7 EXERCIȚII pe care nu ar trebui să le facă FEMEILE ca să nu se deformeze

Tendința de a avea un corp subțire și frumos a dus la crearea a zeci de mituri despre diete și antrenamente. În zilele noastre, antrenorii personali își folosesc cunoștințele de fiziologie și anatomie umană pentru a găsi cele mai bune tipuri de antrenamente pentru bărbați și femei. Exercițiile care îi ajută pe bărbați să arate grozav pot avea de fapt un efect complet opus asupra femeilor, așa că este important să știi ce exerciții sunt bune pentru tipul corpului tău.

Iată o „listă neagră” de exerciții pe care femeile ar trebui să le eviți dacă vrei să ai un corp cât mai feminin.

Exerciții care măresc talia

Aripile laterale sunt conectate la coastele inferioare și se duc până la nivelul osului pubian. Ele creează forma corpului tău. Când lucrezi acest grup de mușchi, îi faci să crească, ceea ce înseamnă că poți uita de o talie subțire.

Iată trei exerciții care nu sunt recomandate femeilor:

1. Aplecări cu gantere

FOLLOW ME

1-7-534x600-7540979

Lena Boone, o culturistă și un câștigător al NPC Sunshine Classic, spune că una dintre cele mai frecvente greșeli pe care le fac femeile este atunci când fac acest exercițiu. Ea îl numește „abs abuz”. Când te apleci de pe o parte pe alta de la o parte la cu gantere, faci ca talia ta să se mărească.

Înlocuiește cu exercițiul „aspirator”

2-7-600x483-6486387

Trage abdomenul în interior cât de mult poți. Menține pentru câteva secunde și apoi relaxează-te. La început, va fi destul de greu să faci acest exercițiu, dar când înveți să o faci corect și începi să îl faci în mod regulat, vei observa rezultatele în scurt timp.

2. Extensii laterale

O extensie laterală este un exercițiu în care îți îndoi corpul pe o bancă specială înclinată. În urma acestui exercițiu, talia ta va deveni mai mare.

Cea mai bună alternativă pentru a obține un burtă plată este „scândura” Acesta este un exercițiu foarte simplu pe care îl poți face cu ușurință la sală și la domiciliu. Împinge și susține corpul deasupra podelei cu coatele și degetele de la picioare și menține câteva secunde.

4-7-600x463-7321077

3. Squats cu greutăți 

Un canal popular de fitness pentru femei, antrenament, susține că, atunci când faci squaturi cu greutăți grele, se ajunge la creșterea de masa musculara in jurul taliei.

Înlocuiește cu abdomene Pentru a-ți menține corpul armonios, fă abdomene.

 Exerciții care lărgesc gâtul și umerii

7-5-600x462-6883394

Mușchiul trapez este un mușchi plat care se află în partea din spate a gâtului și partea superioară a spatelui. Când lucrezi acest grup de mușchi, riști să îți pierzi gâtul subțire și să dezvolți un spate mare.
Iată ce exerciții ar trebui să eviți:

4. Ridicări cu gantere

Suna frumos, dar fii atentă, deoarece umerii largi arată bine la bărbați, nu și la femei.

Înlocuiește cu flotări deschise. Merită să te concentrezi asupra exercițiilor care îți pot accentua feminitatea.

8-5-600x463-5661276

Exerciții care îți fac picioarele mai mari

Formele corpului similare cu cele ale lui Kim Kardashian au schimbat standardele frumuseții feminine. Un fund rotuna a devenit trendy. Acest lucru a dus la creșterea popularității multor tipuri de squaturi și exerciții cu greutăți, în speranța că muschii tăi ar fi mai vizibili.

Cu toate acestea, trebuie să îți amintești că nu există exerciții doar pentru fesieri. Când lucrezi partea inferioară a corpului, picioarele sunt de asemenea implicate.

Dacă îți dorești picioare subțiri, ar trebui să excluzi următoarele exerciții:

5. Squats cu greutăți grele

13-1-600x462-6113376

Am menționat mai sus că squats cu greutăți mari îți pot distruge talia. Dar nu este vorba doar despre talie – este vorba despre picioarele tale. În primul rând, exercițiile intensive îți pot face șoldurile să pară mai puțin feminine și voluminoase. În al doilea rând, greutățile mari pot ruina nu numai aspectul siluetei tale, dar pot, de asemenea, să dăuneze genunchilor și spatelui.

Înlocuiește-le cu squats fără greutăți

Fă squats fără greutăți sau cu greutăți mici. Asigură-te că picioarele sunt așezate în poziția corectă. Genunchii nu ar trebui să depășească degetele de la picioare pentru a-ți implica mușchii fesieri în antrenament.

 

6. Aparatele de la sală

15-600x588-4860247

Există zeci de moduri de a face acest exercițiu. Cu toate acestea, nu te va ajuta să îți subțiezi șoldurile. Mușchii picioarelor tale vor deveni mai mari.

Înlocuiește cu fandări

Fandările sunt un bun exercițiu pentru partea inferioară a corpului.

7. Apropierea picioarelor cu aparatul de la sală

17-600x462-3713365

O altă problemă a femeilor este partea interioară a picioarelor. S-ar putea ca acest tip de exercițiu cu aparatul de la sală să te ajute să tonifici zona, dar nu va apărea niciun spațiu acolo, pentru că picioarele devin mai groase.

Înlocuiește cu fandările laterale.

Fandările laterale sunt cea mai bună alternativă și nu îți îngroașă picioarele.

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.