7 COAFURI rapide pe care le poți încerca acasă


O femeie obișnuită petrece aproximativ 55 de minute pe zi, făcându-și părul și aplicând machiajul. Dar, uneori, nu există timp pentru a trece prin această rutină și ai nevoie de un coafură rapidă și elegantă în loc de una complexă.

Iată coafuri rapide și ușor de făcut care arată frumos și elegant:

1. O coadă deosebită

1-2-600x300-2759137
Adună-ți părul într-o coadă joasă dar nu îl prinde cu un elastic. Asigură-te că este puțin prins spre dreapta. Răsucește baza cozii în sensul acelor de ceasornic. Folosește agrafe pentru a fixa răsucirea.


2. Coc într-un minut


Adună-ți părul într-o coadă de cal. Răsucește-ți coada în sensul acelor de ceasornic. Prinde părul cu un elastic și folosește agrafe dacă este necesar.

FOLLOW ME

Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… 
Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. 
Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. 
Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. 
Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. 
Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. 
Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. 
De ce? 
Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: 
În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 
👉🏻 Cum îți asiguri copilul? 
Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 
👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 
🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău
🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere
🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) 
⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui
⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina
⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță
⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!
Statisticile cu privire la accidente rutiere din România sunt extrem de triste… Mă număr printre cei care au fost implicați în accidente. Deși eram în oraș și circulam cu viteză mică, în impact, mașina a avut daună totală. I-am mulțumit lui Dumnezeu că eu nu am pățit nimic și că Alesia nu mai era cu mine în mașină, o lăsasem la școală. Dar știți cum își punea centura până atunci? Cu smiorcăieli și milogeală. Așa se punea și Nicholas în scaun până la acest experiment la care l-am luat să asiste și să vadă ce se poate întâmpla. Putem să le explicăm copiilor în multe feluri de ce un lucru e periculos, însă, din păcate, cel mai bine funcționează atunci când se conving singuri. Experimentul pe care l-am făcut pentru campania #CelMaiSigurLoc inițiată de @omvpetrom și Poliția Română a fost unul dur, dar vă recomand să arătați filmările copiilor voștri sau altor membri ai familiei care nu înțeleg de ce e important să fim asigurați în mașină. Nicholas se pune singur acum în scaun și sunt pregătită să-i reamintesc de acest experiment atunci când va uita și va proceda altfel. De ce? Conform informațiilor primite de la Poliția Română și Petrom: În 2021, 2159 de copii au fost victime pe şoselele din România. Asigurarea corectă, la fiecare drum, este cea mai bună șansă în caz de impact, iar riscurile să păţească ceva scad vertiginos. 👉🏻 Cum îți asiguri copilul? Sistemele de siguranță și dispozitivele de fixare, precum scoica de protecție, scaunul auto și înălțătorul, îl protejează pe cel mic atunci când călătoriți împreună. Acestea sunt obligatorii din prima zi de viață până când copilul ajunge la înălțimea de 1,35 m 👉🏻 Cum alegi corect un dispozitiv de protecție? 🤍 să fie potrivit cu vârsta, înălțimea sau greutatea copilului tău 🤍 să fie potrivit pentru mașina ta, în funcție de sistemul de prindere 🤍 să fie certificat în urma unui test de impact independent (ADAC, OAMTC, Plus, NHSA, Which, RACE) ⚠️ asigură-l pe cel mic corect, conform nevoilor lui ⚠️ nu ține niciodată copilul în brațe atunci când mergeți cu mașina ⚠️ poartă întotdeauna centura de siguranță ⚠️ fii un model pentru copilul tău: acționează cum ai vrea să acționeze el!

3. Răsucire rapidă


Separă părul în 3 secțiuni identice și leag-o pe cea din mijloc într-o coadă de cal. Ia una din părțile rămase din păr, răsucește-o și rotește-o în jurul cozii de cal. Trebuie să faci acest lucru o singură dată. Trage răsucirea prin banda elastică, combinând-o cu coada. Fă același lucru cu cealaltă parte. Folosește agrafe dacă e nevoie să îți fixezi părul.

4. Nodul


Separă-ți părul în 2 secțiuni, unul în partea de sus, celălalt în partea de jos. Leagă-le cu o bandă elastică, formând 2 cozi (una deasupra celeilalte). Fă o gaură deasupra cozii de jos și trage-o pe cea superioară prin ea. Acum pune această coadă trasă deoparte.

Fă o gaură deasupra cozii de sus și trage-o pe cea inferioară prin ea. Asigură-te că o tragi în direcția opusă celei dintâi, formând un nod.

5. Împletitura în formă de inimă


Îndreaptă-ți părul. Desprinde de deasupra urechii o porțiune de păr și desparte-o în 3 șuvițe. Fă o împletitură normală și prinde-o cu un elastic. Alege o nouă șuviță de păr în apropierea primei împletituri și fă o împletitură nouă. Pentru a forma o inimă, ia prima împletitură, lipește-o de păr și răsucește-o în sensul acelor de ceasornic formând o jumătate de inimă. Când îți iese forma, fixeaz-o cu agrafe.
Repetă cu a doua împletitură, de această dată răsucind-o în sens invers acelor de ceasornic.

Leagă capetele inimii cu un elastic mic. Îndepărtează elasticul pe care l-ai folosit anterior pentru a fixa cozile.

6. Împletitura tip coroniță


Împletitura ta va începe din secțiunea din spatele urechii stângi. Ia o șuviță de păr de acolo și fă o panglică obișnuită.

Slăbește împletitura pentru a face să pară că are mai mult volum. Leagă împletitura cu o bandă elastică.
Pune împletitura pe deasupra capului, formând o coroniță, pe care să o fixezi ulterior cu agrafe.

7. Împletitura răsucită

Împarte părul în două secțiuni, una peste alta. Ia partea de sus a părului și fă dine a o împletitură obișnuită. Fixează împletitura cu un elastic. Fă același lucru cu partea inferioară a părului, formând astfel 2 împletituri, una peste cealaltă.

Rotește împletitura de jos în sus, formând un coc. Înfășoară împletitura superioară în jurul cocului de jos. Fixează cu agrafe.

 


Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.