7 lucruri care le fac pe femei să plângă

De ce plânge? Plânge pentru că e prea delicată și pentru că e prea puternică și pentru că gândește cu inima, nu cu mintea. Nimeni nu și-a putut da seama exact ce se întâmplă în mintea unei femei. Inima și mintea ei se luptă mereu și de cele mai multe ori câștigă inima. Femeile sunt ființe speciale și ar trebui să fie tratate ca atare: cei care nu înțeleg asta sunt niște proști.

Iată câteva dintre lucrurile care le fac pe femei să plângă:

7. Hormonii

Hormonii, dacă funcționează cum trebuie, le vor face pe femei să fie foarte sensibile și emotive în zilele în care li se apropie menstruația. O femeie va fi mult mai vulnerabilă din punct de vedere emoțional atunci decât în alte zile. Va reacționa easgerat și până la urmă va recunoaște că a făcut asta – dar nu ar fi înțelept să râzi de ea.

6. Filmele lacrimogene

Femeile plâng la filmele prea sentimentale sau când aud povești emoționante, deoarece se implică foarte mult și au impresia că sunt prietenele protagonistei sau chiar protagonista. Dacă acesteia i se întâmplă ceva rău, femeile plâng pentru că îi pot simți durerea.

FOLLOW ME

5. Tensiunea

Femeile sunt mereu îngrijorate pentru un lucru sau altul. Mereu sunt preocupate de ceva. Se gândesc la sănătatea membrilor familiei, la ce vor mânca, la fericirea prietenilorlor, la cum decurge ziua soților etc. Se gândesc și la ele – la carieră, la reputație, la cum arată etc. Femeile ar putea să plângă din cauza eșecurilor chiar înainte de a trăi unul.

4. Gesturile emoționante

Femeile sunt foarte emotive și pot să plângă atunci când cineva face un gest foarte înduioșător – de pildă atunci când primesc un cadou atunci când se așteaptă mai puțin. Ar putea să plângă și atunci când le iei în brațe după ce au avut o zi nu foarte bună la serviciu.

3. Nunțile

E foarte probabil ca toate femeile prezente la o nuntă să plângă: pentru că sunt martore la uniunea a două persoane dragi, pentru că mireasa va sta departe de părinții săi, acum că s-a căsătorit, pentru că le amintește de nunta lor etc. Femeile necăsătorite plâng pentru că își doresc să-și găsească și ele curând un partener și să fie la fel de fericite precum mireasa.

2. Momentele în care trebuie să își ia la revedere

Femeilor le e greu să se despartă de oameni. Familia și prietenii au prioritate în viața femeilor. Nu le place să stea foarte mult timp departe de cei dragi – își vor face multe griji pentru ei. Femeilor le place să aibă grijă de persoanele pe care le iubesc.

1. Amintirile

Femeile sunt ființe care pot petrece ore întregi gândindu-se la trecut și pot să plângă și când își amintesc de momentele pozitive și când își amintesc de cele negative. Acestea sunt la fel de importante în viața unei femei.

 

Citește și: 7 ILUSTRAȚII care arată cu ce PROBLEME se confruntă FEMEILE zilnic

Te-ai întrebat vreodată ce cred bărbații despre femei cu adevărat? Să punem oare pe lipsa capacității lor de înțelegere preconcepțiile pe care și le-au creat de-a lungul timpului? Oricât de mult și-ar da cu presupusul, nu au cum să știe mai bine decât o femeie care sunt obiceiurile pe care le avem atunci când nu ne vede nimeni.

Există foarte multe probeleme pe care femeile încearcă să le țină ascunse și, adesea, nici măcar celei mai bune prietene nu-i vorbim despre ele, deși, suntem convinse că și ea trece prin aceleași lucruri și experiențe.

Iată însă câteva sfaturi care te vor ajuta să te descurci mai bine în viață:

1. Concentrează-te la un singur lucru

Ai zice că asta te va încetini, dar va fi mult mai bine dacă te ocupi de treburi pe rând. Dacă ești atentă la o mie de chestii nu numai că vei simți că o iei razna, ci vei și face ceva greșit – și o să uiți ceva.

