7 COAFURI rapide pe care le poți încerca acasă

O femeie obișnuită petrece aproximativ 55 de minute pe zi, făcându-și părul și aplicând machiajul. Dar, uneori, nu există timp pentru a trece prin această rutină și ai nevoie de un coafură rapidă și elegantă în loc de una complexă.

Iată coafuri rapide și ușor de făcut care arată frumos și elegant:

1. O coadă deosebită

1-2-600x300-2759137
Adună-ți părul într-o coadă joasă dar nu îl prinde cu un elastic. Asigură-te că este puțin prins spre dreapta. Răsucește baza cozii în sensul acelor de ceasornic. Folosește agrafe pentru a fixa răsucirea.

2. Coc într-un minut


Adună-ți părul într-o coadă de cal. Răsucește-ți coada în sensul acelor de ceasornic. Prinde părul cu un elastic și folosește agrafe dacă este necesar.

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

3. Răsucire rapidă


Separă părul în 3 secțiuni identice și leag-o pe cea din mijloc într-o coadă de cal. Ia una din părțile rămase din păr, răsucește-o și rotește-o în jurul cozii de cal. Trebuie să faci acest lucru o singură dată. Trage răsucirea prin banda elastică, combinând-o cu coada. Fă același lucru cu cealaltă parte. Folosește agrafe dacă e nevoie să îți fixezi părul.

4. Nodul


Separă-ți părul în 2 secțiuni, unul în partea de sus, celălalt în partea de jos. Leagă-le cu o bandă elastică, formând 2 cozi (una deasupra celeilalte). Fă o gaură deasupra cozii de jos și trage-o pe cea superioară prin ea. Acum pune această coadă trasă deoparte.

Fă o gaură deasupra cozii de sus și trage-o pe cea inferioară prin ea. Asigură-te că o tragi în direcția opusă celei dintâi, formând un nod.

5. Împletitura în formă de inimă


Îndreaptă-ți părul. Desprinde de deasupra urechii o porțiune de păr și desparte-o în 3 șuvițe. Fă o împletitură normală și prinde-o cu un elastic. Alege o nouă șuviță de păr în apropierea primei împletituri și fă o împletitură nouă. Pentru a forma o inimă, ia prima împletitură, lipește-o de păr și răsucește-o în sensul acelor de ceasornic formând o jumătate de inimă. Când îți iese forma, fixeaz-o cu agrafe.
Repetă cu a doua împletitură, de această dată răsucind-o în sens invers acelor de ceasornic.

Leagă capetele inimii cu un elastic mic. Îndepărtează elasticul pe care l-ai folosit anterior pentru a fixa cozile.

6. Împletitura tip coroniță


Împletitura ta va începe din secțiunea din spatele urechii stângi. Ia o șuviță de păr de acolo și fă o panglică obișnuită.

Slăbește împletitura pentru a face să pară că are mai mult volum. Leagă împletitura cu o bandă elastică.
Pune împletitura pe deasupra capului, formând o coroniță, pe care să o fixezi ulterior cu agrafe.

7. Împletitura răsucită

Împarte părul în două secțiuni, una peste alta. Ia partea de sus a părului și fă dine a o împletitură obișnuită. Fixează împletitura cu un elastic. Fă același lucru cu partea inferioară a părului, formând astfel 2 împletituri, una peste cealaltă.

Rotește împletitura de jos în sus, formând un coc. Înfășoară împletitura superioară în jurul cocului de jos. Fixează cu agrafe.

 

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.