7 MODURI prin care cafeaua te ajută să fii mai frumoasă. Le poți încerca ACASĂ!

Oamenilor din toată lumea le place cafeaua pentru gustul ei și pentru proprietățile revigorante. Această băutură are însă mai multe aplicări. Iată cum să folosești cafeaua și chiar resturile de cafea măcinată pe post de remediu de frumusețe – aceste rețete te vor ajuta să lupți cu o varietate de probleme:

1. Celulita
Amestecă niște cafea măcinată sau niște cafea uscată cu o canntitate egală de sare și apoi adaugă câteva picături de ulei de măsline. Aplică scrub-ul pe pielea umezită și masează cu mișcări lente, circulare, vertical. Repetă procedura de două ori pe săptămână.

2. Căderea părului
Amestecă 2 lingurițe de cafea măcinată fină sau medie cu niște ulei de măsline încălzit pe bel-marin. Aplică masca pe părul umed, pe întreaga lungime. Înfășoară părul cu o folie. După 30 de minute, spală-ți părul cu șampon. Pregătește masca de 1-2 ori pe săptămână. Tratamentul complet ar trebui să cuprindă 12 aplicări.

3. Cearcănele de sub ochi
Amestecă o jumătate de linguriță de boabe de cafea măcinate sau cafea măcinată proaspătă, o jumătate de linguriță de ulei de cocos, puțin piper negru măcinat și câteva picături de apă. Aplică remediul sub pleoapele inferioare. După ce masca s-a uscat, îndepărteaz-o cu apă caldă.

4. Buze uscate sau crăpate
Amestecă o jumătate de linguriță de cafea măcinată și o jumătate de linguriță de miere. Masează-ți buzele timp de 30 de secunde, apoi îndepărtează scrub-ul cu un bețișor de urechi ud.

5. Punctele negre de pe față
Amestecă 2 lingurițe de boabe de cafea uscate sau cafea bine măcinată cu lapte bătut în proporții egale. Aplică remediul pe pielea umezită, masează 2 minute și las-o pe față încă 10 minute. După aceea, clătește-te cu apă caldă. Repetă tratamentul o dată pe săptămână.

FOLLOW ME

6. Pielea uleioasă
Amestecă niște cafea măcinată proaspătă cu 1 linguriță de iaurt. Aplică amestecul pe față, masează timp de 1-2 minute și apoi clătește cu apă rece.

7. Ten lipsit de strălucire
Ai nevoie de 1 linguriță de cafea măcinată, 1 linguriță de smântână, 1 linguriță de miere și un ou crud. Amestecă toate ingredientele până obții o pastă fină, apoi aplic-o pe față. Clătește-te cu apă caldă după 15 minute. Nu folosi masca mai mult de 1-2 ori pe săptămână.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.