7 LUCRURI pe care nu trebuie să le faci când ești la menstruație

Aproape fiecare fată devine și mai emotivă atunci când e la ciclu, iar bărbații nu ratează nicio șansă de a se plânge de asta. De fiecare dată când ești la ciclu trebuie să te confrunți cu probleme hormonale sau crampe. Uneori nici nu-ți vine să te dai jos din pat. Din cauza acestor lucruri neplăcute, iată ce ar trebui să eviți să faci:

1. Să gătești

Dacă vrei să gătești atunci când ești la ciclu, există un risc mare de a răni pe cineva. Cum așa? Ei bine, atunci când ești în bucătărie, ai cuțite prin preajmă, iar asta e periculos dacă ai un atac emoțional și îți pierzi controlul.

2. Să-ți folosești telefonul

Stai departe de telefonul mobil când ești la ciclu și emoțiile tale au luat-o razna. S-ar putea să ajungi să-i trimiți mesaje fostului iubit, iar asta nu e o idee bună. Probabil că sentimentele tale se schimbă în fiecare minut, așa că s-ar putea să faci niște greșeli destul de mari, fără să te gândești înainte la consecințe.

3. Să te uiți la comediile romantice

FOLLOW ME

A te uita la o comedie romantică nu e chiar cea mai înțeleaptă decizie pe care o poți lua când ești la ciclu, mai ales dacă ești singură. Dacă ții neapărat să te uiți la un astfel de film, amintește-ți că oamenii respective sunt actori și că viața reală e diferită de lucrurile pe care le vedem în filme.

4. Să mănânci tone de ciocolată

Puțină ciocolată te va ajuta să te simți mai bine când ești la ciclu, dar nu trebuie să exagerezi, pentru că nu îți va face bine, iar apoi te vei certa pentru prostia ta.

5. Să începi discuții în contradictoriu

Atunci când ești la ciclu ești foarte irascibilă și s-ar putea să fii dispusă să începi să te cerți cu cineva. Nu vrei asta – s-ar putea să spui lucruri pe care nu le-ai spune altfel, rănind sentimentele cuiva. Nu începe o ceartă cu cineva la care ții când ești la ciclu.

6. Să faci treburile din casă

Ar fi mai bine să te odihnești, treburile casei mai pot aștepta. Dacă deja nu te simți bine, ar fi o prostie să te încarci cu mai multă treabă.

7. Să mănânci fast food

Mâncarea nu te va relaxa prea tare – s-ar putea chiar să te facă mult mai rău. Optează pentru ceva sănătos.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.