7 modalități prin care deosebești cosmeticele originale de cele contrafăcute

După ce ați aflat cum să deosebiți gențile și parfumurile contrafăcute de cele originale, a venit timpul să știți să faceți diferența și la cosmetice.

Nu este nici un secret faptul că brandurile cunoscute de cosmetice sunt adesea contrafacute. Atunci când cumperi produse contrafăcute, nu numai că te simți păcălit, dar acest lucru poate reprezenta un pericol și pentru sănătatea ta.

Pentru a evita să te afli într-o asemenea situație, iată ce trebuie să știi pentru a face diferența între produsele originale și cele contrafăcute:

1. Cumpără cosmeticele numai de la comercianții autorizați

1-46-6590793

Deși poate părea evident, acest sfat merită luat în considerare! Ai fi surprins să afli, dar chiar și magazinele mari pot vide produse contrafăcute. Pentru  a evita surprizele neplăcute, caută site-ul producătorului pentru a vedea în ce magazine există produse autentice.

 

2. Acordă atenție ambalajului
2-37-8953352

Unele falsuri sunt așa proaste că nimeni nu ar crede că sunt cele originale. Dar există de asemenea o mulțime de produse contrafăcute care arată destul de asemănătoare cu cele originale, unde diferențele nu sunt așa ușor deobservat. O modalitate prin care să te asiguri că produsul este autentic este să vizitezi  site-ul web al producătorului pentru a vedea dacă produsul pe care îl cauți este exact la fel ca și imaginea on-line.

Chiar și cea mai mică nepotrivire, cum ar fi fontul, culoarea sau dimensiunea ambalajului sunt semne de o contrafacere.

FOLLOW ME

3. Verifică codul de bare, numărul de serie și a informațiile de fabricație
3-35-5279026

 Înainte de a cumpăra ceva, asigură-te că numărul de serie al produsului în sine se potrivește cu numărul de pe cutie. De asemenea, produsele autentice au întotdeauna ingredientele indicate pe ele. Brandurile originale de cosmetice oferă adesea clienților lor informații suplimentare în mai multe limbi. În cazul în care ambalajul are foarte puține informații despre produs, atunci nu este autentic.

4. Verifică nunațele produselor
4-38-2949741

Pentru a evita achiziționarea unui fals, vizitează site-ul web al producătorului pentru a vedea care sunt culorile reale pentru fiecare produs.

 

5. Fii atent la miros și consistență
5-33-2228641

Cosmeticele autentice nu ar trebui să aibă nici un fel de substanțe ciudate sau  nepotrivite în ele, mai ales în cazul în care produsul este mat. Cosmetice cremoase nu ar trebui să se separe sau să conțină impurități. Rujurile false  au de obicei imperfecțiuni. Un rimel autentic are întotdeauna un miros plăcut, foarte ușor. În cazul în care produsul are un miros urat sau este puternic parfumat, atunci nu este autentic. De asemenea, periuța unui rimel fals poate arata diferit de omologul său autentic.

6. Verifică pensulele și bureții
6-37-2281839

Dacă ambalajul produsului este foarte similar cu cel real, poți să verifici la fața locului pensulele, pentru a te asigura că totul e în regulă. Acestea pot fi diferite ca dimensiune, formă sau culoare, iar calitatea generală ar putea să nu fie satisfăcătoare.

7. Testează produsele înainte să le cumperi
7-35-3818859

Nu ezita să încerci cosmeticele în magazine.

via brightside.me

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.