7 reguli ale unei căsătorii fericite din alte țări. Francezii știu cel mai bine legile iubirii

Încă din copilărie visăm ca viața noastră de familie să fie lungă și fericită, ca într-o poveste. Pentru a avea o căsătorie armonioasă nu e suficient numai să visezi însă. Fiecare familie de succes știe că toată lumea trebuie să muncească pentru ca o relație să funcționeze.
Iată câteva sfaturi pentru o viață fericită de la oameni din diverse țări:

1. Franța: bucurați-vă de frumusețe

Nimeni nu poate să spună că francezii nu au simț estetic. Între „trebuie” și „vreau” ei tind să aleagă a doua variantă și se bucură că au făcut asta. Ei merg la restaurant în loc să cineze acasă sau merg la un muzeu în loc să stea acasă și să se ocupe de curățenie.

2. Finlanda: calmați-vă și nu vă grăbiți să trageți concluzii

Mentalitatea calmă a nordicilor se manifestă în toate aspectele, inclusiv în relațiile de familie. Finlandezii își rezolvă problemele fără crize de isterie sau scandaluri. Abilitatea de a-și controla emoțiile este o componentă importantă a mariajelor de succes din Finlanda.

3. India: nu vă gândiți la divorț

FOLLOW ME

În India, familiile tradiționale sunt încă respectate. Nu există căsnicii impulsive care să dureze doar câțiva ani. De multe ori părinții sunt cei care aleg partenerii / partenerele pentru fiicele / fii lor, iar soții se respectă. Cuplul învață să se iubească și să se accepte și rareori caută fericirea în afara mariajului.

4. Germania: mâncați împreună

Nemții sunt oameni foarte muncitori, care acordă mult timp serviciului, iar uneori asta se întâmplă în detrimentul celor dragi. Totuși, în Germania există o tradiție de familie care e transmisă din generație în generație – toată lumea se adună la masă, mai ales în timpul vacanțelor sau al zilelor libere. Nemții cred că relațiile devin mai puternice în timpul conversațiilor din timpul mesei. Și italienii și spaniolii cred același lucru.

5. Israel: iubiți-vă copii și păstrați tradițiile

În Israel copiii sunt foarte iubiți și toți sunt uimiți atunci când lipsesc de undeva. Chiar tatăl schimbă scutecele, este prezent la naștere și își petrece timpul liber alături de copii. Părinții au o autoritate indiscutabilă și le transmit tradițiile generațiilor mai tinere.

6. Coreea de Sud – respectul pentru cei mai în vârstă

Relațiile de familie din Correea de Sud sunt organizate după o ierarhie clară. Cei mai tineri îndeplinesc cererile bătrânilor, iar femeile își respectă soții și părinții. Aceste lucruri face ca familiile coreene să nu aibă prea multe conflicte, iar membrii lor să fie deosebit de eficienți la serviciu.

7. Statele Unite ale Americii: nu neglijați psihoterapia sau psihanaliza

În America, ajutorul psihologic de calitate este foarte apreciat. Multe familii au un psiholog personal care i-a ajutat pe soți de decenii întregi. Acest lucru se datorează mentalității americanilor, care nu acceptă ca indivizii să se plângă prietenilor sau colegilor, astfel încât familiile lor să pară slabă și fără de succes. Toate temerile lor sunt auzite numai de urechile specialiștilor.

Citește și: Cum arată o nuntă tradițională în diferite colțuri ale lumii
Rochiile de mireasă de azi au devenit populare abia în secolul XI, mulțumită Reginei Victoria. Ea a purtat prima dată o rochie albă de mireasă. Până atunci, femeile alegeau veșminte tradiționale sau rochii care erau la modă. Azi, rochiile de mireasă care nu sunt albe sunt rare. Totuși, în unele culturi din Asia și Africa, tinerii preferă veșminte tradițonale.

Iată câteva exemple:

1. Japonia

În nunțile din Japonia, miresele poartă adesea două sau mai multe rochii (alb și roșu) în timpul ceremoniei.

2. Ghana

Nunțile lor tradiționale sunt foarte colorate. Veșmintele lor populare au diverse culori și modele, în funcție de fiecare familie.

3. România

Deși majoritatea tinerilor români preferă nunțile moderne, în zonele izolate încă mai au loc ceremonii tradiționale. Fiecare regiune a României are costume de nuntă specifice.

4. Sami, Europa de Nord

Poporul Sami trăiește în Laponia. Veșmintele lor tradiționale sunt pline de simboluri. De exemplu, nasturii pătrați arată că cineva e căsătorit – oamenii singuri poartă curele cu nasturi rotunzi.

5. Sri Lanka

De obicei, în ziua nunții mireasa e în centrul atenției. Totuși, dacă ajungi cândva la o nuntă tradițională din Sri Lanka, nu-ți vei putea lua ochi de la mire.

6. India

În cultura indiană, veșmintele tradiționale de nuntă sunt roz sau roșii. În regiunile nordice, femeile căsătorite poartă o bulină roșie în centrul frunții.

7. Scoția

Mirele poartă kiltul tradițional al clanului său. După ceremonia de nuntă, mirele pune un șal în culorile clanului său pe umerii soției, pentru a simboliza apartenența ei la familia respectivă.

8. Pakistan

Deși cei din Pakistan sunt un popor islamic, tradițiile lor au multe în comun cu obiceiurile indiene – cele mai populare sunt desenele complicate cu henna de pe mâinile mireselor, rochiile roșii de mireasă.

9. Etiopia

S-ar putea să ți se pară surprinzător, dar Etiopia e singura țară din Africa unde creștinismul e religia oficială. De aceea, ceremoniile lor de nuntă seamănă cu cele din Grecia sau Rusia.

10. Indonezia

Nunțile de aici variază de la insulă la insulă. Cu peste 300 de grupuri etnice și 6 religii principale, în această țară se intersectează diverse culturi și civilizații.

0 comentarii pe “7 reguli ale unei căsătorii fericite din alte țări. Francezii știu cel mai bine legile iubirii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește cookies. Continuarea navigării pe site reprezintă acordul tău privind prevederile aplicabile disponibile.