2. Fă liste

În funcție de preferințele tale personale, poți să faci liste cu lucrurile de mare importanță sau cu chestii mărunte, pe care poți să le tai după ce le îndeplinești. E bine să vezi ce trebuie să faci – vei fi mai productivă.

3. Menține-ți casa / biroul / totul curat și ordonat

Un spațiu aglomerat îți va distrage atenția și te va enerva să vezi cum lucrurile îți stau în drum. Păstrează-ți biroul cât mai gol cu putință – creierul tău îți va fi recunoscător.

4. Menține-ți și dormitorul curat

Asta înseamnă că nu trebuie să ai haine aruncate pe podea, pantofii pe care voiai să îi porți seara trecută sau o grămadă de poșete pe Scaun (știi care).

5. Programează-ți evenimentele sociale în funcție de calendar

Astfel vei evita situațiile stresante în care ajungi să trebuiască să te întâlnești cu doi oameni în aceași timp. De asemenea, vei vorbi serios atunci când le vei spune oamenilor că îți vei „consulta agenda”.

Iată câteva ilustrații haioase care dezvăluie cele mai bine ascunse secrete ale femeilor:

#1

#2

#3

#4

#5

#6

#7

Ilustații: lanet Prudence

Citește și: 10 imagini AMUZANTE care arată cum e VIAȚA DE FEMEIE

Pare un clişeu, dar chiar nu e uşor să fii femeie. Iată câteva ilustraţii amuzante realizate de artista Valentina Bogdaniuk care sigur ți se vor părea cunoscute:

1.  Ești într-o permanentă relație de dragoste cu patul tău

De foarte mult ori, nu lipsa de odihnă este problema, ci senzația plăcută pe care o ai atunci când stai în păturică. În patul tău te simți comofortabil, nu trebuie să porți nicio mască, nimic nu pare imposibil și toate problemele sunt departe de tine. Cel puțin așa te simți.

2. Faci aproape totul de ultima sută de metri

Deși se spune că femeile pot face o grămadă de lucruri în același timp, problema e că se întâmplă ca după atâta multi-tasking să-ți dai seama că de fapt nu ai făcut nimic așa cum trebuie. Casa e un dezastru, nu ai nimic de mâncat în afara unor părjituri de care ai jurat să nu te mai atingi și nu poți termina raportul la timp pentru că ești distrasă de filme cu pisici.

3. Fără internet, te simți pierdută

Foarte puține lucruri sunt la fel de dureroase pentru o femeie precum lipsa internetului. Aunci când telefonul și internetul îți funcționează simți că poți rezolva orice… Atunci când rămâi fără baterie sau internet, te simți toatal pierdută.

4. Mâncarea e cel mai prieten, dar și cel mai mare dușman

De câte ori ți-ai promis că vei renunța la alimentele nesănătoase? Probabil că de prea multe…

5. E greu să găsești motivația necesară să faci sport

Cu siguranță ai prin casă un aparat de slăbit care te-a entuziasmat în primele 2 ore, dar pe care nu l-ai mai atins tocmai pentru că ți-a provocat o febră musculară teribilă.

6. Îți e teamă să înaintezi în vârstă

Dacă atunci când ești tânără îți spui vârsta cu multă ușurință, ba chiat ți se pare cool să mai adaugi ceva ani în plus, pentru a părea matură, la 30 de ani deja te panichezi, iar de la 40 crezi că ești considerată o bătrânică.

7. Te sperie schimbările

Dacă te-ai decis că vrei să-ți schimbi radical look-ul, probabil că va fi nevoie de cel puțin 3 vizite la salonul de coafat înainte să faci cu adevărat schimbarea. Vei merge acolo convinsă că vrei ceva nou și îndrăzneț, dar vei sfârși prin a-ți tunde puțin vârfurile.

8. Ignori problemele și speri să treacă de la sine…

Problemele se adună și se adună, până când te vor acapara complet. Încearcă să le rezolvi la timp.

9. Mereu iei cu tine foarte multe lucruri

Deși de câte ori pleci în vacanță, împachetezi ca și când te-ai muta, tot ai impresia că ai uitat ceva…

10.  Dacă ești mamă, curățenia e pentru tine o utopie

Ți-ai dori din suflet să știi cum e posibil să fie curățenie în alte case, pentru că la tine, cu siguranță nu e niciodată…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.