7 lucruri specifice FEMEILOR pe care le fac și BĂRBAȚII pe ascuns

Dragostea față de animale simpatice, comediile romantice și produsele cosmetice sunt considerate lucuri pe care le iubesc femeile, însă adevărul e că aceste plăceri nu sunt exclusiv feminine. Mulți bărbați sunt în interiorul lor foarte sensibili sau fac din amuzanment lucruri la care nu te-ai aștepta.

 

Iată o listă cu 7 lucruri tipice femeilor pe care le fac și bărbații:

#1 Bârfesc

1-8-600x317-4996170

Normal că și bărbații bârfesc atunci când se întâlnesc. Fie că e vorba de noile lor cuceriri sau de cât de mult în urăsc pe noul coleg de muncă, și bărbații simt nevoia de a se descărca. Și cine ar putea înțelege mai bine decât gașca de prieteni?

#2 Cumpărături

2-10-600x550-5000157

FOLLOW ME

3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻  Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania.  Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul.  Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎  În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră.  Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi:  🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali
🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară
🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător  Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun!  Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?
3 lecții despre sustenabilitate pe care le-am luat cu mine și în 2023 👆🏻 Anul trecut am fost implicată într-un proiect care mi-a plăcut extrem de mult din toate punctele de vedere: #FaptePentruUnViitorMaiBun by @lidlromania. Având 3 copii cu vârste atât de diferite, nu aveam cum să nu observ cât de mult evoluează lucrurile în tot ceea ce ține de creșterea lor de la un copil la altul. Dacă în 2006, când am devenit mamă pentru prima oară, preocuparea pentru mediu era extrem de puțin abordată, în 2018, când s-a născut Nicholas, lucrurile stăteau complet diferit. Între timp, Alesia avea și ea deja 6 ani și era deja mica noastră ecologistă pentru că școala ei pune foarte mult accent pe subiectele ce țin de protejarea Planetei. 🌎 În prezent, avem la îndemână foarte multă informație despre sustenabilitate, dar și foarte multe modalități prin care să reușim ca prin obiceiurile noastre de zi cu zi să lăsăm o amprentă cât mai puțin dăunătoare în urma noastră. Cele mai simple lucruri pe care le putem face începând de azi: 🌿 să consumăm mai multe produse de la producători locali 🌿 să evităm cât mai mult risipa alimentară 🌿 să ne îndreptăm mai mult atenția către alimentele BIO, crescute cu etică și respect pentru mediul înconjurător Lumea din jurul nostru este într-o continuă schimbare și îmi doresc ca eu să fiu de partea bună a baricadei. Le datorez asta copiilor mei, pentru un viitor mai bun! Tu ce #FaptePentruUnViitor mai bun ți-ai propus să faci?

Aici putem să catalogăm bărbații în două tabere. Tabăra celor care iubesc cumpărăturile de orice natură și ar putea să stea fără probleme câteva ore la mall în căutarea pantalonilor perfecți și tabăra celor care preferă cumpărăturile super rapide. Dar asta numai când e vorba de haine. Dacă dezvoltăm subiectul și vorbim despre mașini sau gadget-uri, cu siguranță că orice bărbat abia așteaptă să facă o nouă achiziție după ce au studiat bine piața.

#3 Dansează de bucurie

3-11-600x380-1981164

 

Nu se pune neapărat probleme unei coregrafii complicate, dar și bărbații dansează de bucurie pentru a-și exprima entuziasmul.

#4 Băile lungi și relxante

4-9554372

Scena din „Friends”, cu Chandler în baie care se plânge că a avut o zi grea este deja celebră. Nu e nimic rău dacă bărbații simt nevoia de o baie lungă cu săruri și spumă.

 

#5 Le plac produsele cosmetice ale femeilor

6-10-600x450-7852507

Trecând peste partea în care nu înțeleg nevoia femeilor de a avea 100 de creme, cum ar putea să nu le placă? Avem o duzină de șampoane, balsamuri și uleiuri de corp care miros senzațional.

#6 Comediile romantice

7-10-600x394-8214574

Oricât de tare ar prefera să vadă un film de acțiune, din când în când sunt binevenite și comediile romantice. Cu toții avem nevoie să râdem. Și până la urmă, nu uita că sunt pretextul ideal de a aduce o fată acasă. Doar nu o s-o invite la film ca să vadă ultimul episod din Vikingii. Nu e nimic romantic în asta.

#7 Au nevoie de îmbrățișări

8-8-600x315-7314264

 

 

0 comentarii pe “7 lucruri specifice FEMEILOR pe care le fac și BĂRBAȚII pe ascuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.