, ia prima împletitură, lipește-o de păr și răsucește-o în sensul acelor de ceasornic formând o jumătate de inimă. Când îți iese forma, fixeaz-o cu agrafe.
Repetă cu a doua împletitură, de această dată răsucind-o în sens invers acelor de ceasornic.

Leagă capetele inimii cu un elastic mic. Îndepărtează elasticul pe care l-ai folosit anterior pentru a fixa cozile.

6. Împletitura tip coroniță


Împletitura ta va începe din secțiunea din spatele urechii stângi. Ia o șuviță de păr de acolo și fă o panglică obișnuită.

Slăbește împletitura pentru a face să pară că are mai mult volum. Leagă împletitura cu o bandă elastică.
Pune împletitura pe deasupra capului, formând o coroniță, pe care să o fixezi ulterior cu agrafe.

7. Împletitura răsucită

Împarte părul în două secțiuni, una peste alta. Ia partea de sus a părului și fă dine a o împletitură obișnuită. Fixează împletitura cu un elastic. Fă același lucru cu partea inferioară a părului, formând astfel 2 împletituri, una peste cealaltă.

Rotește împletitura de jos în sus, formând un coc. Înfășoară împletitura superioară în jurul cocului de jos. Fixează cu agrafe.

 

Publicitate

Alţii au citit şi despre:


--