7 locuri în care să nu ASCUNZI niciodată obiectele DE VALOARE

Oamenii au multe motive pentru care nu își țin banii la bancă, ci acasă. Dacă te numeri printre cei care își țin banii sub saltea, trebuie să știi că acest obicei nu e sigur.

Iată care sunt celemaineinspirateascunzătoripentrubani:

1. Îngropați
Cu siguranță nu e o idee bună să-ți ascunzi banii în curte, deoarece s-ar putea să te vadă vecinii, dacă ai un animal de casă căruia îi place să sape găuri, ți i-ar putea găsi, plus că banii îngropați ar putea să fie distruși de „vremea rea”.

2. Sub saltea
Deși a devenit ceva clasic, nu te gândi că e o idee să-ți ții banii sub saltea doar pentru că dormi pe ea. Când nu ești acasă, acolo vor căuta hoții prma dată.

3. Pungile de cumpărături
Chiar dacă hoții nu îți vor căuta economiile în pungile de cumpărături, s-ar putea să aibă nevoie de ele pentru a căra lucrurile pe care le fură. Nu vrei să aibă o surpriză plăcută, nu?

4. Portofele vechi și în genți
Nu îți pune banii pentru zile negre în portofele vechi sau în genți. Chiar dacă nu le mai folosește, tot nu sunt niște ascunzători bune.

FOLLOW ME

5. Coșurile de rufe
Ai putea crede că e o idee bună să îți ții banii în coșurile cu rufe murdare pe care nimeni nu ar vrea să le atingă. Totuși, folosesc coșurile pentru a transporta obiectele furate, deci sunt exact ce le trebuie.

6. În spatele unei rame foto
Alt loc clasic. Hoții se uită la aceleași filme ca noi și nu vor ezita să caute în astfel de locuri, chiar dacă astfel îți distrug cele mai prețioase amintiri.

7. Sertare și dulapuri
Nici acestea nu sunt locuri sigure pentru a-ți ține banii. Hoții au adesea șurubelnițe și răngi cu ei și caută prima dată în obiectele de mobilier închise.

Încearcă să îți ții banii pe fundul cutiei de jucării ale copiilor, printre nasturi și alte accesorii de cusut sau într-o pereche veche de pantofi care pare ceva pe care nu l-ai aruncat încă la gunoi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.